mantik evliligi yapip pisman olanlar....

3.yu evlenmek istiyor uygun bir es adayi bulursa.kim alacaksa onu iki cocukla.bu arada biz anlasmali bosanmada benim cocuga nafaka para olarak degil de cocugun ihyiyaclarinin ucte ikisini karsilayacak seklinde kararlastirdik
Bunun için yaklaşık olarak bir meblağ talep etseydiniz. Üçte ikisini sürekli hesaplamak o adamla muhatap olmak demek.

Özür dileyerek söylüyorum eşin ş...sizin önde gideni....
Neden bu kadar hakarete maruz kalıyorsun?
Parandan ben olsam kuruş koklatmam adam resmen nefret kusuyor ya sana kendine neden onu hayatından cikartmayarak eziyet ediyorsun?

hemen boşayın bnce seni sevmiyorum demek bile bi boşanma sebebi ki zaten

Resmen para avcısı eş olacak herif . Bunun gibilerle aynı oksijeni aldığım için utanıyorum. Kuruş koklatma artık ona boşa çocuğunu bile gösterme.

3.yu evlenmek istiyor uygun bir es adayi bulursa.kim alacaksa onu iki cocukla.bu arada biz anlasmali bosanmada benim cocuga nafaka para olarak degil de cocugun ihyiyaclarinin ucte ikisini karsilayacak seklinde kararlastirdik
kararlaştırdık derken sözle mi kararlaştırdınız? mahkemede nafaka talep etmeyecek misiniz?

Sözel şiddet var, psikolojik ve maddi şiddette var. Ailenin en mahrem anını ablasına anlatmak var.
E sizin de kendinize fazlasıyla yetecek maddi gücünüz var, çocuğunuz ağlarken bir de babadan küfür duymasına inanın gerek yok. Bence gücünüzü toplayın ve harekete geçin

Berbat bir evlilik

İlişkiden sonra ayaklarını dikti kısmından sonra diyecek tek bir şey yok. BOŞAN.

Peki evlenmeden önce hissetmediniz mi sevmediğini?

Ahh .. Ah kızım neden çocuk yaptın bu adamdan ?

Bu adama yapacağın en güzel şey artık senin de onu istemediğini göstermek...

Boşanalım de.. Nasılsa maaşım var ben kendime yeterim sana ihtiyacım yok zaten bir işe yaradığın yok de bir anlasın bakalım ne olduğunu...

Boşanırkende tüm haklarını talep etmeyi unutma...

Canım hocam, hersey apaçik ortada. Öğretmen maaşınıza tamah edip evlenmiş. Mutlu olamayınca da öfkesini nereye boşaltacağını şaşırmış. Kurtul bir an önce. Hayat geçmez böyle bir sahtekar ile. Rabbim yavrunuzu bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…