Mantar rahatsızlığı olanların paylaşım alanı...

valla doktorun vereceği krem ile eczacınınki hemen hemen aynı veya muadili olur ama sen bilirsin tabi ki.

yalnız benm asıl sorunum şu canım bakire değilm bunun anlşlmasını istmiorm onu sordm

doktor zaten sorar canım.. sende bakireyim dersin.. ona göre muayene eder.. eğer ultrasona girmen gerekirse alttan değil üstten bakar...alttan bakamayacağına göre anlaşılmaz korkma...

tuzluçerez sana bi sorum olcktı. sen bu mantardan kurtulabldnmi tamamen ve snn akıntındamı sarımsı rrenkte kötü kokulumydu? cvplrsn cok sevnrm cnm

canım bende de ilk defa çıktı.. cumartesi başladım krem ve fitil kullanmaya bugün kontrole gittim... geçmiş dr kullanma dedi.. yani 6 gün de.. bende oluşmasının sebebei uzun güre antibiyotik kullanmıştım ondan kaynaklanmış... bulaşıcılığı olmaz dedi... sen annensiz gidebilisen daha iyi olucak sanırım.. rahat rahat herşeyi anlatabilirsin....bakireyim dersen fitilde veremiycek çünkü.. buda tedavi süresini uzatabilir.. ..bi de partnerininde ilaç kullanması gerekebilirmiş...akıntından kültür alabilirler... benim akıntım beyaz ve kesik kesik di koku da yoktu canım.. çeşit çeşit sanırım bu illet..

bende 20 gün önce normal doğum yaptım ve 2 gündür rahim içinde kaşıntı hafifte şişlik var korkuyorum doktora gitmekten emziriyorumda benimle aynı derdi paylasan varsa yazsın herkes mantardan bahsediyor bu konuda bilgisizim mantar tam olarak nerde oluyo beni bilgilendirin lütfen...

bende yeni atlattım kızlar doktor bana azosilin verdi inanırmısınız 1günde ne şişlik kaldı ne kızarıklık.. sonrada kaşıntısı geçti düzenli kullanmak gerek ama

bende yeni atlattım kızlar doktor bana azosilin verdi inanırmısınız 1günde ne şişlik kaldı ne kızarıklık.. sonrada kaşıntısı geçti düzenli kullanmak gerek ama

senin şikayetinde benimkiyle aynımıydı idrardan sonra hafif yanmada oluyomuydu:bbo: ne kadar zamanda geçti. ben bide emziriyorum yeni doğum yaptım bi yan etkisi olurmu acaba? bende alsam.

Son düzenleme:
kızlar selam bendede mantar var üstelik hamileyim :KK43: vagi hex adında ilaç kullandım faydasını göremedim..Kaşıntım falan hiçbişey yok ama sadece peynir gibi akıntılar geliyor.. sizcede geçmemiş olmalı değilmi ?

kızlar selam bendede mantar var üstelik hamileyim :KK43: vagi hex adında ilaç kullandım faydasını göremedim..Kaşıntım falan hiçbişey yok ama sadece peynir gibi akıntılar geliyor.. sizcede geçmemiş olmalı değilmi ?

eve geçmemiş..bende kullandım onu faydasını görmedim:KK43:((

evet cnm,peynir kesiği gibi akıntın devam ediyorsa mantarın geçmemiş bence,ama hamilelikte genelde mantar oluşumu daha fazla oluyor......

bende 20 gün önce normal doğum yaptım ve 2 gündür rahim içinde kaşıntı hafifte şişlik var korkuyorum doktora gitmekten emziriyorumda benimle aynı derdi paylasan varsa yazsın herkes mantardan bahsediyor bu konuda bilgisizim mantar tam olarak nerde oluyo beni bilgilendirin lütfen...
[[/I][/B]

aynen bende 2 ay önce doğum yaptım ve kaşıntım var deli gibi 3 aralıkta adet oldum ama dün yine kanama oldu acaba mantarmıyım mantarda böyle kanama olurmuki off doktora gitmek istemiyorum bu yüzden doktora giden arkadaşlar muayene nasıl oldu ben hala çok korkuyorum muayenedenlülülülülülü

gökkuşağı yazsana ilaç isimlerini herkeste aynı sıkıntı var galiba olmadı eczaneyede sorarız bir sıkıntı olurmu diye onlar bilgi verirler sen ver lütfennnn

[[/I][/B]

aynen bende 2 ay önce doğum yaptım ve kaşıntım var deli gibi 3 aralıkta adet oldum ama dün yine kanama oldu acaba mantarmıyım mantarda böyle kanama olurmuki off doktora gitmek istemiyorum bu yüzden doktora giden arkadaşlar muayene nasıl oldu ben hala çok korkuyorum muayenedenlülülülülülü

acım korkumu geçti ve dr. gittim korkulacak bişey yokmuş baktı ve antibiyotik ilaç krem fitil ve suya eriyen toz içecek verdi kullanıyorum 2 gündür iiyim kasıntıda gecti gibi bana eczane sorumluluk alıpta ilaç vermemişti mecbur kaldım dr.gitmeye bence sende git bir görün kadının en önemli ve en hassas yeri ihmale gelmez:a015:

merhaba, benim arada başgösteriyor fena bir kaşıntı ve akıntı ile ama geçiyor sonra. hiç doktora gitmedim bu sebeple. iki kere oldu ama geçti. acaba gene de gitmem lazım mı?

X