- Konu Sahibi manifesto123
- #1.701
benm bildiğm mantar olmayan,hamile olduktan sonra yakalanabiliyo normalmş.ama bebeğin düşmesine sebep olurmu veya hamileliğe ..hiç bilgim yok.ben senede bir kere yakalanırm illet hastalığa.yaklaşık on gündür de çekiyorm.aslında her sene verilen ilaçlar işe yarardı.fitil,2 hafta tek kullanılan hap,krem,ayrıca eşinin de tetavi olması şart.evli arkadaşlar zorlada olsa içirin o ilacı.yoksa size geri dönüyo.benimki biraz zor içiyoda pek sevmez ilaç içmeyi...benim şuan 9 aylık bir bebeğim var anne sütü almaya devam ediyo.dolayısıyla ilaç almak istemedm.süte geçiyo diye..bugün doktora gittim..travokort verdi iç ve dış sabah akşam sür dedi.iyleşmezse eşli ilaç tedavisi verecekmş.6 gün kullan bi bakalım sonuca dedi.aslında buraya yazmamın sebebi şu,internettn doğal yollardan faydalanmak için araştırma yaptığımda en bildik sarımsak ı gördm.ama yapılan tedavi şekline cesaret edemedm.bende 12 saatte bir yarım diş sarımsak yuttum.veya akşam yemeklerde yedim.koku kötü ama benim çektiğim daha kötü.bebeğim için herşeyi yaprım...4-5 gün uyguladım,inanırmısınz beyaz süt kesiği akıntı azaldı kaşıntı azaldı yani şöyle söyleyeyim tam tedavi olmadı ama rahatladığımı fark ettim .dr.la paylaştım olumlu baktı.sizinlede paylaşmak istedim.belki sürekli sarımsak tedavi edebilirdi kimbilir...not.çok aşırı çiğ tüketilen sarımsak anemi ve tansiyon düşüklüğü yapabilir.bende olmadı.çünkü aşırı olmadığını düşünüyorum..paylaşmak istedim..herkeze geçmiş olsun.umarım bu illet bir daha gelmemecesine terk etsin hepimizi..