manyetik kireç önleyici top kullanan ve memnun kalan var mı?

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
arkadaşlar bi arkadaşımda duymuştum.kendisi memnun kaldığını toz kireç önleyicilere hiç para vermediğini söylemişti.nette araştırdım fiyatı 30-40 tl civarı.bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

yaklaşık 2 yıldan beri kullanıyorum acaba diyerek almıştım 50 tl idi benim aldığımda hem çamaşır makinesinde hemde bulaşık makinesinde kullanıyorum toz kireç çözücüleri artık almıyorum ve çok memnunum makinemde hiçbir sorun yaşamadım ki sularımız gerçekten de kireçli

teşekkür ederim emda

4 yılıdr camasır makınamızda kullanıyoruz.
Çok memnunuz.
Kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmıyoruz.
Deterjanda yarı yarıya azaldı.
YAni büyük tasarruf yapıyoruz.Makına ve çamasırla ilgilide hiç bir sorun yok.
vereliniortak

bulaşık makinesinda nasıl kullanılıyor içine nereye koyuyorsunuz acaba?

benim kayınvalidem ve anneannem yıllardır kullanıyo gerci onlar ilk cıktıgında bayagı farklı bi ücretle almıslardı makinalarda tık yok bir kez servis cagırdıklarını hatırlamıyorum.ayrıca sunuda eklemeliyim aynı deterjanı kullandıgımız halde benimkinin köpürmesi için oldukca fazla atmam gerekiyo ama onlarınki köpürüyo bunu gözlerimle görünce bende almaya karar verdim.

ben de almaya karar verdim.sonucu size yazarım arkadaşlar.

ben satıyorum magıcball 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum 20 ytl ye bissürü arkadaşım aldı.zaten kullanmadığım ve memnun olmadığım birşeyi kimsye tvasiye etmem.

ben de 2 yıldır kullanıyorum ama yine de kireç önleyici az miktarda atıyorum...aşırı kireçli suyu olan bir şehirdeyiz..annem ne kireç önleyici ne yumuşatıcı kullanıyor ama çamaşırları benimkinden yumuşak oluyor..uzun vadede faydası anlaşılacak bir alet bence..ama faydası var...

faydası vardır annem aldı ama sonra ne yaptı bilmiyorum :icecream:

ben de ürünleri alıp memnun kaldıktan sonra indirimli almak için üye oldum.daha sonra arkadaşlarıma da sattım.daha önceleri 60 derecede yıkadıkları çamaşırlar şimdi 40 derecede daha az deterjanla bembeyaz ve yumuşak çıktığını söylüyorlar.

nerden alacaz nassı bişey arkadaşlarr, bir resmini koysanızzz,
bi arkadaş bana satmıştı 2 sene önce yuvarlak top delikli o muu çamaşır makinesinin içine attım çamaşırla birlikte dönüyo duruyo, faydası varmı yokmu bilmem.

evet canım o yuvarlak top genelde yuvarlak oluyor ama sabun gibi dikdörtgen olanlar da var..ben aynı topu hem bulaşık makinasında hem çamaşırda kullanıyorum..bulaık mak.hergün çalıştığı için onun içinde üst gözde duruyor.haftada 1 de çamaşırları toptan yıkadığım için onun içine atıyorum..kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…