Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

Kızlar en doğal temizleme yöntemini yazıyorum ılık suyun içine sirke (üzüm sirkesi) pamukla o bölgeye pamukla temizleyin hem +ph ını dengeliyor kuru kalmasını sağlıyor..yanma filan olmuyorr uzman bir jinekolog tarafından önerildi gazetede ..

merhaba arkadaşlar bendede vajinal siğil rahatsızlığı vardı o geçer gibi oldu şimdi mantar başladı kaşınma çok şiddetli değil. mantar dedi doktorum krem verdi ama benim sorunum vajina iç bölgede deride değişiklikler pütürcükler oluştu. siğil sandım değil dedi doktor. mantar hastalığında böyle plaklar oluyormu yaşayan varmı ? yoksa bunlar mantardan değilde başka bişeymi ? doktora haftaya gidebilicem anca. şimdiden teşekkürler

Bende de bu şekılde ama mantarmış gerçekten.Ben antıbıyoık verdı ıkı tane bırını ıkı gun önce bırını de haftaya içicem ama dehşet bır akıntım var.

Bende de bu şekılde ama mantarmış gerçekten.Ben antıbıyoık verdı ıkı tane bırını ıkı gun önce bırını de haftaya içicem ama dehşet bır akıntım var.

çok saol cvbın için. ama benimkiler siğilmiş mantar değilmiş :KK43: keşke mantar olsaydı ilaçları var geçer ama virüs bi girdimi vücuda sürekli tekrarlıyo çok can sıkıcı. geçmiş olsun sanada..

Nefret ediyorum bu mantar belasından iki defa bunun için dr a gittim nafile geçmedi.ılk kaşıntı ile başladı sonra kokulu akıntı başladı Dr 7 günlük fitil ve biteral verdi kaşıntım geçti akıntıda geçti ama beyaz küçük parçalar hala devam etti tekrar gittim yine aynı ilaçları verdi bide ıtraspor die bi ilaç daha ama od aişe yaramadı artık dr a gitmek istemiyorum eczaneye gittim ve flucan ile gyno lomexin fitil adlım onu kullanıcam.Mantarın çeşitleri olduğunu ve her ilacın etki etmediğini de biliyorum ama artık deneme yanılma yapıcam galiba bıktım çünki.Bunun için test bile yaptırdım gram pozitif maya hücreleri mi ne bulunmuştur gibi bişi yazıodu flucan ve gyno lomexini kullananların bir kısmında işe yaramış bir kısmıda bir değişiklik olmadığını söylüyor ne yapıcam bilmiyorum yaa :KK43::KK43:

stres yada bagisiklik sisteminin zayifladigi zamanlarda tekrarliyor bu.dun tek kullanimlik kapsul aldim baya iyi geldi..

çok saol cvbın için. ama benimkiler siğilmiş mantar değilmiş :KK43: keşke mantar olsaydı ilaçları var geçer ama virüs bi girdimi vücuda sürekli tekrarlıyo çok can sıkıcı. geçmiş olsun sanada..

sigilden korkarim..tedavini aksatma sakin..cok gecmis olsun..

sigilden korkarim..tedavini aksatma sakin..cok gecmis olsun..

çok teşekkür ederim. aman arkadaşlar aşınızı olun. ben bilmeden bu virüsü kaptım. başıma bela 2. kez yaktırmaya gidicem siğilleri. hpv virüsünü kapmadan önlem için aşı olmanızı tavsiye ederim. herkese çok geçmiş olsun..

bu hastalık kesinlikle stresle alakalı bir hastalık onu anlamış bulunmaktayım.. tamamen bitmişti şu günlerde stresliyim çok.. geri geldi yine kaşıntım. hemen gynofit kullandım dün akşam ve canesten krem aldım eczaneden geçen sefer böyle geçmişti. 5 ay olmuştu ne güzel geçmişti .. pööff bi de pasiflora aldım sinirsel bişey olduğu için şurubu da içicem inşallah geçer biran önce

Günaydın arkadaşlar... Bende de bir kaşıntı var vajinada. Ancak şiddetli ve renkli bir akıntı ya da koku yok. Sadece kaşıntı ve hafif yanma var. ılişkiden iki gün sonra ortaya çıktı. Bayadır da ilişkiye girmemiştim. Sadece tahriş olabilir mi?

bu hastalık kesinlikle stresle alakalı bir hastalık onu anlamış bulunmaktayım.. tamamen bitmişti şu günlerde stresliyim çok.. geri geldi yine kaşıntım. hemen gynofit kullandım dün akşam ve canesten krem aldım eczaneden geçen sefer böyle geçmişti. 5 ay olmuştu ne güzel geçmişti .. pööff bi de pasiflora aldım sinirsel bişey olduğu için şurubu da içicem inşallah geçer biran önce

kesınlıkle katılıorum stres tum hastalıklara davetıye cıkarıo

Günaydın arkadaşlar... Bende de bir kaşıntı var vajinada. Ancak şiddetli ve renkli bir akıntı ya da koku yok. Sadece kaşıntı ve hafif yanma var. İlişkiden iki gün sonra ortaya çıktı. Bayadır da ilişkiye girmemiştim. Sadece tahriş olabilir mi?
baştan böyle kaşıntıyla başlıyor zaten 2. gün beyaz beyaz eline gelir deri döküntüsü gibi.. Kaşıntın hafifse mantar olmayabilir tahriş olmuş olabilir. devam ederse hemen doktora git çünkü ne kadar erken önlemini alırsan o kadar faydalı olur kurtulman için.

Arkadaslar 1 sene önce ilişki sırasında acı hıssı duydugum sıkayetıyle özel jınekologa gıttım. bana LEEP yapmaları gereklı oldugunu soyledı neyse ılac falan kullandım leep yapıldı ( leep yakma donma nın bı degısıgıymıs) daha sonra aradan 1 yıl gectı tekrar canım acımaya basladı bende tekrar gıttım.rahım agzı tertemız ama mantar var dedı ılac verdı kullandım yıne gecmedı 3 kez daha gıttım en son SEBAMED verdı suan kullanıyorum yıne faydası yok. ilişki sırasında cok kotu oluyorum ve sureklı akıntım var. bana yardım edın nolur :KK43:

Arkadaslar 1 sene önce ilişki sırasında acı hıssı duydugum sıkayetıyle özel jınekologa gıttım. bana LEEP yapmaları gereklı oldugunu soyledı neyse ılac falan kullandım leep yapıldı ( leep yakma donma nın bı degısıgıymıs) daha sonra aradan 1 yıl gectı tekrar canım acımaya basladı bende tekrar gıttım.rahım agzı tertemız ama mantar var dedı ılac verdı kullandım yıne gecmedı 3 kez daha gıttım en son SEBAMED verdı suan kullanıyorum yıne faydası yok. ilişki sırasında cok kotu oluyorum ve sureklı akıntım var. bana yardım edın nolur :KK43:

Canım eşin için tedavi uygulanmadı mı? Ben de yıllarca kaşıntı yaşadım ne hissettiğini inan çok iyi anlıyorum. Yıllarca gitmediğim doktor kalmadı bana da kriyoterapi yapıldı, sonrasında gittiğim bi doktor çok gereksizmiş neden yapmışlarki dedi düşün yani. Bişey bulamayınca psikolojik falan dediler, sebamed'i ben de kullandım ama eşinin de tedavi olması gerekir eğer mantarsa çünkü mantar erkeklere çok kolay bulaşı ve onlarda hiç bir rahatsızlık yapmıyor ama sürekli partnerlerine bulaştırıyorlar. Benim sıkıntım geçti ama nasıl hiç bilmiyorum gerçekten kendi kendine geçti resmen allah yardımcın olsun çok sıkıntılı bir durum...Şeniz

4 tabletli mantar ilaçları var isim vermiyeyim onların 2 sini siz ikisini eşiniz içiyor aynı anda tedavi görüyorsunuz..tek seferde içiyorsunuz 2 tableti..ayrıca mantar için krem ve fitiller var onlardanda kullanmanız gerekebilir.ayrıca intimate ürünlerini kesinlikle doktorlar tavsiye etmiyor..öyle her bulduğunuz kremi,sabunu,jeli,şampuanı o bölgeye sürmeyin..kullandığınız epilasyon aleti,jilete dikkat edin bu ürünler size ait olsun..ve o bölgeyi kuru tutun mümkünse çamaşırlarınızı ütüleyin...sevgiler..

arkadaşlar hepinize merhaba .. yeni üye olarak ilk yorumumu bu sayfaya yapmak nasipmiş..
ben bu sektörde çalışan biriyim size işin gerceğini ve detayını buradan kısaca anlatayım ..

genital bölgede sıklıkla kaşıntı akıntı ve mantar ve sisitin gibi rahatsızlılarla sıklıkla karşılaşıyoruz, erkeklere oranla bu rahatsızlılarala sık karşılaşmamızın sebebi biyolojik genital yapımız.. bahsettiğiniz genital akındı rahim içinin kendini temizlemesi için doğal bir sebeptir, fakat hijyenimi doğru yapmazsak bu hastalık boyutuna ulaşabilir.

bu anlamda size önerebileceğim numis med intim dir.. yıkama jeli olup avuç içinde kopürtülüp genital bölge yıkanır ve daha sonra durulanır.. piyasa mevcud ürünler bulunmakla beraber numis medi önerme sebebim ; genitel bölgenin her yaşta olması gereken bir ph, 4.0 ile 4.5 dir numis med intim 4.2 gibi uygun bir ph sahiptir.. bir diğer özelliği ise antiseptik özellikli olmasıdır, genital bölgede zararlı mikroorganizmaların yaşamasını ve üremesini engeller ve mantar sistit gibi sık tekrar eden rahatsızlıklarda tedaviye yardımcı günlük hijyendede bu rahatsızlıklarla karşılaşmayaı engelleyici özelliği vardır . tedavi sirasında günde 2 . hijyen amaclı kullanacaksanız duştan duşa kullanmanız yeterlidir.
gecmiş olsun

!!!!!!!!!! acı ama gerçek galiba hayatımız boyunca bu illetten kurtulamıycaz.. dr ye gittim ilaç kullandım ..bitkisel ürünler kullandım pamuklu çamaşır kullanıyorum bi ara peynir yemeği bile bıraktım nette azdırdığını okudum için ..yok yok yok...yine oluyo yine oluyo ilacı bıraktığım an başlıyo artık eczaneye gitmeye çekiniyorum 'ne mantarmış be kardeşim hala geçmedi mi 'diycekler! .. lütfen kökten çözümünü bilen yazsınnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!! tüm testlerim yapıldı lanet candidas çıkıyo

kızlar kullanıp kurtulduğunuz bir ilaç varmı,bütün sorumluluk bana ait,kurtarın beni şu illetten bu saatte uykumu kaçırdı kaşıntı,fitil hap kullanıyorum kısa bir süre geçiyor adet olmama bir hafta kala yeniden başlıyor,lütfen yardımcı olun,konuyu açan arkadaşın söylediği ilaçları kullanan yokmu,nolur bana özelden msj atın,kafayı yiyecem,beynimi tırmalıyor resmen:nazar:

merhaba arkadaşlar benımde sorunum mantar ve ben 7 haftalık hamileyim dr um bana bi fitil werdı onu kullanacaım ama korkuyorum bebeğime bişey olur bi sorun olur die....ne yapacam bilmiorum :KK43::KK43::KK43:bu konuda bilgisi olan tecrubesi olan war mı ????

X