mantık evliliği yapanlar...

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Mantık evliliği yapıp sonradan mutlu olan varmı ? Evlendikten zonra zamanla seversin diyenler haklımı sizce .. ?

Eşimle ayrı olduğunuz ( sevgiliyken ayrılık döneminde) dönemde biriyle görüşmüştüm. Tamamen mantıkla ilerliyordum. Ohhh dedim yaa ne güzel etliye sütlüye karışmıyor ben ne dersem o oluyor. Fakat konu evlenmeye gelince baya ürktüm çünkü sevmiyordum tamamen mantık üzerine kuruluydu. Cesaret edemedim vazgeçtim. Sonra eşimle barıştık. Şimdi iyi ki aşk evliliği yaptım diyorum. Sevmediğim biri ile evlenseydim herşeyi batardi bana. Kendimden örnek vermek istedim. Belki coook mutlu olan arkadaslarda vardir

Mantık evliliği yaptım 1 yıl nişanlı 5 yıllık evliyim çok güzel giden bir evlikigim ve bana çok değer veren bir eşe sahibim tanıdıkça daha çok bağlanıp seviyorum. Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin inşallah. Mantık evliliği mi düşünüyorsunuz ??

Mantık evliliği yaptım 1 yıl nişanlı 5 yıllık evliyim çok güzel giden bir evlikigim ve bana çok değer veren bir eşe sahibim tanıdıkça daha çok bağlanıp seviyorum. Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin inşallah. Mantık evliliği mi düşünüyorsunuz ??
Nişanlıyım mantık evliliği düşünüyordum
Konuşması düzgün ama sıkılıyorum bazen , biraz eğlenceli olsun isterdim ama değil. Yani sıkıcı bir evlilik olacak gibi değer vermeyi biliyor anlayışlı istediğim kriterlerde ama sevmek heyecan duymak özlemek istiyorum 4 ayda olmadıysa daha olmaz sanki , herkes onu çok seviyor. Ama bir baba gibi eş gibi değil sanki çok kararsızım çook .. bıraksam pişman olacakmışım gibi, ama her konuştuğumuzda yok diyorum gelgitlerle doluyum

Yaş farkı varmı aranızda belki ondan sizi öyle düşünceye itiyordur. Siz teklif edin dışarı çıkmayı baş başa vakit geçirin ben de sizin gibi gelgitler yaşadım ama iyi ki evlenmisim diyorum

Yaş farkı varmı aranızda belki ondan sizi öyle düşünceye itiyordur. Siz teklif edin dışarı çıkmayı baş başa vakit geçirin ben de sizin gibi gelgitler yaşadım ama iyi ki evlenmisim diyorum

4 yaş var , biraz boyunu sorun ediyorum ama biiey olmaz diye geçiştirdim hep. 1 65 boyu ben 62 Bazen ne kadar iyi diyorum bazen bana itici geliyor elle tutulur gözle görülür bir sebep de yok ama çok iyi biri işte , öylesi zor bulunur

Evlenirken seviyor muydunuz evlendikten sonra mı sevdiniz

Mantık evliliğini neye göre hangi mantığına yatan özelliğine göre yapıyorsun bu çok önemli. Bende mantığımla hareket etmiştim sevmiyordum ama beni çok seviyordu üzerime titriyor 1 dediğimi iki etmiyordu. Ama hani derler ya seven göz kör olur diye sevmiyorsan bütün kusurlarını görüyorsun tahammülün olmuyor toplumda bişe söylese saçma bişe sinir olurdum. Yürüyüşüne kadar sinir olurdum evlenmek istedi ama olmazdı gerçekten olmazdı evlilik bana göre zaten akıl karı değil yabancı biriyle tamamen zıt bir karakterle aynı hayatı paylaşmak bana göre zaten mantıklı değil anca çok seversem katlanabilirdim sevmeden aynı yatağa girmek düşüncesi bile bana kabus gibi geliyor iyiki aşk evliliği yapmışım ben mantık evliliği yapamazdım

Mantık evliliği görücü mantığıysa eğer, bizide evlilik niyetiyle tanıştırdılar.
Tanışmakla evlenmek arası 9 ay.
Tanışma, nişanlılık döneminde tanıdıkça sevdim.
Şimdi 7 yıllık evliyiz.
Hergün çok şükür diyorum.
Karşıdaki iyi olunca, kafalar uyunca ister aşk ister mantık o evlilik çok güzel oluyor.
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

İşim gereği sürekli bayanlarla iç içeyim
4 yaş var , biraz boyunu sorun ediyorum ama biiey olmaz diye geçiştirdim hep. 1 65 boyu ben 62 Bazen ne kadar iyi diyorum bazen bana itici geliyor elle tutulur gözle görülür bir sebep de yok ama çok iyi biri işte , öylesi zor bulunur
Sizin aklınız karışık daha doğrusu ne istediğiniz den emin değilsiniz. Evlilik korkusu olabilirmi acaba sizin şu an için de bulunduğunuz durum

Anlattığınız gibi bir insansa sevmek için neden aramayın bence..

Back
X