- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
soylenecek laf miydi sence?
Pardon ama anlamadim demek istedginizi?
Yanlis bisey mi soyledim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soylenecek laf miydi sence?
Sadece o cümle bile boşanma sebebi. Büyük geçmiş olsun güzel günler yaşa bundan sonrasoylenecek laf miydi sence?
canim yani ayrildigim adamin ablasina hamile kalmak icin ayagini havaya dikti demesi soylenecek laf miydi?kizdigimda da ne va rbunda hamile kalmak isteyenler bunu yapar ilk esimde boyle yapmisti diye kendini savubduPardon ama anlamadim demek istedginizi?
Yanlis bisey mi soyledim?
canim yani ayrildigim adamin ablasina hamile kalmak icin ayagini havaya dikti demesi soylenecek laf miydi?kizdigimda da ne va rbunda hamile kalmak isteyenler bunu yapar ilk esimde boyle yapmisti diye kendini savubdu
evet bosandik bittiBoşanma nasıl öyle çabuk gerçekleşti? Yoksa dilekçeleri mi verdiniz ?
Aşşağılık herif, karaktersiz pislik, cehennem odunu pislik, ilk esinden bosanma sebebini ne demişti sana?canim yani ayrildigim adamin ablasina hamile kalmak icin ayagini havaya dikti demesi soylenecek laf miydi?kizdigimda da ne va rbunda hamile kalmak isteyenler bunu yapar ilk esimde boyle yapmisti diye kendini savubdu