- Konu Sahibi manifesto123
- #1.761
geçmiş olsun şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar ben yeni üye oldum aynı hastalık bendede war doktora gittim bi krem bi antibiyotk fitil bide hap verdi ilacları a basladım ama size sorum bu ilaçlar adet kanamasını geciktirirmiacaba acil yardımmmm
canım sirkeli su ile yıka ve eğer evde mantar kreminfelan varsa sirke kuruduktan sonra o kremi sür faydası olur sanırım . bendede acayip vajina bölgesinde kuruluk var bu aralar derisi soyuluyor bende ne yapçam bilmiyrum :::::
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir hiç durmadan tekrarlayan mantardan kurtuldum ve yardımcı olabileceğini düşünerek sizinle paylaşmak istedim. İlk başlarda doktorumun verdiği piyasadaki nerdeyse tüm ilaçlari kullandım 6 haftalık flucan, 6 hafta ketakonazol vs. Ancak ilacları kullandiktan bir süre sonra tekrar tekrar hastalandım. En sonunda ilaçları kestim ve sabırla düzenli bir uğraşıya girdim. Öncelikle günlük ped kullanmayı kestim, temizligimi karbonatlı suyla yaptım, her adet sonrası tekrarladığından hastalağımın 5. gününden itibaren 3-4 gün gynoflor kullandım, rahatsızlık hissettiğim an kefir içtim, ben de hijyenik pede karşı hassasiyet ve sık idrar yolu iltihabı da olduğundan cinsel birleşme öncesi veya hemen sonrasında enfeksiyondan korunmak için piyeloseptyl kullandım veee artık bu hastalıktan kurtuldum. şuanda çok rahatım. Umarım sizin de işinize yarar, kronikleşince gerçekten sinir bozucu bir hastalık ancak ben de kefir gerçekten çok işe yaradı.
sağol canım.hep akıntı olması çok kötü seni anlayabiliyorum.sinir bozucu bi durum gerçekten.ilçaları sana söylemem doğru olmayabilir.çünkü mantarın çeşitleri var sanırım.bana iyi gelen ilaç sana iyi gelmeyebilir.peki senin şikayetlerin ne tam olarak.bende çok fazla akıntı oluyordu.dediğim gibi hep tuvalet kağıdı falan koymak zorunda kalıyordum.ve kötü kokuluydu.çok rahatsız oluyordum.akıntının rengi sarıydı benimkinin.senin akıntının nergi ne?