- 1 Haziran 2009
- 347
- -1
- Konu Sahibi manifesto123
- #1.281
sağlık ocağındaki hemşire baticon u pamuğa dök oraya tut demişti ama yapmadım hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ilk defa böyle bişeyle karşılastım cok da dikkat ediyorum temizliğine bekarım ben ayrıca utanırım nasıl gidicem doktora. bi kaç yorumda gördüm sirkeli su ile yıkayın falan diyorlar öyle yapsak gecmez mi
Bende de candita spp çıktı.
bundan olup tedavi görüp durumu iyileşen biri var mı aranızda? Ne yaptı ne etti. offffffff
:çok üzgünüm:
o ne demek
Kızlar ben yıllardır uğraşıyorum bununla ben de bıktım sizler gibi.Bende hiç geçmiyor diyebilirim.Bir sürü dra gittim kendim de tıp öğrencisiyim ama kökünü kazıyamadım namıssızın:ecrin_bebek:Neyse bana da bi dr tavisye etmişti mycospor krem benim kaşıntıma çok ii gelio.Ama yine tekrarlıyor tabi.Travogen beni kaşıntısan yerlerde süründürürken bunu ilk sürdüğüm anda faydasını görüyorum.Yine de drnuza danışın.Ama ben bayağı fayda gördüm paylaşmak istedim bıktım kendimden biliyorum.Ama benim akıntım çoğu zaman şeffaf ve arada beyaz.Yeşil renkli ve balık kokusunda akıntısı olanlar genelde bakteriyle enfekte olmuşlardır.yine parazit de yeşil renkli akıntı yapabilir.O yüzden mutlaka kültür yaptırın canlarımopuyorumnanaktan
Bende de candita spp çıktı.
bundan olup tedavi görüp durumu iyileşen biri var mı aranızda? Ne yaptı ne etti. offffffff
:çok üzgünüm:
mycospor u eşime vermişti kendimde denemek hiç aklıma gelmedi
eşle birlikte tedavi olunması gerekiyor