- 11 Mart 2008
- 409
- 30
-
- Konu Sahibi manifesto123
tamam arkadaşlar.ilaçların isimlerini ve nasıl kullanıldığını yazıyorum size.bence işe yarayacaktır ama dediğim gibi tedirginim doktorunuza sorun kullanmadan önce bence.yada eczaneye sorun enazından.ama mesuliyet kabul etmiyorum bunuda belirteyim.bütün kalbimle sizinde kurtulmanızı diliyorum.nekadar mutlu olurum anlatamam.neyse ilaçları söylüyorum. 1-ORNİSİD FORT 500 MG 10 TABLET(12 saat arayla günde 2 kez tok karınla.ben sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorum tekinide akşam tok karınla) 2-LARİCİD 500 MG 14 TABLET (buda 12 saat arayla diğer gibi ilaç tok karınla günde iki kez) 3-FEXADYNE 120 MG 20 TABLET (günde 1 kez tok) 4-TEKFİN 250 MG 14 TABLET (günde 1 kez tok) ayrıca 1 tanede travogen krem sürüyorum.çok geçmiş olsun kızlarrrr.dualarım sizinle inşallah işe yararrrrr...
slmlar bende de yara verdı iki kez fitil kullandım fitiller btti yarın doktora gdeceğim. ama fitil bttkten sonra bu sefer de kaşıntı başladı ilk defa oluyor. kokulu akıntı yok ama mantar mı acaba ay bi de mantar çıkarsa iyice çökücem zaten bu yara olayı çok canımı sıkmıştı.
bir de günlük ped senelerdir kullanıyorum (kokusuz)bazı arkadaşlar kullanmayın demiş sebebi nedir?
bir fikri önerisi olan paylaşırsa sevinrim. teşekkürler...
bu arada hel_in teşekkürler
SEWGILI ARKADSIM EN AZINDAN YARA GECENE KADAR BEN SANA GUNLUK PED KULLANMAMANI TAWSIYE EDERIM BUTUN PED REKLAMLARINDA HERSEY COK IYI KALITALI SOLE BOLE DEMEKTE AMA GERCEKTEN HAVA ALDINA INANMIYORUM BEN BIDE YARA WAR DEDIN ICIN HIC TAWISYE ETMIORUM BEN 3 SENEDIR CUNKU KULANIYORUM WE BEN BIRAKTIM YETERKI IYLESMEK ISTIORUM ISALLAH ODA OLCAK DR DEDIKLERINI YAPIYROUM SIMDI KASINTI HARIC BISI KALMADI ISLALAH BAKALIM SENDE KULLANMADA BI AN ONCE GECSIN YARA BAKSANA ICERDEMIS DIS GENITAL BOLGEDE BELKI BI IHTIMAL GECER AMA ICERRDE EMIN DILM BEN BENIMKI DISTADI CUNKU ISALLAH SENINDE EN KISA ZAMANDA GECER GUZEL ARKADSIM COK OPUYORUM SENI KOCAMAN şakkıdı
Jnaım arkadsım sımdı yara gectı makatta bulunan ıcerdede bıraz wardı ama cok sukur gectı ama ne bılım kasıntı war yanmada eskıden cok oluodu yara oldu zaman ılk zamanlar hele aglıodum o derece su deydınde fılan ama mumkun oldunca temızlıorum Şu anda elımden geldınce ıkı 3 saate bı pazartesı dr gıtcem hayırlısıla bı gıtseydım ısten ızın alamadım bı turlu gıtmek nasıp olmuo balım hayırlısı bakalım :)
gecmis olsun canim yara olunca cisini yaptiktan sonrami yanma oluodu canimcimm
arkadalar merhaba;
aynı dert bendede var ama benimki mantar değil sadece akıntı okadar doktora gittim ve hiçbişey solemedi evli değilim ama kendim akıntıdan rahatsız oluyorum ve napıcağımıda bilmiyorum:S