Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlıyım mantık evliliği düşünüyordumMantık evliliği yaptım 1 yıl nişanlı 5 yıllık evliyim çok güzel giden bir evlikigim ve bana çok değer veren bir eşe sahibim tanıdıkça daha çok bağlanıp seviyorum. Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin inşallah. Mantık evliliği mi düşünüyorsunuz ??
Yaş farkı varmı aranızda belki ondan sizi öyle düşünceye itiyordur. Siz teklif edin dışarı çıkmayı baş başa vakit geçirin ben de sizin gibi gelgitler yaşadım ama iyi ki evlenmisim diyorum
Evlenirken seviyor muydunuz evlendikten sonra mı sevdinizYaş farkı varmı aranızda belki ondan sizi öyle düşünceye itiyordur. Siz teklif edin dışarı çıkmayı baş başa vakit geçirin ben de sizin gibi gelgitler yaşadım ama iyi ki evlenmisim diyorum
. Evet nişanlık döneminde sevmeye başladımEvlenirken seviyor muydunuz evlendikten sonra mı sevdiniz
Sizin aklınız karışık daha doğrusu ne istediğiniz den emin değilsiniz. Evlilik korkusu olabilirmi acaba sizin şu an için de bulunduğunuz durum4 yaş var , biraz boyunu sorun ediyorum ama biiey olmaz diye geçiştirdim hep. 1 65 boyu ben 62 Bazen ne kadar iyi diyorum bazen bana itici geliyor elle tutulur gözle görülür bir sebep de yok ama çok iyi biri işte , öylesi zor bulunur