-
- Konu Sahibi manifesto123
neden kullanamıyorsun cilek?
cnm ben bekarım o yüzden fitil kullanamıyorum. keşke evli olsaydım ya :roflol:
Selam Tuzluçerez..Bendeki şikayetlerde aynen sendeki gibiydi,doktora gittim mantar dedi.Sana tavsiyem bikaç gün önce de yazmış olduğum tavsiyelere uyman.Yani, pamuklu bir bezi çamaşır suyuyla yıka ve ütüle sonra parçalara böl ve onları günlük ped niyetine kullanıp at.Bunu gün içinde sık sık yap çünkü genital bölgenin tamamen kuru kalması lazım.İç çamaşırını sık sık değiştir ve ütülemeyi ihmal etme.Bunların büyük faydasını göreceğine eminim.Ben artık ilaç kullanmadan kendimi bu şekilde 24 saatte tedavi ediyorum.Geçmiş olsun..
canım numarasını bilmiyorum doktorun.bizim evin ordaki sağlık ocağının doktoru.annem başka ilaç yazdırmak isterken sormuş doktor.tam olarak şikayeti ne diye.annemden beni arayıp konuşmak istediğini söyledi.beni kendisi aradı ben şikayetimi söyledim doktora.senin şikayetlerinde hemen hemen benimle aynı sayılır.hafif sarı renkli ve süt kesiği şeklinde.sarı olmasınının sebebi iltihaptan oluyormuş.bence bu ilaçları kullanmanda fayda var.bi dene derim.
kızlaaar bende de bu lanet şeyden vaarr doktora gidicem yakında ama annemle gdcem yalnız şöyle bi problem war bn bakre deglm muaynede bu belli olrmu olmazmı söyleyin ltfn yaaa coook aciiiil !!!