• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıkla başlayıp; "sonra severim" deyip de sevemeyenler buraya!

Erhandaki davranislarin sende birikip birikip patlayacagini dusunuyorum o zaman uzulursun gibime geliyor.

Pasifligi ileride hayattaki onemli olaylarda seni daha guc durumlara sokabilir anlattiklarinla kalsa neyse onlar kucuk olaylar.

Bir de sunu kendine sor canim Yigit ayni Erhan gibi olsa bu davranislari Yigit yapsa tolere eder miydin etmez miydin??

kesinlikle ayril erhandan cunku yigiti unutamamissin ;illa biri olmak zorunda degil hayatinda obur iliskiyi sil kalbinden beyninden sonra yoluna devam et;ayrica ergen gibi ayrilmayin oyle alin karsiniza olmuyor de bitsin

Erhan ın da sizi sevdiğini düşünmüyorum.Bı çay nedir ödemiyor(calişmiyorsunuz sonuçta )sizle program planlayıp başkaları için iptal ediyor .O da belki sizin bitirmenizi bekliyor.ikinizide bu işgenceden kurtarıp söyleyin .

Seviyorsa bile sıradan bir sevgi bence de... Evet geçenler de biz farklı karakterleriz filan diye bir şey de söyledi. Sanırım benim bitireceğimi biliyor zaten...

Bence ortada ilişki namına birşey yok,boşverin,bitirin gitsin

Bence de yok... Benim beklentim bu değil.

Ayrıldıktan sonra da peşimden koştu. Artık korkmaya başladım takıntı yapmış gibiydi. Ama çok pasif insandı. Birde 8 yaş büyüktü benden. Dönüp bakıyorum gerçekten hayatımın hatasını yapmışım. Ben eski sevgilime aşıkmışım, adama bakınca bile içim gidiyor kokusu bile huzur veriyor. Bunları tekrarı yaşadıktan sonra keşke diğeriyle çıkmasaydım dedim. Mesaj ay bitir ve kurtul zaten bir haftadır konuşmuyormuşsunuz

Yok sadece msj atıyor ama o da az. Çok değil yani ben sıkılıyorum ve çok konuşmuyorum mesajda zaten... Aynen. Ben de maalesef hala Yiğit'i seviyorum ... Ama onunla da olmaz.. Keşke olsa ama olmaz...

Tlfnla olmaz bence yani sadece krndine olan saygınız için bile tlfnda söylememelisiniz

Seviyorsa bile sıradan bir sevgi bence de... Evet geçenler de biz farklı karakterleriz filan diye bir şey de söyledi. Sanırım benim bitireceğimi biliyor zaten...

Bence de yok... Benim beklentim bu değil.

Yok sadece msj atıyor ama o da az. Çok değil yani ben sıkılıyorum ve çok konuşmuyorum mesajda zaten... Aynen. Ben de maalesef hala Yiğit'i seviyorum ... Ama onunla da olmaz.. Keşke olsa ama olmaz...
Yiğite geri dönme, erhandan ayrıl. Ben kendi yiğit’ime geri döndüm. Bir saat önce ağladım mesela :) çünkü olmuyor.. ama ayrıldığımdan beri bir kere bile Erhan gelmedi aklıma. Pişman olmayacaksın emin ol

Bir benzerini daha önce yaşamışlığım var. Bence hiç eskilerden laf açma. Sen de farkındasın iletişim kurarken zorlanıyoruz. Bir yere gitmiyoruz tıkandık de. Ben seni arkadaş olarak çok değerli buluyorum ancak sevgilim olarak daha fazla hayal edemiyorum öyle bir ilişkimiz yok de. Zaten tepki vereceğini sanmıyorum. Biraz zaman ver ama bu kez kendine. Hemen pat diye başkasının kollarına atma kendini.

Valla panpacim burda ben bir mantik da goremiyorum. Adam asiri pasif, yani boyle biriyle hayat gecmez. hem pasif ve ezik, hem cimri, hem garip bir tip toptan gec bence.

Evet o mantık ta artık yok cidden. Yani şuan sadece "iyi biri" diyebiliyorum anca... İyi biri olduğu için de kıyamıyorum.

Ilk oldupu için unutamadın bence . Neyse zaten neden unutamadığın çokta önemli değil . Umarım bay doğrunu bulursun en kısa zamanda

Aynen :) İnşallah... Sizin de her şey gönlünüzce olsun çok teşekkür ederim :)

Ikisi de uc tipler. Bence orta yolda biriyle gorusun. Ikisi de evlilik icin aranan ozelliklerr sahip gozukmuyo. Ve oncelikle iliski icin kendinize zaman verin. Bu acele neden? Cok seviyosun ama 2 ay sonra baskasiylasin. Az zaman taniyin kendinize acinizi yasayin sonra yeni baslangiclar yapin. Ve en onemlisi ilk 2 gorusmede kriterleriniz olsun. Ne istediginizi ne istemediginizi karsinizdakiyle net bi sekilde konusursaniz yolun basinda iyi yada kotu sonucu duyarsiniz. Suan ki iliski icinde bence yuzune soyleyin ayrilmak istediginizi. Nedenlerini sorarsa da buraya yazdiklarinizi ona da soyleyin kirmadan. Belki kendi de farkinda degildir yaptiklarinin

3.5 ay sonra Erhanla çıkmaya başladık çünkü Yiğit beni bırakmıcaktı. Ve çok acı çekecektim. Biraz kendimi kilitledim Erhan'a ben sanırım. Yiğit ancak bu şekilde beni bırakırdı, onu sağlamak için sanırım ben tutundum Erhan'a. Ama hiçbir zaman sevgililerin yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadık. Hayatımda ilk defa böyle iki ilişkim arası kısa zaman. Yoksa daha önce bir adamı 3 yıl beklemişliğim bile var. Verdiğiniz fikirler cidden çok güzel. Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Daha çok ölçüp biçicem. En büyük sorunum, karşımdakinin sözlerine inanmak ama sanırım davranışları değerlendirmeye daha özen göstermeliyim. Hemen 2-3 cümleye inanmamalıyım.

Erhandaki davranislarin sende birikip birikip patlayacagini dusunuyorum o zaman uzulursun gibime geliyor.

Pasifligi ileride hayattaki onemli olaylarda seni daha guc durumlara sokabilir anlattiklarinla kalsa neyse onlar kucuk olaylar.

Bir de sunu kendine sor canim Yigit ayni Erhan gibi olsa bu davranislari Yigit yapsa tolere eder miydin etmez miydin??

Yiğit de maddi olarak sıkıntılıydı ama onda tolere etmiştim. Ya da annesiyle tanıştırmasaydı ederdim herhalde.
Yiğit baskın bir tipti. Yani ben şu Erhan'ın karakterinin pasifliğini Yiğitte hayal bile edemiyorum düşün.
Zaten Erhan'a habire kızıyorum. Her hareketi gözüme batıyor...

kesinlikle ayril erhandan cunku yigiti unutamamissin ;illa biri olmak zorunda degil hayatinda obur iliskiyi sil kalbinden beyninden sonra yoluna devam et;ayrica ergen gibi ayrilmayin oyle alin karsiniza olmuyor de bitsin

Yok yok gerçekten illa biri olmak zorunda değil. Bırakamayışımın sebebi kıyamadığım içindi. İyi insanı bırakmak zor. Tek bir kötü söz duymadım ya ağzından ondan kıyamadım.

Ben bi kere yaptın fos çıktı

Olmuyor di mi mantıkla ?

Tlfnla olmaz bence yani sadece krndine olan saygınız için bile tlfnda söylememelisiniz
Ben de öyle düşünmeye başladım aslında öbür türlü mesajla içime sinmez herhalde.

Yiğite geri dönme, erhandan ayrıl. Ben kendi yiğit’ime geri döndüm. Bir saat önce ağladım mesela :) çünkü olmuyor.. ama ayrıldığımdan beri bir kere bile Erhan gelmedi aklıma. Pişman olmayacaksın emin ol

:) Peki senin Yiğit'in ondan ayrılıp, geri kendisine dönmene ne demişti ? Kabul etme süreci nasıldı ?

Bir benzerini daha önce yaşamışlığım var. Bence hiç eskilerden laf açma. Sen de farkındasın iletişim kurarken zorlanıyoruz. Bir yere gitmiyoruz tıkandık de. Ben seni arkadaş olarak çok değerli buluyorum ancak sevgilim olarak daha fazla hayal edemiyorum öyle bir ilişkimiz yok de. Zaten tepki vereceğini sanmıyorum. Biraz zaman ver ama bu kez kendine. Hemen pat diye başkasının kollarına atma kendini.

Yok yok ben aslında hiçbir konuyu açmadan, "senin de fark ettiğin gibi biz farklı karakterleriz. Ben artık bu ilişkinin heyecanını hissetmiyorum. En iyisi şimdiden sonlandırmamız, daha sonra evlenip boşanmaktan iyidir" dicem.

Yok ben ilk defa bu ilişkimde yani Yiğitten ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktım. 3.5 ay var arada ama o süre bile kısaymış meğerse. Sebebi de Yiğitle tamamen bitirip unutmak kurtulmak içindi. O kadar kızgındım ki ona, sanki intikam almak istiyodum. Sanki beni kaybettiğini damarlarına kadar hissetsin istiyodum... Kendimi de cezalandırmışım demek ki.

Evet o mantık ta artık yok cidden. Yani şuan sadece "iyi biri" diyebiliyorum anca... İyi biri olduğu için de kıyamıyorum.

Aynen :) İnşallah... Sizin de her şey gönlünüzce olsun çok teşekkür ederim :)

3.5 ay sonra Erhanla çıkmaya başladık çünkü Yiğit beni bırakmıcaktı. Ve çok acı çekecektim. Biraz kendimi kilitledim Erhan'a ben sanırım. Yiğit ancak bu şekilde beni bırakırdı, onu sağlamak için sanırım ben tutundum Erhan'a. Ama hiçbir zaman sevgililerin yaşadığı hiçbir şeyi yaşamadık. Hayatımda ilk defa böyle iki ilişkim arası kısa zaman. Yoksa daha önce bir adamı 3 yıl beklemişliğim bile var. Verdiğiniz fikirler cidden çok güzel. Çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Daha çok ölçüp biçicem. En büyük sorunum, karşımdakinin sözlerine inanmak ama sanırım davranışları değerlendirmeye daha özen göstermeliyim. Hemen 2-3 cümleye inanmamalıyım.

Yiğit de maddi olarak sıkıntılıydı ama onda tolere etmiştim. Ya da annesiyle tanıştırmasaydı ederdim herhalde.
Yiğit baskın bir tipti. Yani ben şu Erhan'ın karakterinin pasifliğini Yiğitte hayal bile edemiyorum düşün.
Zaten Erhan'a habire kızıyorum. Her hareketi gözüme batıyor...

Yok yok gerçekten illa biri olmak zorunda değil. Bırakamayışımın sebebi kıyamadığım içindi. İyi insanı bırakmak zor. Tek bir kötü söz duymadım ya ağzından ondan kıyamadım.

Olmuyor di mi mantıkla ?

Ben de öyle düşünmeye başladım aslında öbür türlü mesajla içime sinmez herhalde.

:) Peki senin Yiğit'in ondan ayrılıp, geri kendisine dönmene ne demişti ? Kabul etme süreci nasıldı ?

Yok yok ben aslında hiçbir konuyu açmadan, "senin de fark ettiğin gibi biz farklı karakterleriz. Ben artık bu ilişkinin heyecanını hissetmiyorum. En iyisi şimdiden sonlandırmamız, daha sonra evlenip boşanmaktan iyidir" dicem.

Yok ben ilk defa bu ilişkimde yani Yiğitten ayrıldıktan sonra başkasıyla çıktım. 3.5 ay var arada ama o süre bile kısaymış meğerse. Sebebi de Yiğitle tamamen bitirip unutmak kurtulmak içindi. O kadar kızgındım ki ona, sanki intikam almak istiyodum. Sanki beni kaybettiğini damarlarına kadar hissetsin istiyodum... Kendimi de cezalandırmışım demek ki.
İmkansız olmaz

Al birini vur ötekine...
Yiğit psikiyatrik vaka,Erhan hımbılın önde gideni.
Ikisini de sil ve yoluna bak derim.

Hah aradığım kelime. Günlerdir düşünüyorum düşünüyorum bulamadım.
Hımbıl cidden...
Yok zaten ben sadece yalnız kalmak istiyorum .
Tek istediğim bu. Yalnızlık :/

Erhan ne biçim biri yahu içim kıyım kıyım kıyıldı :olamaz: İnsanın hayat enerjisini öldürür emekli moduna sokar. Eğlence yok tutku yok şefkat yok e olsa ne olmasa ne... Ot gibi bi adam bu ya ayy bir an önce ayrılın bence :110:

Mantikli gibi goruyorsunuz sirf sevmediginiz icin ama mantikli bi tarafi yok ki bu cocugun. Eger severek baslasaydiniz da bu iliskiye yine bitirin derdim ben. Benim anladigim kadariyla biraz malımsı biri. Kusura bakmayin yani acik ve net yazdim. Bir de ozguvensiz. Insan yaninda bi erkek oldugunu hissetmeli, yolda yürürken, yemege gittiginde, vakit gecirdiginde. Sırf yigiti unutmak icin kendinize zulmediyorsunuz anlasilan. Bu cocuktaki eksiklikleri gorunce eskisi akliniza cok daha sık geliyor. Belki bu cocukla sevgili olmasaydiniz yigiti de coktan unutup gidecektiniz. Bu cocugun eksikliklerini gorunce "yigit olsaydi boyle yapmazdi, o boyle degildi" diye dusunuyorsunuz degil mi? Kıyaslama halinde olunca insan zor olur unutmasi. Sevmediginiz ve bi cok eksikligini gordugunuz pasif birini hayatinizda tutarak kendinize zulmetmeyin

Şu çocuktan ayrıl artık önceki konumuza biliyorum.
Sen bu çocuğu sevmiyorsun neyi bekliyorsun ki ?
Zaten ilişkiniz normal değil bu tiple bir ömür geçmez.

Sadece aşk olup mantık olmayınca buna karşıyım ama evlilik için de aşkın olması gerektiğine inanıyorum.

Kalbin atmayınca dokunamazsınki o adama.. bir ömür işkenceye gerek yok. Boşansan daha zorlu bir süreç.. bence hissetmediğin biriyle devam etme..

Ki evlenince deli gibi aşık bile olsan bambaşka sorunlar çıkabiliyor, nekadar benzer de olsan, iki farklı hayat, bir arada yaşamak aileler vs zor bir süreç olabiliyor ki gördüğüm kadarıyla dominant bi anne var ya da kendisi biraz ana kuzusu. Planlar anneye göre, öyle algıladım. Seviyor olsan bunun hatrına birşeyler görmezden gelinebilir.

Telefonla söyleme kısmına gelince nasıl rahat etceksen öyle söyle. Yüzyüze söyleyemiyorsun kasmaya gerek yok

Ben de sadece onu üzücem diye korkuyorum ve erteliyorum inan
Hic oyle dusunmeyin erkekler icin. Bir haftadir arayip sormayan birine tek cumleniz bi mesajiniz bile fazla. Ben de sizin gibi uzucem diye korka korka ayrilik mesaji atmistim (1 ay önce bitti) destan gibi mesaj yazmistim. Bir de cok uzerime duserdi kendisi. Ben mesaji attim. 1 gun boyunca hakaret mesaji atti karaktersiz :) ince dusunmeyin aman uzucem falan diye. Erkeklere fazla. Degmedigini gorunce boyle dusundugunuze bile uzulursunuz

Bir yıldır hiç bişey ısmarlamıyorda buluşunca ne yapıyorsunuz hiçmi yemeğe falan gitmiyorsunuz :deli: bir haftadır aramamak nedir ya bir gün iletişim kurmasak hayırdır derim.hiç vicdan yapma vakit kaybı

Erhan ya cok pasif ya seni gercekten istemiyor sahiplenmemis seni...buarada erhanla hikayenden esimle benim.hikayemi hatirladim..hende hep dua ederdim esimi seveyim diye kiyamiyordum ayrilmaya bide cok alismistim simdi 5 senelik evliyiz 4 yasinda kizimiz var asik degilim hergun ama cok seviyorum cok canim kayniyir ısıriyorum opuyorum kokluyorum sımsıki sariliuorum yeter diye kovuyo hatta beni:d

Back