- 17 Ekim 2007
- 900
- 5
-
- Konu Sahibi manifesto123
Bende de bu şekılde ama mantarmış gerçekten.Ben antıbıyoık verdı ıkı tane bırını ıkı gun önce bırını de haftaya içicem ama dehşet bır akıntım var.
çok saol cvbın için. ama benimkiler siğilmiş mantar değilmişkeşke mantar olsaydı ilaçları var geçer ama virüs bi girdimi vücuda sürekli tekrarlıyo çok can sıkıcı. geçmiş olsun sanada..
sigilden korkarim..tedavini aksatma sakin..cok gecmis olsun..
bu hastalık kesinlikle stresle alakalı bir hastalık onu anlamış bulunmaktayım.. tamamen bitmişti şu günlerde stresliyim çok.. geri geldi yine kaşıntım. hemen gynofit kullandım dün akşam ve canesten krem aldım eczaneden geçen sefer böyle geçmişti. 5 ay olmuştu ne güzel geçmişti .. pööff bi de pasiflora aldım sinirsel bişey olduğu için şurubu da içicem inşallah geçer biran önce
baştan böyle kaşıntıyla başlıyor zaten 2. gün beyaz beyaz eline gelir deri döküntüsü gibi.. Kaşıntın hafifse mantar olmayabilir tahriş olmuş olabilir. devam ederse hemen doktora git çünkü ne kadar erken önlemini alırsan o kadar faydalı olur kurtulman için.Günaydın arkadaşlar... Bende de bir kaşıntı var vajinada. Ancak şiddetli ve renkli bir akıntı ya da koku yok. Sadece kaşıntı ve hafif yanma var. İlişkiden iki gün sonra ortaya çıktı. Bayadır da ilişkiye girmemiştim. Sadece tahriş olabilir mi?
Arkadaslar 1 sene önce ilişki sırasında acı hıssı duydugum sıkayetıyle özel jınekologa gıttım. bana LEEP yapmaları gereklı oldugunu soyledı neyse ılac falan kullandım leep yapıldı ( leep yakma donma nın bı degısıgıymıs) daha sonra aradan 1 yıl gectı tekrar canım acımaya basladı bende tekrar gıttım.rahım agzı tertemız ama mantar var dedı ılac verdı kullandım yıne gecmedı 3 kez daha gıttım en son SEBAMED verdı suan kullanıyorum yıne faydası yok. ilişki sırasında cok kotu oluyorum ve sureklı akıntım var. bana yardım edın nolur