- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
-
- Konu Sahibi manifesto123
Ne yapcaz sirkeyi?sirkeli suu tavsiye ederim çok işe yarıyo
streste tetiklliomus
Ne yapcaz sirkeyi?
Olabilir tabi.Herşeyin başı stres zaten.
Kızlar bütün yazdıklarınızı okuyamadım.Kaşıntı olmadan mantar olan var mı?Mantarda illa ki kaşıntı olması mı lazım?
ben geçen kış stresten mantar oldum. ama öyle böyle değil... kaç gün okula gidemedım. o kadar çok kaşınıyordum ki... evde oturdum, çamaşır gıymedım. beyaz toplar halınde peynır kesığı dedıklerı turden akıntı mı desem adı neyse ışte onlardan çıkıyordu oradan
yaklaşık 1 hafta sürdü. doktora gıtme şansım olmadı, ınternetten araştırdım bır krem ısmı gördüm. (şu anda hatırlayamadım adını) onu kullandım zaten azalmıştı kaşıntı ve geçti.
yaklaşık 4 ay sonra tekrarladı ama bu defa çok daha hafıftı ve ılaç kullanmama gerek kalmadı. pamuklu ıç çamaşırından başka sentetık vs. çamaşırlar kullanmıyorum.
çok çok kötü bı hastalık buyollarda kaşınıyodum vallahi
cnm yaaaa ilacın adını hatırlasan süper olurduuuuu....
Merhaba canım, buradan ilaç ismi vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama bende de oldu bu hafta ilaç kullanıyorum doktora gittim, aynı peynir kesiği gibi beyaz beyaz geliyor ancak bende enfeksiyonda olduğu için doktor hem vajinal fitil hem de antibiyotik verdi.
Zor da olsa doktora görünmek lazım . Ama yine de bana verdiği vajinal fitili yazayım neo-penotram, bakirelerde kullanılmıyor doğal olarak o nedenle bakire iseniz doktor başka bir ilaç verecektir.
Doktorun önerisi doğrultusunda çok şiddetli ise sabah akşam bir fitil ile 7 günde tedavi bitiyor, hafif ise sadece akşam günde bir kere ve 14 günde bitiyor.
Geçmiş olsun..
çok teşekkür ederim cnm, bunlar eminim başkalarına da yararlı olcaktır... ama ben bakireyim, bakirelere görede ilaç bilen varsa lütfen söylesin
çok teşekkür ederim cnm, bunlar eminim başkalarına da yararlı olcaktır... ama ben bakireyim, bakirelere görede ilaç bilen varsa lütfen söylesin
kızlar benimde mantardan başım dertte sürekli doktora gidiyorum fitil veriyor bi süre geçiyo yeniden tekrarlıyo bıktım artık.duş alınca bile kaşıntı oluyo hemen kuvvetli bi ilaç ismi varsa yazın arkadaşlar
cnm zaten ilaç bittiğinde eğer öyle bişey oluşursa hissedersin,hiç birşey olmadanda kullanmak bilemiyorum sen bilirsin,dr,una bir danış istersen....
canim cremde var istersen ou günde ikisever sür bi aksam i sabah imazol ismi cremmm