Manyak sevgilim yeni face açıp ciplak kızları eklenim

konu hangi ara bu durumlara geldi ya

kizcagiz gercekten dogru söylüyor galiba ya, safcana biraz
baska konunun altina yazmisti ilk sevgilimin baska facebook hesabi var banada yardimci olun ayrilsammi felan diye

Öncelikle yapman gereken sevgili manyak sevgiline, çıplak kızlı hesapların erkekler tarafından sazan avlamak için oluşturulan fake profiller olduğu gerçeğini açıklaman. Sonra kendisi büyük bir boşluğa düşüp, "İnsanlar ne hale gelmiş, hep çok yüzlü, hep maskelerle dolaşıyorlar, sanalda bile böyle sevgilim bu distopyanın farkında mısın? Ben de bu distopyanın acımasızlığı altında kandırılmış bir bireyim, sarıl bana." diyecek ve barışacaksınız.

kadın memeli facebook ekleyen adam vs distopya
aradığınız memeye aman erkeğe şu an ulaşılamıyor

Distopya kelimesini (hem de iki defa) kullanacağından emin misiniz?

kadın memeli facebook ekleyen adam vs distopya
aradığınız memeye aman erkeğe şu an ulaşılamıyor

Distopya okuması yapan aynı zamanda memeli profillere bakmayı hobi haline getirmiş erkeklerin varlığını inkar edici imalı bir yorumda bulunmanız, sizin erkekleri tek boyutlu değerlendirdiğinizi gösterir. Bu keskin kalıplardan kurtulmanız dileğiyle hanımefendi!!!!!

evet erkekleri tek boyutlu değerlendiyorum. erkekler benim için sadece tek bir işe yarar
.
.
.
perde takmaya

koş kız forumda irkek üye var

Distopya kelimesini (hem de iki defa) kullanacağından emin misiniz?

Evet, arada "bizim saf ütopya hayallerimizi kirlettiğimin farkındayım, ama sevgilim bu iğrenç derecedeki distopyanın altında ezilmeseydim, ütopyamıza olan inancım sağlam olmayacaktı." deyip ütopya kelimesini de (x 2) kullanma potansiyeli gördüm beyfendide.

Ayrilma kiz ne guzel eklemis iste ciplak kizlari
Sen de ciplak erkekleri ekle gul gibi gecinir gidersiniz

Aman caniim sen de kendi facenden ekle ciplak erkekleri. Ne ayrilcan seviyosan devam et bence. Severek ayrilmak cok sacma. Hatta o seni aldatirsa sen de onu aldat. Cunku bu dunyada hersey karsilikli. O yuzden karsilikli aldatışırsınız cok eglenceli bi sevgililik bence yışısınnn

Şmdiden başladıysa o adamla uzun hayat yoluna çıkılmaz güzelimm
Szi bilmem ama gözle bakmak bile bnm içn zinadır aldatmadır . nefsine yenik düşenlerden adam olmaz ve AdAM gibi sewemezz. O kızlardan biri msj yazsa yok bnm sewgilm var sadık bi sewgiliyim mi dicek

Manyak kelimesi hafif kalmadimi?
Ben manyak kelimesini sapsik sey seni, delii sey diye sakalasirken kullanirim.

Karaktersiz de, haysiyetsiz de. Baska bisy de yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…