- Konu Sahibi manifesto123
- #1.101
sumru selam bende vajinada mantar var mesela affedersin idrar yaparken ağrı yanma e kaşıntı sık oluyor dr bana fitil ve krem verdi ne için olur mantar birde ne vitamini dedin sen teşekkürler sebebi ne mantarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sumru selam bende vajinada mantar var mesela affedersin idrar yaparken ağrı yanma e kaşıntı sık oluyor dr bana fitil ve krem verdi ne için olur mantar birde ne vitamini dedin sen teşekkürler sebebi ne mantarın
Aygün yanma şikayetin geçtimi ?
ben ne vitamini alabilirim mesela hangisini tavsiye edersin
Birde herkese tavsiyem ASLA uzun soluklu dietleri yapmayın, ve kilo verirken bir ki ay kilo verip sonra dinlenme payı bırakın, ben 10 ayda 17 kilo verdim dietisyen ve sporla yinede metabolizmam çöktü, sonuç 5 aylık yineleyen mantar ve demir eksikliği, yorgunluk halsizlik.
Stresse karşıda mors ben sarıkantaron hapı içmeye başladım, hep bu haplara karşı olmama rağmen antidepresandan daha az yan etkili olabileceğini düşünüyorum.
annemde bu hapi soylemisti.
mide prob.falan bagisiklik sis.zaten bitmis:)vitamini kesinlikle birakma.ben bu cosmus sismemime ragmen:)))cok etkisini gordum hissedilir sekilde.kilo konusunda da haklisin kisa zamanda cok verilip,aliyorum cok duzensiz.
selam mors fitili koydum ya bugün çok kötüydüm bir başağrısı birde şu anda ateş var yaparmı mantar sağol mors çok halsizim bana yardımcı ol sendede oluyormuydu bayanların derdi maalesef
nerde stresten uzak durmak ben işsizim çok kötü
ilacı önceki sayfalarda yazmışsın 1 ini bende kullanmıştım ama nafile(( yine oldu... ve bütün tahlilleri yaptırdım, antibiyotik kullnmadanda oldu.