Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

genital bölgenin kendine göre bir ıslaklığı ve PH dengesi var,pudranın bu dengeyi bozup daha fazla soruna yol açacağını düşünüyorum,eğer böyle olmasaydı jinekolog,lar pudrayı bu şekilde kullanım için yazarlardı,iyi bir fikir değil bence........

canım bu ilaçların hepsini aynı andamı kullanıyorsun ağır gelmezmi acabayerimseniben

ya of kafayı yicem 3 gündür ilk defa başıma geliyo,
yeni evliyim üstelik
kızlar sakın bisiklet falan kiralamayın hafta sonu adalardaydım bisiklet kiralayıp gezdik
nolduysa o gün oldu
ordan bulaştı yani
bu kaşıntı insanı öldürür.
travasol krem kullanıyorum bugünde iki kapsüllük haplardan alcam
artık geçmezse muayene olcam dr.a

slmlar bende de yara verdı iki kez fitil kullandım fitiller btti yarın doktora gdeceğim. ama fitil bttkten sonra bu sefer de kaşıntı başladı ilk defa oluyor. kokulu akıntı yok ama mantar mı acaba ay bi de mantar çıkarsa iyice çökücem zaten bu yara olayı çok canımı sıkmıştı.
bir de günlük ped senelerdir kullanıyorum (kokusuz)bazı arkadaşlar kullanmayın demiş sebebi nedir?
bir fikri önerisi olan paylaşırsa sevinrim. teşekkürler...

sewgılı arkadaşım crn bnde de yara wardı halada war kasıntıda war sana tawsıyem genıtal temızleme jelı kullanman gunluk cok onemlı kadınların kullanması grken bısı gunluk ped olayına gelınce dr bana yasakladı yaranın hava almasını engellıyor dedı we pamuklu ıc camasırı kullan dedı bende uzun zaman kullandım gunluk pe cok ıyı oluo ama zararlı ıste sımdı artık kullanmıorum olabıldınce sık wc gdıorum bebek bezıle silyorum gun ıcersnde ıs yerınde oldum ıcın burda yıkama ımkanım olmuyor o yuzden hıjen acısından ıslak bebek bezıle temızlıorum allah cok sukur ıkı aydrı kasıntı harıc bısıyım kaladı oda gecıcek pazartesı dr gıdım ıslalah bakalım...:enbuyukkk:

bu arada hel_in teşekkürler

SEWGILI ARKADSIM EN AZINDAN YARA GECENE KADAR BEN SANA GUNLUK PED KULLANMAMANI TAWSIYE EDERIM BUTUN PED REKLAMLARINDA HERSEY COK IYI KALITALI SOLE BOLE DEMEKTE AMA GERCEKTEN HAVA ALDINA INANMIYORUM BEN BIDE YARA WAR DEDIN ICIN HIC TAWISYE ETMIORUM BEN 3 SENEDIR CUNKU KULANIYORUM WE BEN BIRAKTIM YETERKI IYLESMEK ISTIORUM ISALLAH ODA OLCAK DR DEDIKLERINI YAPIYROUM SIMDI KASINTI HARIC BISI KALMADI ISLALAH BAKALIM SENDE KULLANMADA BI AN ONCE GECSIN YARA BAKSANA ICERDEMIS DIS GENITAL BOLGEDE BELKI BI IHTIMAL GECER AMA ICERRDE EMIN DILM BEN BENIMKI DISTADI CUNKU ISALLAH SENINDE EN KISA ZAMANDA GECER GUZEL ARKADSIM COK OPUYORUM SENI KOCAMAN şakkıdı

peki bu yara olunca kasinti olmadan sadece yanma sikayetiniz oluomu

Jnaım arkadsım sımdı yara gectı makatta bulunan ıcerdede bıraz wardı ama cok sukur gectı ama ne bılım kasıntı war yanmada eskıden cok oluodu yara oldu zaman ılk zamanlar hele aglıodum o derece su deydınde fılan ama mumkun oldunca temızlıorum Şu anda elımden geldınce ıkı 3 saate bı pazartesı dr gıtcem hayırlısıla bı gıtseydım ısten ızın alamadım bı turlu gıtmek nasıp olmuo balım hayırlısı bakalım :)

gecmis olsun canim yara olunca cisini yaptiktan sonrami yanma oluodu canimcimm

kızlar ya bıkac gun once sır agda yaptırdım 2 gun sonra kasınmaya basladı mantar oldu zaten normaldede 5 6 ayda bır tekrarlar ve gecmek bılmez bu mantar,bugun gıttım doktora ılac yazdı falan ,sızce sır agdadan dolayı olmus olabılır mı ılk defa yaptırdım cunku,bırazda ıc taraflarına da degdırdı,ılk defa yaptırdıgım ıcn bı bılgım yok,bıde dedıgım gıbı benımkı kronık hale geldı artık ne kadar hıjyenıme dıkkat edersem edeyım oluyo kacıs yok,acaba bu sıfalı sulara falan gıtsem bı ıse yarar mı ?bana bı cozum getır mı?bıktım artık psıkolojımı öyle bozuyokı aklım hep orda,pantolon gıyemıyorum acıyo

Merhaba Ben en yeni üye Yelinay Aynı sorunu 3-4 kez yaşadım ve verilen ilaçlar her seferinde işe yaradı. Bir arkadaşın dediği gibi ilacı eşlerin de kullanması gerekiyor. Ama bekar olan ve rahatsızlığı süren arkadaşlar için doktoru ya da ilaçları değiştirmelerini tavsiye ederim. Çünkü tedavisi olan bir şey. Doktoorun bana söylediğine göre; vajinal bölgeyi tahriş edecek, doğal yapısını bozacak temizleyiciler kullanılmamalı ve pamuklu iç çamaşırı giyilmeli (sabun vs.) diye biliyorum.

benm bir arkadaşım prezarvatifte bulunan kayganlaştırıcıların malum bölgenin doğal yapısını bozabileceğini ve bundan yara kaşıntı vs oluşabileceğini söyledi. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar????

arkadalar merhaba;

aynı dert bendede var ama benimki mantar değil sadece akıntı okadar doktora gittim ve hiçbişey solemedi evli değilim ama kendim akıntıdan rahatsız oluyorum ve napıcağımıda bilmiyorum:S

ben daga bugün gttm doktora akıntyla ilgili konuştuk da her kadında olur akıntı normaldir. tabi koku ve renk değişikliği varsa o zaman bir problem de var demektir dedi. o yüzden rahat ol bence ya da daha dpğrusu alışmaya çalış. ve önmeli bişey daha benm doktorum da günlük ped kullanmayın dedi.

ayrıca arkadaşlae mantar için verilen krem dış genital bölgeye mi yoksa iç bölgeye vajinaya mı uygulanır? yardımcu olursanz sevnrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…