- 29 Ağustos 2010
- 9
- 0
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.301
kaç kere doktora gittim krem falan verdi ama geçmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
travazol kreme iyi diyolar.bilgisi olan var mı?
travazol kreme iyi diyolar.bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar...
Ben de 4 sene mantardan,aşırı derecede yanmalardan sıkıntı çektim farklı farklı doktorlara gittim uzun süre ilaçlar kullandım bir türlü geçmedi ...geçen sene Sultanbeyli ersoy hastanesine gittim tavsiye üzerine...Dr.Ebru Ağırdemir'e...bana 1 haftalık fitil verdi bir de şu suda eriyen purinol müydi neydi o ilaçtan verdi,sürekli kullanım içinse numusmed diye temizleme jeli verdi...arkadaşlar bir hafta sonunda mantarın m'si bile yoktu...yanma falan hiçbirşey kalmadı ...Allah binlerlerce kez razı olsun...her andığımda dua ederim Ebru hanıma... o kadar sene çektiğim eziyete yanıyordum...şiddetle tavsiye ederim işini gerçekten çok iyi biliyor...
Bana da doktorum mantar rahatsızlıgı oldugunda ağızdan alınan antimikotik 1 tablet, 7 gün arayla kullanılmak üzere 2 adet fitil ve bir de lokal tedavi için krem vermişti, bi daha da hiç mantar enfeksiyonu yaşamadım..burada ilaç ismi vermek sorun oluyorsa diye vermedim, ama sorun yoksa yazabilirim... bir de arkadaşlar o kısmı hep kuru tutmaya çalışın, önemli bişey... herkese geçmiş olsun...
merhaba arkadaşlar...
Ben de 4 sene mantardan,aşırı derecede yanmalardan sıkıntı çektim farklı farklı doktorlara gittim uzun süre ilaçlar kullandım bir türlü geçmedi ...geçen sene Sultanbeyli ersoy hastanesine gittim tavsiye üzerine...Dr.Ebru Ağırdemir'e...bana 1 haftalık fitil verdi bir de şu suda eriyen purinol müydi neydi o ilaçtan verdi,sürekli kullanım içinse numusmed diye temizleme jeli verdi...arkadaşlar bir hafta sonunda mantarın m'si bile yoktu...yanma falan hiçbirşey kalmadı ...Allah binlerlerce kez razı olsun...her andığımda dua ederim Ebru hanıma... o kadar sene çektiğim eziyete yanıyordum...şiddetle tavsiye ederim işini gerçekten çok iyi biliyor...
merhaba arkadaşlar...
birde arkadaşlar bende gizli şeker var ondan olabilir mi acaba,
o da kadın olduğundan ya da başına geldiğinden kesin çözümü bulmuş herhalde
benimde 4 sene oldu evlendiğim günden beri var başlıyor travazol sürüyorum geçiyor böyle dewam ediyor her ay illa tekrarlıyor adet gibi numusmed in fiyatı ne kadar acaba purinol u kullanmam doğru olur mu bilmiyorum
arkadaşım valla ne ise o kremler ne olur banada isimlerini söyle inanki bi rahat etmedim ya hep iç çamaşırlarım beyaz beyaz oluyo 1 gün değiştirmesem olmuyo artık illallah geldi bende o kadar çok ilaç kullandım ki sana anlatamam kafamçokkarıştı