- 7 Şubat 2012
- 24
- 0
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.801
cok gecmis olsun canim
çok teşekkür ederim bugün eczaneye gittim bir ilaç (flucan) bir de travocort krem verdi kullandım bugün çok daha iyiyim ama yine de yarın doktora gidicem ne olur ne olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmis olsun canim
Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam bu sayfaları okudum ve sağlık ocağında bu hastalığa bakıldığını bilmiyordum ve sizin yazılarınızdan öğrendim.
Bende aynı derdi çekiyorum.Geçen hafta çok hastalanmıştım gripbal enfeksiyon denmişti.ve serumla antibiyotik verilmişti bana.Antibiyotikte mantarı tetikliyormuş.Neyse ben bu sayfaları okuduktan sonra hemen sağlık ocağına gittim.Muayene oldum.Bana bir ağızdan hap birde vajinadan bir fitil gibi bişi verdi birde krem verdi.dr.Eğer geçmezse kültür alalım dedi.
Ben kültür denilen şey ne oluyor biliyormusunuz onu sorucaktım sizlere?hiç yaptıran varmı aranızda?
Arkadaslar dis kanal tedavim icin amoklavin isimli penisilin grubu bir antibiyotik kullandim. Hem de ilk kutuyu yarim kullanmistim diye ikinci kutuyla 15 tablet kullanmak zorunda kaldim. Zorda kalmayinca agri kesici bile kullanmayan biriyim mide rahatsizligim oldugundan. Zarar verdigi tek sey midem saniyordum. Maalesef ilac bittikten iki gun sonra bir aksam bir anda ozel bolgemde asiri yanma kasinti ve ardindan acik sari peynirimsi akinti basladi. Ustelik igrenc bir kokusu vardi. Asiri titiz biriyim. O bolgenin temizligine cok dikkat ederim gunde birkac kez ic camasiri degistiririm. Toplu alanlardaki tuvaletlere girmem cok darda kalmayinca. Birden bu ne ya diye sokoldum. Idrar yolu enfeksiyonu diye dusundum urologa gittim. Doktor sikayetlerimi dinleyince jinekologa gorunmemi onerdi. Jinekolog sen nasil dayanmissin buna dedi. Yani sanki uzun bir muddet bu durumu yasamisim da. Ben aynadan bakmamistim goruntu de cok feciymis iyi ki bakmamisim.. Neyse kan ve idrar tahlili, smear testi istedi. Smear testi 15 gun sonra veriliyor. Hepsinin sonuclarini toplu bir sekilde alip doktora gorunecem tekrar. Verdigi ilaclar neo penotran, tarivid, zolax ve travazol krem. Travazol krem disinda ilaclarimin hepsi iki gun once bitti. Akinti ve kasinma ilk 2 gunde gecmisti. Tedavimin 12. gunune girecem. Ama yanma hala devam ediyor. Ustelik bugun regl oldum. Kreme devam ediyorum bu dogru mu bilmiyorum. Aranizda bilen var mi arkadaslar?
Bu arada antibiyotik kulllanirken midem rahatsizlandi diye hicbir sey yiyemiyordum. Kilo vermemek icin sut muz bal karisimi pekmez bebek biskuvisi yani beslenme seklim hep sekerli ve unlu gida turunden. Benim asiri hijyenligim ph dengesini bozan. Antibiyotik de koruyucu faktorleri ortadan kaldiriyor. Bu hastaliga yakalanmam kacinilmaz oldu. Doktor suyla yikayacaksin demisti ben tedavi suresince bile dove sabun kullandim. Hatta dun banyoda dove kalmamisti yeni paketi getirmeye usendim haci sakir tipi banyo sabunuyla yikadim. 1.5 gun boyunca o ilk aksamki cok asiri yanmayi hissettim.
Herkese acil sifalar dilerim.
Kızlar, o ilaçların hepsini farklı farklı zamanlarda kullandım. Evet işe yarıyorlar ama etkileri kalıcı olmuyor. Ben radikal bir çözüm arayışına girdim. 3 kullanımda mantarımı yok eden tongkat madura diye bir ürün kullandım. İnşallah tekrar etmeyecek. Benim işime çok yaradı belki sizde de yarar diye söylemek istedim.
bende de 2 gündür aşırı bir akıntı var
akıntı mantardan dolayımı oluyor ? ama bende kaşıntı falan hiç yok ?
acabaa üşüttüm soğuktanmı flaan diye düşündüm kendimce
bende de 2 gündür aşırı bir akıntı var
akıntı mantardan dolayımı oluyor ? ama bende kaşıntı falan hiç yok ?
acabaa üşüttüm soğuktanmı flaan diye düşündüm kendimce