3 yıldır suren bır ılıskım var. bız bıze kalınca hersey mukemmel harıka anlasıyoruz ama aılem bana layık olmadıgını dusunuyor. egıtım durumu da bnden az olunca herkes yurutemeyecegımızı dusunuyor. sosyal olarak da farklı sartlarda buyuduk. cok kararsızım aılem onunla evlenmem durumunda benımle gorusmeyeceklerını soyluyor ne yapmalıyım
Off aileyle sevdiğin insan arasında kalmak çok zor bir durumdur ya, yani kimsede bir olur yolunu göremiyor mu canım ikiniz için? Yani sevdiğin için ailenin seninle görüşmemesine katlan denilmez, sanki orta yol bulunur gibime geliyor..inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım
Off aileyle sevdiğin insan arasında kalmak çok zor bir durumdur ya, yani kimsede bir olur yolunu göremiyor mu canım ikiniz için? Yani sevdiğin için ailenin seninle görüşmemesine katlan denilmez, sanki orta yol bulunur gibime geliyor..inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım
Ah bu aileler hic dert etme guzelim okumak cehaleti alir esseklik baki kalir unutma ben universite nisanlim ise ilkokul mezunu ucuruma bak ama gel gorki anlayis sevgi sefkat hepsinin ustunde once vicdanli olmali ailene bunu anlat kismetinse hersey yoluna girer kendimden biliyorum
Ah arkadaşım aynı sorunu ben de yaşadım hatta bununla ilgili bir de konu açmıştım.Bizim bir de aynı apartmanda oturma zorunluluğumuz oldugundan bana neler neler dediler bizimkiler.Ama sonra konuma yazan arkadaşların fikirlerine uymaya çalıştım, biraz daha ılımlı bakmaya çalıştım olaya biraz da karşı tarafın gözünden görmeye çalıştım biraz daha rahatladı ilişkim.
Ben annemle çok içli dışlıyımdır, haliyle annemin dolduruuna çok geliyorum, evde bana bir sürü şey söylüyordu ben gidip erkek arkadaşıma patlıyordum olduk olmadık bir sürü şey söylüyordum.Bir ekilde hazmetti tabii çocuk.
Ama bir süre sonra yumuşarlar umarım.Çünkü bizimkiler hala yumuşamış değiller.Seviyorsan birşey demeyiz ama sen yapamazsın lafımıza gelirsin diyorlar.Bu sefer de insan ya öyle olursa diye düşünmüyor dğil
Allah kolaylık versin bize ya
kızlar mrb belki biraz geç gördüm topiği ama kendimi size yardım etmeyi bi görev bildim )
benim açtığım konularda neler yaşadığımı tahmin edebilirsiniz benim 1,5 yıllık bi ilişkim vardı önce abime sonra anneme ve en son babama açıldı istenme oldu babam beni verdi ve ondan sonra istemiyoruz dediler düşünün istenip verilmiş olmama rağmen.. yok efendim özel sektörde çalışıyomuş arkası sağlam değilmiş aldığı maaş bize yetmezmiş üstelik sözlümde benimle denk üni mezunu işinde gücünde bi çocuk ve ailenin tek çocuğu yani daha ne istersin demi aileside çok şeker insanlar olmasına rağmen benim ailem 1 ay uğraştı vazgeçirmek için ama en büyük desteğim sözlüm yanımdaydı.. herşeyi onunla paylaştım birlikte karar verdik nasıl ilerliceğimize ve şimdi inanamıcaksınız ama 1 ay sonra nişanım var.. yani demem o ki ben naptım; anne baba ben onu seviyorum vazgeçmicemde ben yanlış bişey ypmıyorum acelemiz yok rızanızı 10 yılda bekleriz ama bizim kararımız bu dedim ve çekildim.. inanın kararlı olduğunuzu gördüklerinde ikna oluyorlar