- 27 Mayıs 2014
- 190
- 205
-
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
Öz güveninizi çok kırmış sanırım.Her insan işte güçte koşturup terleyebiliyor.Eve gelip duş alınca tertemiz olursunuz.İnsanız yani.bir de ben cok terliyorum.sabahtan aksama kadar çalışıyorum disarda is evde is cok cabuk ve fazla terleyen bir yapım da var bana iki lafınin biri "leş gibi kokuyorsun.sirf bu kokun yuzunden bile boşanabilirim." diyordu.sorsan saka yollu diyor ama...
hamile kalmak icin.. İse yarayan bir yöntem oldugunu düsünmüyorum ama ben de yapmistim
Neyse ki çocuk küçük de mahkeme sana verir.canim bir onceki konumda aciklamalarim var.evliligim bana gore iyiydi ama o ilk gunden itibaren bosanmayi düşünmüş bir arkadasiyla konusurken ona aynen soyle dedi ben cocuk icin evlendim.
Cidden bende onu merak ettimEvlenmeden önceki ilişkinizi öğrenmek isterim mümkünse.Bu adamla ilgili kafanıza takılan ve görmezden geldiğiniz durumlar nelerdi.Bu arada inşaallah yeni hayatınız da iyi insanlar çıksın karşınıza.
Siz değer vermezseniz mutlu olmanız imkansız amahep mucadele ettim bir gun iyi olacak her sey diye ama daha da degersizlestirdim kendimi.
hayattan anladigim insan degeri once kendine verecek.karsi tarafa degil.ben kendime deger vermiyorsam karsidaki neden bana deger versin ki?
ablasi kizmis buna bosanacagimizi duyunca...niye hemen cocuk yaptin demis.o da ben istemedim hemen olmasini bu iliskiden sonra ayaklarini havaya dikti demis....
uzgunum stresliyim yanlislikla defalarca yazmis olabilirim kusura bakmayin.ama fake değilimEvet, cok inandirici bir konu. Özelikle 3 defa esinin "sen ögretmensin diye evlendim senin" ile demesi. Hani olursa biz o detayi kacirirsak diye..
Bunu diyen adama bende sırf canını acıtmak ve kendini kötü hissetmesini sağlamak için "bende seninle sadece çocuğum olsun diye evlendim seni sperm donörü olarak kullandım.Artik o görevinde bitti seninle gönül rahatlığıyla bosanabilirim "derdimblasi kizmis buna bosanacagimizi duyunca...niye hemen cocuk yaptin demis.o da ben istemedim hemen olmasini bu iliskiden sonra ayaklarini havaya dikti demis....