• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manzara içime dert oldu

Sürekli dediğiniz 5 ya da 6 konu. Evet aklıma takıldıkça, içinden çıkamadıkça soruyorum. Çünkü kendi ailem dahil kimse yardımcı olmuyor. Ben de buradan akıl alıyorum ya da içimi döküyorum. Sizi bu kadar rahatsız etmesi belki de "hayattan zevk almak" yerine kusur bulup eleştirme arzunuzdandır.

Konu acmaniz beni neden rahatsiz etsin? Sizde neden kusur arayayim? Arasam elime ne gececek? Once okudugunuzu anlayin.

valla ben de her gün boğaza bakarak gemileri izleyerek uyanmıyorum ne yazıkki, evdeki tek apartman boşluğuna bakan oda benim odam 20 küsür senedir :KK70: ama çok şükür bi sorunum yok , hayat enerjimi böyle saçma bi detay ememez zaten alt tarafı cam yani :KK70:
ama bence kendinize böyle garip şeylerden dert yaratmak için zorlamanızın sebebi boşanmanın ve diğer sorunların getirdiği gerçek hayat üzüntülerini içten içe geri plana atmak istemeniz.

Çocukların bunu sizin kadar önemseyeceğini sanmıyorum, yani onlar böyle şeyleri dert etmezler siz odalarını süsleyin, sevdikleri oyuncakları doldurun. Eve gelen misafirler de çocukların odalarından manzara izleyecek değiller ya.

Yarın birgün oğulların büyüyüp gidip senin manzara diyemeyeceğin tipte kadınları sana gelin diye getirirse o zaman senin için üzülürüm.. bu kadar güzel manzara arayışında olma o yüzden 🥴

Esrin mine Esrin mine iyisiniz hoşsunuz, Allah yardımcınız olsun, yeni hayatınızda çocuklarınızla sağlıklı huzurlu güzel günleriniz olsun ama her aklınıza geleni BDV'ye açmaya devam ederseniz banlı kaldığınız süre sitede aktif olduğunuz süreden fazla olacak.

Tekrar merhaba. (konu açtıktan sonra her defasında banlanıyorum🤪) bu seferki sanırım bir dert olarak kabul görür. Yeni bir ev tuttum. O eve kadar birçok ev gördüm ama ya eskiydi ya da çok pahalıydı. Hem bütçeme uygun hem yepyeni evi görünce balıklama atladım. Eve ikinci gidişimde daha önce görmediğim bir kusuru gördüm. Evin bir penceresi tamamen birinin de yarıdan biraz fazlası çok çirkin gri sıvalı ve kirli, parça pinçik perdeleri olan bir eve bakıyor. Tamamen bakanı kendi odam yapacağım için sorun etmedim ama çocuk odasının manzarasının yarısını işgal etmesi çok canımı sıktı. Önceki evde odalarının açık aydınlık bir manzarası vardı ve abi kardeş saatlerce izlerlerdi. Böyle bir zevkten onları mahrum ettiğim için çok kötü hissediyorum. Faturalar, kontrat vs yapıldığı için vazgeçemiyorum da. Çocuklarım hergün gri bir sıvaya bakarak uyansın istemiyorum. Pencereye büyük yapraklı bir çiçek koyarım, böylece evi maskeler diyordum ama pencerenin mermeri çok dar. Saksı konulacak gibi değil. Çocuklarımın güne güzel uyanması için, o görüntünün enerjilerini emmemesi için ne yapabilirim?
Valla derdiniz bu olsun Allah başka dert vermesin inşAllah.. cam kenarlarını süsleyin deniz kabukları Falan perdeyi Ona uygun seçin ne gibi şeyler severler siz iyi bilirsiniz ona uygun bişeyler yapabilirsiniz

Back
X