Manyak sevgilim yeni face açıp ciplak kızları eklenim

sevgilim diyosun istemeye geldiler diyosun bari konu açarken tutarlı ol be anında uydurma yani 500 metre öteden belli fake olduğun canın çok sıkıldı galiba okullar ne zaman açılıyo arkadaşlar admin alın bunu burdan

ayrilma ne varki bunda herkes bkiyor
benim kocanin ayri ayri 10 tane face i varn, her face bi milletdeki avratlar için ..
degisik degisik guzel oluyor bakmasi bende bakiyorum hatta

yahu sen de adamın biraz gönlünü yap ama
biraz dekolte firikik ver.
gözü dışarı kaymışsa suç senindir.
bunu bilmeyen mi var

Bilmiyorum.gerizekali aptal dedim.o da seni çok seviyorum diyor.evlenmek içinde istemeye gelmisti
oooo çok ağır konuşmuşsun sevda bence özür dile.
seviyorsa s.ktir et ya, alt tarafı çıplak karılara bakmış, aldatmamış ya. hem bu zamanda bir koca kolay bulunmuyor.

Bence de ayrilayim mi
oooooo çok zor soru. sen kutunda ne hissediyorsun, bence mavi.

teee allam ya sizi bize sırayla mı veriyorlar?

Bize niye soruyon,sen ne hissediyorsan onu yap,insanın her zaman kendi hissetikleri doğrudur....
Şimdi sana ayrıl derik ama seviyorum ayrılamam dersin....
Ayrılma derik iğreniyorum ayırılıcam dersin....
İyi düşün taşıııııın :KK70: kendi hayatındaki kararları kendin vermeyi bil !!!

Bari adamın beğenip dikizlediği çıplak kadın resimlerini iyi analiz et de, hangi vücut ölçülerinden hoşlanıyormuş, nasıl kadınları beğeniyormuş bir istatistik yaparsın. Yani bak bakalım küçük memeli kadınları mı eklemiş yoksa tam tersi mi? Sonra ne bileyim büyük kalçalılardan mı hoşlanıyormuş falan bunlar önemli ayrıntılar. Evlenmeden o standartları yakalarsan iyi olur, yoksa senin herifi tutabilene aşk olsun.

X