Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen bu çocugu daha fazla ümitlendirip boşa kendini de onuda üzme sevmiyorsun herhalde anlattıklarından dost gibi görüyorsun bununla bir hayat nasıl geçireceksin o zaman?Arkadaşlar Merhaba,
Benim geçen sene, aynı iş ortamından biriyle 4 aylık bir ilişkim oldu,öncesi arkadaştık , ismine Yiğit diyelim. Yiğit'in sinir rahatsızlıkları vardı. Çok fazla duygusaldı, çok kolay sinirlenip,bağırırdı. Ve 4 ay boyunca sürekli kavga ettik. Ama onun bu yaşadığı zor geçmişin izlerinin sinir olarak ve karamsarlık olarak yansıması dışında gerçekten iyi bir adamdı Yiğit. Birbirimizi dolu dolu, tutkulu, çekişmeli sevdik. İkinci haftada annesiyle bile tanıştırmıştı beni, onun için hayatının "işte bu'suydum". Karşılıklı bir aşktı. Birlikte yemekler yapıp yerdik, sarılıp uzanır sohbetler ederdik, zaten iş yerinde de hep birlikteydik. Hayatımda karşılıklı yaşadığım tek aşktı. Ta ki o küfüre kadar. Bana benim en sevmediğim ve benim birden nevrimi döndürebilecek bir küfür etti bana bir gün kavga esnasında. Bana da artık tak demişti o küfür. Çok yorulmuştum onun sürekli karamsar, aşırı duygusal ve sinirli bir harp içinde olmasından. Ve seve seve bıraktım. Filmlerde, şarkılarda "severek ayrılma" fikrine çok gülerdim. Başıma geldi. "İnsan severek ayrılır mı yeaaaa ?" Diyordum, ayrılınıyormuş ...
Neyse, Yiğit'ten ayrıldıktan 2,5 ay sonra Erhan ile tanıştım. Tanışmamızdan 1 ay sonra da adını koyduk.
Mantıkla başladığım bir ilişkiydi. Benden 2.5 yaş küçüktü ama öyle planları vardı ki ,bana olgun gelmişti. İyi bir insandı, olgun düşünüyordu, sakindi sessizdi. Ama hiçbir buluşmamızda heyecanlanmadım. Öyle böyle 1 yıl sürdü. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki ben Yiğit'ten kaçmak için, kaçabilmek, Yiğit'e dönmemek için Erhan'a sığınmışım. Ben sanırım Yiğit'le ilişkimizi tamamen bitirebilmek için böyle bir şey yapmışım.Kendime yeni yeni geliyorum ve son 2 aydır farkındayım bu durumun. Ben bu mantıkla başlayan ilişkinin en başından beri hep Yiğit'i özledim. Yiğit'te bulduğum tutkuyu aradım ama bulamadım. Yarısını değil çeyreğini bile bulamadım.
Ama inanın Erhan'ı sevmek için çok çabaladım. Zaten 1 yıl gibi uzun bir süredir birlikte olma sebebim de bu. Hep denedim, bekledim , sabrettim severim diye ama olmadı.Erhan çok soğuk biri.. Ben baskın bir karakterim, Erhan pasif ve aşırı sessiz .Mesela bir cafeye gittiğimizde bile, siparişi ben veririm, garsona ben duyururum sesimi.
Ya da Geçen yolda el ele yürürken, bir tane adam yanımızdan geçerken bana resmen omuz attı, kasıtlı çarptı yani hatta ona gömme diyoruz halk dilinde. Ve buna Rağmen Erhan adamın bana çarptığını fark etmedi bile... Normal bir erkeğin dönüp "pardon kardeşim ayıp değil mi ?" demesi gerekir.Bu da işte pasif bir karakter olduğunun göstergesi mesela.
Hesap ödeme mevzuları da ilginç,bunun için önceki konumu okumanız gerekli. 6-7 aydır işsizim 1 kere çay ısmarlamıştır. (o da öncesinde yemek yemiştik, yemeği benim tanıdığım ödemişti.)
Annesiyle hala tanıştırmadı. Kardeşiyle bile sadece bir kere bir yerde oturduk.
Ben beni annesiyle tanıştırmadığı için birkaç kere serzenişte bulundum ama "zamanı değil" tarzı şeyler söyledi.
Biz bir plan yapıyoruz ama annesi çok emrivakileri olan bir kadın olduğu için emrivaki plan yaptığında Erhan, hemen program olarak bizim yaptığımızı iptal etmeye yanaşıyor.
Mesela biz 1 yıldır çıkıyoruz ama beni öpmüyor bile. Hoş ben de istemiyorum. Zaten ileride evlensek , cinsellik hayatımızın hayalini bile kuramıyorum. Gözümde canlanmıyor yani. Ben onu sevgiliden çok bir dost gibi görüyorum. Çünkü zaten dost gibi takılıyoruz.
Aşırı çekimser olduğu için bende sevgi,çekim oluşmadı kısacası. Ve mantıklı bulduğum çoğu karakter özelliği de değişti. 1 yıldır aynı işte. Hiçbir gelişim göstermedi. 1 yıl önce nasıl başladıysak aynı şekildeyiz. Bir adım ileri gitmedi hiçbir şey. Kısacası bölük börçük anlattım umarım anlarsınız ama ben yapamıyorum. Olmuyor.
Ayrılmayı düşünüyorum. Ve anneme kalırsa yüz yüze söylemeliymişim. Ama kıyamam diye düşünüyorum ona o kadar. Bir gün tlfonda konuşurken söylesem olmaz mı ?
Erhan ne biçim biri yahu içim kıyım kıyım kıyıldıİnsanın hayat enerjisini öldürür emekli moduna sokar. Eğlence yok tutku yok şefkat yok e olsa ne olmasa ne... Ot gibi bi adam bu ya ayy bir an önce ayrılın bence
![]()
Mantikli gibi goruyorsunuz sirf sevmediginiz icin ama mantikli bi tarafi yok ki bu cocugun. Eger severek baslasaydiniz da bu iliskiye yine bitirin derdim ben. Benim anladigim kadariyla biraz malımsı biri. Kusura bakmayin yani acik ve net yazdim. Bir de ozguvensiz. Insan yaninda bi erkek oldugunu hissetmeli, yolda yürürken, yemege gittiginde, vakit gecirdiginde. Sırf yigiti unutmak icin kendinize zulmediyorsunuz anlasilan. Bu cocuktaki eksiklikleri gorunce eskisi akliniza cok daha sık geliyor. Belki bu cocukla sevgili olmasaydiniz yigiti de coktan unutup gidecektiniz. Bu cocugun eksikliklerini gorunce "yigit olsaydi boyle yapmazdi, o boyle degildi" diye dusunuyorsunuz degil mi? Kıyaslama halinde olunca insan zor olur unutmasi. Sevmediginiz ve bi cok eksikligini gordugunuz pasif birini hayatinizda tutarak kendinize zulmetmeyin
Tam anlamıyla işkence yaşıyorum şu sıra zaten. Ayrılmak istiyorum ve ayrılamadığım süreç uzadıkça azap çekiyorum.Erhanı benim bile terkedesim geldi ortada bi ilişki de yok zaten bitirin bu işkenceyi
Şu çocuktan ayrıl artık önceki konumuza biliyorum.
Sen bu çocuğu sevmiyorsun neyi bekliyorsun ki ?
Zaten ilişkiniz normal değil bu tiple bir ömür geçmez.
Sadece aşk olup mantık olmayınca buna karşıyım ama evlilik için de aşkın olması gerektiğine inanıyorum.
Kalbin atmayınca dokunamazsınki o adama.. bir ömür işkenceye gerek yok. Boşansan daha zorlu bir süreç.. bence hissetmediğin biriyle devam etme..
Ki evlenince deli gibi aşık bile olsan bambaşka sorunlar çıkabiliyor, nekadar benzer de olsan, iki farklı hayat, bir arada yaşamak aileler vs zor bir süreç olabiliyor ki gördüğüm kadarıyla dominant bi anne var ya da kendisi biraz ana kuzusu. Planlar anneye göre, öyle algıladım. Seviyor olsan bunun hatrına birşeyler görmezden gelinebilir.
Telefonla söyleme kısmına gelince nasıl rahat etceksen öyle söyle. Yüzyüze söyleyemiyorsun kasmaya gerek yok
Hic oyle dusunmeyin erkekler icin. Bir haftadir arayip sormayan birine tek cumleniz bi mesajiniz bile fazla. Ben de sizin gibi uzucem diye korka korka ayrilik mesaji atmistim (1 ay önce bitti) destan gibi mesaj yazmistim. Bir de cok uzerime duserdi kendisi. Ben mesaji attim. 1 gun boyunca hakaret mesaji atti karaktersiz :) ince dusunmeyin aman uzucem falan diye. Erkeklere fazla. Degmedigini gorunce boyle dusundugunuze bile uzulursunuz
Bir yıldır hiç bişey ısmarlamıyorda buluşunca ne yapıyorsunuz hiçmi yemeğe falan gitmiyorsunuzbir haftadır aramamak nedir ya bir gün iletişim kurmasak hayırdır derim.hiç vicdan yapma vakit kaybı
Erhan ya cok pasif ya seni gercekten istemiyor sahiplenmemis seni...buarada erhanla hikayenden esimle benim.hikayemi hatirladim..hende hep dua ederdim esimi seveyim diye kiyamiyordum ayrilmaya bide cok alismistim simdi 5 senelik evliyiz 4 yasinda kizimiz var asik degilim hergun ama cok seviyorum cok canim kayniyir ısıriyorum opuyorum kokluyorum sımsıki sariliuorum yeter diye kovuyo hatta beni:d
erhanin sessizligi onun iyi biri oldugunu gostermez ki,kendini dusun bosver o uzulur bu uzulur demeyi;kimse unutulmaz degil erkekerin yeni birini bulma suresi isik hizinda
Bu ilişkiyi sürdürmeniz için ortada bir sebep yok ki.
Ayrılın ve herkes kendi yolunu çizsin.
Bekarken bana deli gibi aşik birisi vardi yillarca pesimden kostu en somunda bu kadar deger vereni bulamam deyip kabuletmistim ama hastalikli sekilde bagliydi 4 ay gorustm ayrildm cunku onunla olmak iskenceydi benim icin ben ayrilmak istedm ama o tabiki pesimi birakmadi careyi numarayi degistirmekte buldum.basligi okuyunca boyle bi durum yasadiginizi dusunmustum.ama icerigi okuyunca bu adam sizi zaten sevmiyor ayrilmaniz da cok kolay olacak ne guzel.bi de birine karsi bise hissetmeden olmuyor ayni yataga gireceksin onunla sirf mantik diyerek evlendigin adamla gecirdigin her dakika zehir olur
Bence sen bu çocugu daha fazla ümitlendirip boşa kendini de onuda üzme sevmiyorsun herhalde anlattıklarından dost gibi görüyorsun bununla bir hayat nasıl geçireceksin o zaman?
Yiğit yorucu , Erhan sıkıcı :))Yeni bir aday bul bence kendine.
Canim bir de su an issizsin galiba issizlik ve yalnizlik cok kotu oluyor bir araya gelince karar verirken bu durumu da dusunmelisin bence.
Erhan senin mantigina da uymuyor ama mantigina uyan Erhandaki pasiflik ve cimrilige sahip olmayan biri olsa ne yapardin?Sadece mantigina uyan biri olsa?
Baslamak bitirmekten daha zor. Cunku iliskiye baslamak icin iki kisinin de istemesi gerekir. Oysa bitirmek icin bir tarafin istememesi yeterli.
Muhtemelen o da bitirmek istiyor ama soyleyemiyor. Cunku bir haftadir gorusmediginize gore o da cok isyekli degil bu iliskiye. Belki de senin bitirmeni bekliyordur.
Bir de ille bitti demek mi gerekiyor. Zaten bitmis gibi de adini koymamissiniz sanki.
Sadece mantığıma uyan biri olsa şuan ona bağlanmış olurdum bence. Geçmişi bu kadar hatırlamazdım diye düşünüyorum.
Mantığıma gerçekten uymaya devam etseydi, şuan evlenmiş olurduk hatta.
Çünkü severdim gibi geliyor.
Evet bir arkadaşım da öyle diyor ; işsizken bırakma boşluğa düşersin diye.
Ama bu da biraz karşımdakini kullanmış hissi yaratıyor bende.
Yani sevmiyorum ve sevemeyeceğimi anladım ya ondan onu daha fazla hayatımda tutmak kullanmak gibi olmaz mı ki ?
Bir de aşırı yük oldu bu ilişki bana sevmeden.
Arkadaşlar Merhaba,
Benim geçen sene, aynı iş ortamından biriyle 4 aylık bir ilişkim oldu,öncesi arkadaştık , ismine Yiğit diyelim. Yiğit'in sinir rahatsızlıkları vardı. Çok fazla duygusaldı, çok kolay sinirlenip,bağırırdı. Ve 4 ay boyunca sürekli kavga ettik. Ama onun bu yaşadığı zor geçmişin izlerinin sinir olarak ve karamsarlık olarak yansıması dışında gerçekten iyi bir adamdı Yiğit. Birbirimizi dolu dolu, tutkulu, çekişmeli sevdik. İkinci haftada annesiyle bile tanıştırmıştı beni, onun için hayatının "işte bu'suydum". Karşılıklı bir aşktı. Birlikte yemekler yapıp yerdik, sarılıp uzanır sohbetler ederdik, zaten iş yerinde de hep birlikteydik. Hayatımda karşılıklı yaşadığım tek aşktı. Ta ki o küfüre kadar. Bana benim en sevmediğim ve benim birden nevrimi döndürebilecek bir küfür etti bana bir gün kavga esnasında. Bana da artık tak demişti o küfür. Çok yorulmuştum onun sürekli karamsar, aşırı duygusal ve sinirli bir harp içinde olmasından. Ve seve seve bıraktım. Filmlerde, şarkılarda "severek ayrılma" fikrine çok gülerdim. Başıma geldi. "İnsan severek ayrılır mı yeaaaa ?" Diyordum, ayrılınıyormuş ...
Neyse, Yiğit'ten ayrıldıktan 2,5 ay sonra Erhan ile tanıştım. Tanışmamızdan 1 ay sonra da adını koyduk.
Mantıkla başladığım bir ilişkiydi. Benden 2.5 yaş küçüktü ama öyle planları vardı ki ,bana olgun gelmişti. İyi bir insandı, olgun düşünüyordu, sakindi sessizdi. Ama hiçbir buluşmamızda heyecanlanmadım. Öyle böyle 1 yıl sürdü. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki ben Yiğit'ten kaçmak için, kaçabilmek, Yiğit'e dönmemek için Erhan'a sığınmışım. Ben sanırım Yiğit'le ilişkimizi tamamen bitirebilmek için böyle bir şey yapmışım.Kendime yeni yeni geliyorum ve son 2 aydır farkındayım bu durumun. Ben bu mantıkla başlayan ilişkinin en başından beri hep Yiğit'i özledim. Yiğit'te bulduğum tutkuyu aradım ama bulamadım. Yarısını değil çeyreğini bile bulamadım.
Ama inanın Erhan'ı sevmek için çok çabaladım. Zaten 1 yıl gibi uzun bir süredir birlikte olma sebebim de bu. Hep denedim, bekledim , sabrettim severim diye ama olmadı.Erhan çok soğuk biri.. Ben baskın bir karakterim, Erhan pasif ve aşırı sessiz .Mesela bir cafeye gittiğimizde bile, siparişi ben veririm, garsona ben duyururum sesimi.
Ya da Geçen yolda el ele yürürken, bir tane adam yanımızdan geçerken bana resmen omuz attı, kasıtlı çarptı yani hatta ona gömme diyoruz halk dilinde. Ve buna Rağmen Erhan adamın bana çarptığını fark etmedi bile... Normal bir erkeğin dönüp "pardon kardeşim ayıp değil mi ?" demesi gerekir.Bu da işte pasif bir karakter olduğunun göstergesi mesela.
Hesap ödeme mevzuları da ilginç,bunun için önceki konumu okumanız gerekli. 6-7 aydır işsizim 1 kere çay ısmarlamıştır. (o da öncesinde yemek yemiştik, yemeği benim tanıdığım ödemişti.)
Annesiyle hala tanıştırmadı. Kardeşiyle bile sadece bir kere bir yerde oturduk.
Ben beni annesiyle tanıştırmadığı için birkaç kere serzenişte bulundum ama "zamanı değil" tarzı şeyler söyledi.
Biz bir plan yapıyoruz ama annesi çok emrivakileri olan bir kadın olduğu için emrivaki plan yaptığında Erhan, hemen program olarak bizim yaptığımızı iptal etmeye yanaşıyor.
Mesela biz 1 yıldır çıkıyoruz ama beni öpmüyor bile. Hoş ben de istemiyorum. Zaten ileride evlensek , cinsellik hayatımızın hayalini bile kuramıyorum. Gözümde canlanmıyor yani. Ben onu sevgiliden çok bir dost gibi görüyorum. Çünkü zaten dost gibi takılıyoruz.
Aşırı çekimser olduğu için bende sevgi,çekim oluşmadı kısacası. Ve mantıklı bulduğum çoğu karakter özelliği de değişti. 1 yıldır aynı işte. Hiçbir gelişim göstermedi. 1 yıl önce nasıl başladıysak aynı şekildeyiz. Bir adım ileri gitmedi hiçbir şey. Kısacası bölük börçük anlattım umarım anlarsınız ama ben yapamıyorum. Olmuyor.
Ayrılmayı düşünüyorum. Ve anneme kalırsa yüz yüze söylemeliymişim. Ama kıyamam diye düşünüyorum ona o kadar. Bir gün tlfonda konuşurken söylesem olmaz mı ?
Tabiki canim ben sana issizsen ayrilma diye soylemiyorum.Kendini hazirla ya da bosluga dusmeden planlarin olsun diye soyluyorum durum seni carpmasin.
Ama ayrilmasan bile senin onu kullandigini dusunmuyorum cunku surekli seninle ilgilense o zaman sen onu kullanmis kirmis olurdun ama anlattiklarindan o da zaten ayrilma taraftari belki o da seni bir Arkadas Dost olarak hayatina kattigin Destek ve Huzurdan dolayi cikarmak istemiyor ve surduruyor.
İki ilişkinin de mantığını çözemedim. Çözüm üçüncü bir adam ama lütfen ilişkinin mantığı olsun ( para,sevilmek,saygı duyulmak,kariyer vs)
Acaba benim eski heriften mi bahsettin diye düşündüm. Tıpa tıp aynılarını yaşadım bitirdim ilişkiyi. Adam aşırı pasif sessiz. Arıyorum açmıyor. Ne de kendisi arıyor. Adamlar laf atıyor laf attığını gördüğü halde tepki bile vermedi.
Ben soru sormadığım sürece sohbet bile yok ortamda. Anlatırken bile sıkıldım. Çok Soğuk ömür geçmez.
Kırmadan incitmeden ayrılmak istediğinizi söyleyin.
yorumları okuyamadım
Erhan'dan hiç hoşlanmadım
bu kadar soğuk olduğun bir ilişkide annesi ile tanışma ısrarı neden?
işsizsin, sana sadece 1 kere! çay ısmarlayan bir adamın ayrılalım diye yüzüne söylemeye neden kıyamıyorsun?
uzun süreli ilişkilerde, kavga dışı ilişki bitirmek gerektiğinde, telefonla söylemek saygısızlık bence
Kıyılamayacak bişey yok
Çünkü Erhan da sizi sevmiyor anlattıklarınıza bakılırsa