Mantıklı bir karar mı sizce hanımlar

zehrazeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
74
7
1
31
Selam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim

Selam kızlar benim biraz birikimim var ve yatırım olarak pazar tezgahi satin almak istiyorum.. biraz araştırdım kafama yatti ama vergisi vs kararsiz kaldim var mi fikri olan paylasirsa cok sevinirim
Arsa satın alın. Hiçbir zaman zarar etmezsiniz. Birikiminiz ne kadar bilmiyorum ama organize sanayiden de arsa satın alıp bir fabrikaya kiraya verebilirsiniz.

Pazar tezgahını ister kiraya ister kendi ticaretinix için kullanabilirsiniz.
Semt çok önemli burda,birde gözden çıkartmazsanız yıllar sonra çok güzel kira geliriniz olabilir.

Allah Allah, ne kadar ki ortalama satın alinmasi,kiralanması faaln? Yazın da belki başkalarına da önayak olur
Şeyi merak ettim, diyelim ki pazar taşındı başka ilçeye. Hakkın baki mi kalıyor? Nasıl oluyor ki?

hangi semtten alacağınız önemli.
birde öyle alabilecekmisiniz var mı tanıdık falan?

Evet tanıdığımız var kizlar enistemiz pazarci o yardimci olacak yoksa boyle birseye kalkisamazdim... Ben satmayacagim kiraya vermeyi düşünüyorum bakalım hayirlisi :)

Evet gerçekten yazsanız çok seviniriiz

Getirisi götürüsü nedir bilemem ama enişte(akraba) ile yapilan işlerden pek hayır gelmeyecegini dusunuyorum. Üstüne yatmasin sonra!

Hangi ilçede olduğu, hangi bölümde olduğu (giyim gıda gibi), pazarın neresinde olduğu, kaç metre uzunlukta olduğu gibi çok bilinmeyenli denklem. Fiyatlar ona göre değişken. Ancak bu işi yapan eş dost varsa olur. Yoksa olmaz. Hem Triko atölyesi olan hem de fazlalıklarını pazarda satan arkadaşımın ailesi vardı o anlatmıştı.

Böyle bir yatırım hiç aklıma gelmemişti.. Acaba ne kadar, nasıl oluyor? Fikir hoşuma gitti.

Ben de bir ara düşünmüştüm, pazar yerinin değişme riskine karşı yatırımın boşa gitmesi ihtimalini duymuştum ve o yüzden sadece akıldan geçirmekle yetinmiştim. Benim düşündüğüm ara çok uygun fiyata yerler de görmüştüm, sonra takibi bıraktım. Eğer bu duyduğum şeyi araştırarak karar verirseniz, güvenli yatırım mı diye netleşir fikriniz

Hangi pazar olduğunu yazsanız insanlar daha güzel fikir verir.
İş yapar mı, boş kalır mı vs önemli. Atıyorum yanında sabit çamaşırcı varsa gidip orayı çamaşırcıya veremezsiniz. Sebze meyve yerinde ise 2 tahta vs tutan pek olmaz.
Semt pazarında kiralar düşük, ama atıyorum pazartürk tarzı pazarda ise çok karlı ve mantıklı.

şu an fiyatlara baktım, çok yükselmiş :) Ben pandemi döneminde bakmıştım ki fiyatlar çok düşüktü şu ana göre, çünkü bir ara pazarlar da açılmıyordu. Şu ana göre bedavaydı diyebilirim. Tabi pandeminin ne kadar daha zarar vereceğini bilemediğimden, önümüz belli olmadığı için o riske girmeyi düşünmemiştim. Şimdi almadığıma pişman oldum :)

Böyle bir şeyin satılık olması çok saçma değil mi ya?
Baktım şimdi. 10 tahta 550.000 demiş sarı sitede
Yuh arkadaş

Altından daha değerli yükselmiş galiba

Bunu Belediye aracılığıyla yasal olarak yapacaksanız tamam. Ama sonradan başvurular biraz zor kar eder bedeli karşılamaz
Eger 2 kişi arasında olacak ise masaya bile oturmayın. Satın almaz hava parası verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…