- Konu Sahibi manifesto123
- #1.721
galiba sendede mantar oluşmuş eger kaşntı ve yanma varr ise mantardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 21 yaşındayım ve bekarım. benim sorunum genital bölgemden, rahatsız edici bir koku geliyor. Ortalama 10 gün önce ağdaya gittim. geldiğime aşırı derecede ağrı-acıma vardı. Hassasım ondandır dedim fakat acımayla birlikte kaşıntı olması beni çok rahatsız etti. acı durumu bir kaç gün sonra geçti fakat hafif kaşıntıyla birlikte o koku hisse acaba mantar olmuş olablir miyim mikrop kaptım mı derken eczden bna ilaç ve 2 krem verdi kremleri karıştırarak 2kez sürdm ve sonra ki gün hiç bir şey yoktu bugnlerde azcık arada kaşıntı var ama belki kıl yapımdan olablir 2.5 aydr reglide olmuyorum ve yumurtalıklarım iltihaplanmış.acaba başka neler yapmam grek. ?
mantar gebe kalmayı etkilermi?
Akıntın var mı tatlım varsa ne renk.Ayrıca yumurtalıklarım iltihaplanmış derken biraz daha aç yardımcı olmaya çalışayım.Yumurtalıkların durduk yere iltihaplanmaz çünkü vajinanda bir enfeksiyon vardır anca öyle Senin ateşin falan olmuş muydu bu iltihaplanma döneminde?
şu an geçti amaönce sarımtrktı sonra kanlı kahve oldu ve sonnra akıntım geçti. üşütmeden dolayı iltihaplanmış mantarım falan geçti lakin hala regli olamıyorum neredeyse 4 ay oldu en son biteli. ateşim falan olmamıştı benim hiç. sonra kadın doğuma gittim pek bişi göremedi açıkcası pek de güvenmiyprum kendisine de orada regli olmadığımdan dolayı tsh (sanırım böleydi) 5.00 çıktı testetsteronum 17.4 çıktı. oyüzden nolcak bilmiyorum ve daha 21 yaşındayım.:18:
şu an geçti amaönce sarımtrktı sonra kanlı kahve oldu ve sonnra akıntım geçti. üşütmeden dolayı iltihaplanmış mantarım falan geçti lakin hala regli olamıyorum neredeyse 4 ay oldu en son biteli. ateşim falan olmamıştı benim hiç. sonra kadın doğuma gittim pek bişi göremedi açıkcası pek de güvenmiyprum kendisine de orada regli olmadığımdan dolayı tsh (sanırım böleydi) 5.00 çıktı testetsteronum 17.4 çıktı. oyüzden nolcak bilmiyorum ve daha 21 yaşındayım.:18:
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir hiç durmadan tekrarlayan mantardan kurtuldum ve yardımcı olabileceğini düşünerek sizinle paylaşmak istedim. İlk başlarda doktorumun verdiği piyasadaki nerdeyse tüm ilaçlari kullandım 6 haftalık flucan, 6 hafta ketakonazol vs. Ancak ilacları kullandiktan bir süre sonra tekrar tekrar hastalandım. En sonunda ilaçları kestim ve sabırla düzenli bir uğraşıya girdim. Öncelikle günlük ped kullanmayı kestim, temizligimi karbonatlı suyla yaptım, her adet sonrası tekrarladığından hastalağımın 5. gününden itibaren 3-4 gün gynoflor kullandım, rahatsızlık hissettiğim an kefir içtim, ben de hijyenik pede karşı hassasiyet ve sık idrar yolu iltihabı da olduğundan cinsel birleşme öncesi veya hemen sonrasında enfeksiyondan korunmak için piyeloseptyl kullandım veee artık bu hastalıktan kurtuldum. şuanda çok rahatım. Umarım sizin de işinize yarar, kronikleşince gerçekten sinir bozucu bir hastalık ancak ben de kefir gerçekten çok işe yaradı.
cnm ya bnm ılk basıma geliorda sorucagım şu ; kasıntı ve arkasından iç dudakalr beyazlı yaracıklar ve iç dudakalrda şişlik bu mantar mıdır sen tecrubelıymıssın bu konuda yardıme dersen sevinirim...
Büyük bir ihtimalle, ancak yine de doktora gitmelisin bence ilk defa rahatsızlanıyorsan tek kullanımlık ilaclar var hemen kontrol altına alabilirsin, önlem olarak daha önce yazdığım seyleri yapabilirsin
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 senedir hiç durmadan tekrarlayan mantardan kurtuldum ve yardımcı olabileceğini düşünerek sizinle paylaşmak istedim. İlk başlarda doktorumun verdiği piyasadaki nerdeyse tüm ilaçlari kullandım 6 haftalık flucan, 6 hafta ketakonazol vs. Ancak ilacları kullandiktan bir süre sonra tekrar tekrar hastalandım. En sonunda ilaçları kestim ve sabırla düzenli bir uğraşıya girdim. Öncelikle günlük ped kullanmayı kestim, temizligimi karbonatlı suyla yaptım, her adet sonrası tekrarladığından hastalağımın 5. gününden itibaren 3-4 gün gynoflor kullandım, rahatsızlık hissettiğim an kefir içtim, ben de hijyenik pede karşı hassasiyet ve sık idrar yolu iltihabı da olduğundan cinsel birleşme öncesi veya hemen sonrasında enfeksiyondan korunmak için piyeloseptyl kullandım veee artık bu hastalıktan kurtuldum. şuanda çok rahatım. Umarım sizin de işinize yarar, kronikleşince gerçekten sinir bozucu bir hastalık ancak ben de kefir gerçekten çok işe yaradı.
canım ya aynı şikayetler bende de var doktorum hiç bişey olmadığını söylüyor mantar yokmuş ama şiddetli kaşıntım var aylarca çektim bi eczacı arkadaşım mantar değilde enfeksiyon olabilir ultrasonla anlaşılmaz kültür yapmak lazım dedi bi ilaç tavsiye etti pimufucin vajinal tablet ve pimufucin pomad kullandım geçti 3-4 ay sonra yeniden başladı adet dönemlerimde kaşıntı geçiyo adet bitince yeniden başlıyor doktoruma tekrar gittim görünürde mantar yok ama pimufucin tedavisine yanıt verdiyse mantar dedi travacort ve başka bi vajinal tablet yazdı verdiği ilaçların ikiside işe yaramadı şikayetlerim aynen devam edince ben yine kendi bildiğimi yaptım ve pimufucine devam ediyorum ilaca başlayalı 4-5 gün oldu kaşıntım geçmedi ama hafifledi günlük ped kullanmayı bende bıraktım gynoflorun prospektüsünü okudum vajinada iyi huylu bakterilerin çoğalmasına yardımcı oluyormuş ilaçlarım bitsin onuda alıcam zaten vajinadaki iyi huylu bakteriler öldüğü için kötü huylular çoğalıyor vajinayı çok sık yıkamamak florasını bozmamak lazım kefirde iyi huylu bakteri çoğalması konusunda yardımcı olur kefiri nerden alıyosun güvenilir bi marka var mı bildiğin valla artık kendimce bildiğim yöntemlerle tedavi etmeye çalışıcam doktorlardan fayda yok bide ben burda okumuştum sirkeli su ile temizliyorum umarım işe yarar sende karbonatlı su yazmışsın umarım kurtuluruz bu dertten çok kötü bişey günlük hayatımı çok etkiliyor:26::26:
canım saolasın Dr gittim FLUCAN 2 kapsül ( haftada 1) verdi içtim ama akşamına dayanamadım Gydo Lomeksin fitilide yaptım 2 güne aktı içerdeki sütümsü iltihab ama bayaa aktı ya yogun yogun. hem o küçük beyez parcaıklarda bitti. tamamen tfitil iyi geliyor ya .. cok zormuş ya ilk oldum mantar aman illallah dedim..