Anket Mantı açmayı biliyor musunuz?

Mantı açmayı biliyor musunuz?

• Ankete Katılan
    70
evet biliyorum hem de çok güzel açarım yufkayı.
ve mantıyıda küçük küçük yaparım.
herkeslere afyet olsun.

evet biliyorum hem de çok güzel açarım yufkayı.
ve mantıyıda küçük küçük yaparım.
herkeslere afyet olsun.

Ne kadar güzel canım yaaa valla bende öğrenmek istiyorum çok ama şuan hiç ama hiç bilmiyorum:bbo:

mantı da mantı diee o kadarda zor bi işş değell gözde büyütmek gereksizzz gelen yabiim sizee:CüvCüv:

yok istemem almam manti falan, hem bilmem hem yemek istemem, gecenlerde satin aldigim hazir mantidan yedim, yedigim gibi cikardim tekrar!!!!

yok istemem almam manti falan, hem bilmem hem yemek istemem, gecenlerde satin aldigim hazir mantidan yedim, yedigim gibi cikardim tekrar!!!!

canim hazir yedigin icin begenmemis olabilirsin.yoksa evde yapilan mantinin tadi harikadir himmmmmm.cokacimcoooksen birde evde yapilani dene bak o zaman nasil hosuna gidiyocokacimcoook

Becerebildiğim kadarıyla yaparım.
Ama ne kadar doğru olur orası tartışılır
-tatlicadiarzu-

ben açmayı bilirim ama benim bildiğimi kocam bilmez.hihoyyyt

yoksa sürekli mantı yap diye başımın etini yer çünkü

evet biliyorum hemde süper 17 yaşımdan beri yapıyorum işi ustalarından ögrendim kayserili komşularımdan sagolsunlar zevkle yaparım hamurla bişeyler yapmayı çok severim yenilikler benim için hep cazip gelmiştir ögrenmeyide çok severim

efendim kayserili biri olarak söylemeliyimki güzel açarım güzelde sıkarım.bir kaşığa belki 40 tane dolduramam ama rahat 10,15 tane girer.eşimde çok sever mantıyı haftada bir mutlaka yaparım :delphin:

merdaneyle çevire çevire ve düzelte düzelte,ama çok lezzetli olur,
bir kaç şekilde yaparım,en favori olan bir çerkez arkadaşımdan öğrendiğim,çay bardaklarıyla kesilen hamurlara kıymalı iç koyduğum mantıdır,bir haylide pratik ve içi bol olduğu için lezzetlidir.

Back