- 4 Mart 2022
- 74
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi zehrazeyyy
-
Arsa satın alın. Hiçbir zaman zarar etmezsiniz. Birikiminiz ne kadar bilmiyorum ama organize sanayiden de arsa satın alıp bir fabrikaya kiraya verebilirsiniz.Selam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim
Ne satacaksınız?Selam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim
Hiç aklıma gelmemişti böyle bir yatırım geliri iyiyse neden olmasınSelam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim
Evet gerçekten yazsanız çok seviniriizAllah Allah, ne kadar ki ortalama satın alinmasi,kiralanması faaln? Yazın da belki başkalarına da önayak olur
Şeyi merak ettim, diyelim ki pazar taşındı başka ilçeye. Hakkın baki mi kalıyor? Nasıl oluyor ki?
Getirisi götürüsü nedir bilemem ama enişte(akraba) ile yapilan işlerden pek hayır gelmeyecegini dusunuyorum. Üstüne yatmasin sonra!Selam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim
Hangi ilçede olduğu, hangi bölümde olduğu (giyim gıda gibi), pazarın neresinde olduğu, kaç metre uzunlukta olduğu gibi çok bilinmeyenli denklem. Fiyatlar ona göre değişken. Ancak bu işi yapan eş dost varsa olur. Yoksa olmaz. Hem Triko atölyesi olan hem de fazlalıklarını pazarda satan arkadaşımın ailesi vardı o anlatmıştı.Allah Allah, ne kadar ki ortalama satın alinmasi,kiralanması faaln? Yazın da belki başkalarına da önayak olur
Şeyi merak ettim, diyelim ki pazar taşındı başka ilçeye. Hakkın baki mi kalıyor? Nasıl oluyor ki?
Ben de bir ara düşünmüştüm, pazar yerinin değişme riskine karşı yatırımın boşa gitmesi ihtimalini duymuştum ve o yüzden sadece akıldan geçirmekle yetinmiştim. Benim düşündüğüm ara çok uygun fiyata yerler de görmüştüm, sonra takibi bıraktım. Eğer bu duyduğum şeyi araştırarak karar verirseniz, güvenli yatırım mı diye netleşir fikrinizSelam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim
şu an fiyatlara baktım, çok yükselmiş :) Ben pandemi döneminde bakmıştım ki fiyatlar çok düşüktü şu ana göre, çünkü bir ara pazarlar da açılmıyordu. Şu ana göre bedavaydı diyebilirim. Tabi pandeminin ne kadar daha zarar vereceğini bilemediğimden, önümüz belli olmadığı için o riske girmeyi düşünmemiştim. Şimdi almadığıma pişman oldum :)Ben de bir ara düşünmüştüm, pazar yerinin değişme riskine karşı yatırımın boşa gitmesi ihtimalini duymuştum ve o yüzden sadece akıldan geçirmekle yetinmiştim. Benim düşündüğüm ara çok uygun fiyata yerler de görmüştüm, sonra takibi bıraktım. Eğer bu duyduğum şeyi araştırarak karar verirseniz, güvenli yatırım mı diye netleşir fikriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?