Makarnalar Mantı Makarna(Resimli)

bende bunu denedim makarnanın içinden kıymaların birazı çıktı
bi püf noktası var mı acaba

canim bunu iyice icine ittirceksin yuzundn yaparsan dokulur bide haslarken harli ateste degil yavas yavas yap , yani bunu yaparken hizli degil hep yavas yapacaksi n dekulmesin diye

canım ben bunu daha önceleri yapardım...
çoktandır yapmadım...
mantı olsunda nasıl olursa olsun...
ben bi mantı hastasıyım..

Bende yapıyorum bu mantı makarnayı,eşimde bende cok sevıyoruz..
Ellerıne emeğine saglık,paylastıgın için saol canım....

ben çok yaparım bunu mantıyı çok severim ama canım çekince hamur açacak vaktim yoksa bundan yaparım

bu çok zaman alıyo ya
ilk yaptıgım hemen bitcek sandım doldur doldur bitmedi en son annem ve ablam yardımıma koştular ama tadı güzeldi :KK70:

e bide dolma manti yaptigini yaptigi dusun kim bilir onu ,ne zamana bitirirsin

arkadaslar hepinizin yorumlarindan dolayi cok tesekkur ettim

ohh yemede yanında yat ağzım sulandı yaaa...ellerine sağlık canım... kaydirigubbakcemile5

burda eksiği söliim 1 de yumurta kırılmalı iç harca..eğer azsa iç harç sadece yumurta akı da yeterli yoksa kıymalar dağılır mantı gibi olmaz..

kızlar hazırladığım kıymalı içe 1 yumurta kırıyorum ben.böylece kıymalar asla dışarı çıkmıyor opuyorumnanaktan

içine koyunca durmuyor..
iyi başarmışsın valla..

ben boş haslıyorum üzerine yogurt , onun üzerine de kıymalı sok yapı döküyorum. öyle de enfesss..

bu tarif çok güzel oluyor fakat ben bazen çok üşeniyorum içine kıymaları koymaya makarnayı haşladıktan sonra kıymaları kavurp içine döküveriyorum oda güzel oluyor:)))

Mmm çok güzel oluyor bu...
Ben kıymanın içine yumurta kırıyorum birbirini tutması için...
İçinden çıkmıyor o zaman...
Ellerine sağlık canım...

X