Rica ederim canım afiyet olsunTarifinizi denedim az önce ve çok beğendik eşimle.
Teşekkür ediyorum
oy oy canıım sen yeterki gelKrep ve tavuk bayılıyom ben buna barçom yapınca haber ver hemen geliyom lokumum .ohaoldumsmile
Ellerine sağlık canımcım harika gözüküyor sabah sabah iştahım açıldı cokacimcoook
evet denemeni tavsiye ederim:lepi:harıka gorunuyor
krepı cok seven ve usenmeden sık sık yapan bırı olarak en kısa zamanda deneyecegım
Neden olmasın canımhiç yapmadım kendim daha krep ama çok seviyorum tadını. Sizin tarifiniz ile deneyeceğim bu hafta. ilk yapışımda sizinki gibi olur mu bilmem ama deneyelim bakalım:)
oy oy canıım sen yeterki gel
Ben hemen yaparım gece gündüz farketmezolumunekankayizsmile
evet denemeni tavsiye ederim:lepi:
Bunu beşalmelli yapıyom bende hem içine hem dışına döküyorum üstünede kaşar rendesi dök ye wallaha.
Hemen geliyorum ama ona göreolumunekankayizsmile
Yaşasııın:lepi::lepi::lepi:
Neden olmasın canım
Krepdeki püf noktası karışımın kıvamını yakalamak
Ve hafif yağlanmış tavanın kızgın olması
Kolay gelsin
tavuk etininizi haşlayıp didin yağlanmış teflon tencereye mantarları ince ince kesip koyun soğanıda piyazlık doğrayıp ilave edin tuz ve kırmızı biberi ilave edip kapağını kapatın kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin içine tavuk eti ve bol köriyi ekleyip iyice karıştırın krep hamurunu hazırlamak için yumurtalarınızı çırpın mikserle çırparak süt ve unu ileve edin ( boza kıvamında olacak) teflon tavanızı yağlayıp kızdırın krep hamurundan bir kepçe koyup tavyı sallayarak heryerine yayın arkalı önlü kreplerinizi pişirin
içine hazırladığınız içten koyup sarın yağlanmış fırın tepsisine koyun domatesi rendeleyin bir tencerede suyunu çekene kadar pişirin içine biraz kırmızı biber koyun bunuda kreplerin üstüne sürüp üstlerine biraz kaşar rendesi serpin ve fırınlayın afiyet olsun