Valla panpacim burda ben bir mantik da goremiyorum. Adam asiri pasif, yani boyle biriyle hayat gecmez. hem pasif ve ezik, hem cimri, hem garip bir tip toptan gec bence.
Evet o mantık ta artık yok cidden. Yani şuan sadece "iyi biri" diyebiliyorum anca... İyi biri olduğu için de kıyamıyorum.
Ilk oldupu için unutamadın bence . Neyse zaten neden unutamadığın çokta önemli değil . Umarım bay doğrunu bulursun en kısa zamanda
Aynen :) İnşallah... Sizin de her şey gönlünüzce olsun çok teşekkür ederim :)
Ikisi de uc tipler. Bence orta yolda biriyle gorusun. Ikisi de evlilik icin aranan ozelliklerr sahip gozukmuyo. Ve oncelikle iliski icin kendinize zaman verin. Bu acele neden? Cok seviyosun ama 2 ay sonra baskasiylasin. Az zaman taniyin kendinize acinizi yasayin sonra yeni baslangiclar yapin. Ve en onemlisi ilk 2 gorusmede kriterleriniz olsun. Ne istediginizi ne istemediginizi karsinizdakiyle net bi sekilde konusursaniz yolun basinda iyi yada kotu sonucu duyarsiniz. Suan ki iliski icinde bence yuzune soyleyin ayrilmak istediginizi. Nedenlerini sorarsa da buraya yazdiklarinizi ona da soyleyin kirmadan. Belki kendi de farkinda degildir yaptiklarinin
3.5 ay sonra Erhanla çıkmaya başladık çünkü Yiğit beni bırakmıcaktı. Ve çok acı çekecektim. Biraz kendimi kilitledim Erhan'a ben sanırım. Yiğit ancak bu şekilde beni bırakırdı, onu sağlamak için sanırım ben tutundum Erhan'a. Ama hiçbir zaman sevgililerin yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadık. Hayatımda ilk defa böyle iki ilişkim arası kısa zaman. Yoksa daha önce bir adamı 3 yıl beklemişliğim bile var. Verdiğiniz fikirler cidden çok güzel. Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Daha çok ölçüp biçicem. En büyük sorunum, karşımdakinin sözlerine inanmak ama sanırım davranışları değerlendirmeye daha özen göstermeliyim. Hemen 2-3 cümleye inanmamalıyım.
Erhandaki davranislarin sende birikip birikip patlayacagini dusunuyorum o zaman uzulursun gibime geliyor.
Pasifligi ileride hayattaki onemli olaylarda seni daha guc durumlara sokabilir anlattiklarinla kalsa neyse onlar kucuk olaylar.
Bir de sunu kendine sor canim Yigit ayni Erhan gibi olsa bu davranislari Yigit yapsa tolere eder miydin etmez miydin??
Yiğit de maddi olarak sıkıntılıydı ama onda tolere etmiştim. Ya da annesiyle tanıştırmasaydı ederdim herhalde.
Yiğit baskın bir tipti. Yani ben şu Erhan'ın karakterinin pasifliğini Yiğitte hayal bile edemiyorum düşün.
Zaten Erhan'a habire kızıyorum. Her hareketi gözüme batıyor...
kesinlikle ayril erhandan cunku yigiti unutamamissin ;illa biri olmak zorunda degil hayatinda obur iliskiyi sil kalbinden beyninden sonra yoluna devam et;ayrica ergen gibi ayrilmayin oyle alin karsiniza olmuyor de bitsin
Yok yok gerçekten illa biri olmak zorunda değil. Bırakamayışımın sebebi kıyamadığım içindi. İyi insanı bırakmak zor. Tek bir kötü söz duymadım ya ağzından ondan kıyamadım.
Ben bi kere yaptın fos çıktı
Olmuyor di mi mantıkla ?
Tlfnla olmaz bence yani sadece krndine olan saygınız için bile tlfnda söylememelisiniz
Ben de öyle düşünmeye başladım aslında öbür türlü mesajla içime sinmez herhalde.
Yiğite geri dönme, erhandan ayrıl. Ben kendi yiğit’ime geri döndüm. Bir saat önce ağladım mesela :) çünkü olmuyor.. ama ayrıldığımdan beri bir kere bile Erhan gelmedi aklıma. Pişman olmayacaksın emin ol
:) Peki senin Yiğit'in ondan ayrılıp, geri kendisine dönmene ne demişti ? Kabul etme süreci nasıldı ?
Bir benzerini daha önce yaşamışlığım var. Bence hiç eskilerden laf açma. Sen de farkındasın iletişim kurarken zorlanıyoruz. Bir yere gitmiyoruz tıkandık de. Ben seni arkadaş olarak çok değerli buluyorum ancak sevgilim olarak daha fazla hayal edemiyorum öyle bir ilişkimiz yok de. Zaten tepki vereceğini sanmıyorum. Biraz zaman ver ama bu kez kendine. Hemen pat diye başkasının kollarına atma kendini.
Yok yok ben aslında hiçbir konuyu açmadan, "senin de fark ettiğin gibi biz farklı karakterleriz. Ben artık bu ilişkinin heyecanını hissetmiyorum. En iyisi şimdiden sonlandırmamız, daha sonra evlenip boşanmaktan iyidir" dicem.
Yok ben ilk defa bu ilişkimde yani Yiğitten ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktım. 3.5 ay var arada ama o süre bile kısaymış meğerse. Sebebi de Yiğitle tamamen bitirip unutmak kurtulmak içindi. O kadar kızgındım ki ona, sanki intikam almak istiyodum. Sanki beni kaybettiğini damarlarına kadar hissetsin istiyodum... Kendimi de cezalandırmışım demek ki.