mantik evliligi yapip pisman olanlar....

Öğretmen olsam mesleğim için mi seçildim ben olduğum için mi bunu anlamak için atanamadığım, ücretli öğretmen olduğum pembe yalanını söylerdim herhalde yazık günah ya... şu hale bak... konu sahibi def et bu kadın parası yemek için bir kadının başını yakan erkek müsveddesini...

Böyle bir adamdan da olsa çocuğunuzun olması size bir Umut olur umarım koşa sürede toparlanırsınız Allah ta size güzel kapılar açar.

Niye boşanmıyorsunuz onu anlamadım

canim bir onceki konumda aciklamalarim var.evliligim bana gore iyiydi ama o ilk gunden itibaren bosanmayi düşünmüş bir arkadasiyla konusurken ona aynen soyle dedi ben cocuk icin evlendim.
Çocuk için evlendim derken önceki evliliğinden olan çocuğunun nafakasını ödetmek için.
Cuma günü boşan kurtul bu ömür törpüsünden.
Böyle bir evliliği sürdürmek aptallık olur.

Size değer vermeyenlerden uzaklaşın kim olursa olsun
hep mucadele ettim bir gun iyi olacak her sey diye ama daha da degersizlestirdim kendimi.

hayattan anladigim insan degeri once kendine verecek.karsi tarafa degil.ben kendime deger vermiyorsam karsidaki neden bana deger versin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…