- 27 Eylül 2008
- 671
- 1
- Konu Sahibi manifesto123
valla doktorun vereceği krem ile eczacınınki hemen hemen aynı veya muadili olur ama sen bilirsin tabi ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalnız benm asıl sorunum şu canım bakire değilm bunun anlşlmasını istmiorm onu sordm
bende yeni atlattım kızlar doktor bana azosilin verdi inanırmısınız 1günde ne şişlik kaldı ne kızarıklık.. sonrada kaşıntısı geçti düzenli kullanmak gerek ama
kızlar selam bendede mantar var üstelik hamileyim vagi hex adında ilaç kullandım faydasını göremedim..Kaşıntım falan hiçbişey yok ama sadece peynir gibi akıntılar geliyor.. sizcede geçmemiş olmalı değilmi ?
[[/I][/B]bende 20 gün önce normal doğum yaptım ve 2 gündür rahim içinde kaşıntı hafifte şişlik var korkuyorum doktora gitmekten emziriyorumda benimle aynı derdi paylasan varsa yazsın herkes mantardan bahsediyor bu konuda bilgisizim mantar tam olarak nerde oluyo beni bilgilendirin lütfen...
[[/I][/B]
aynen bende 2 ay önce doğum yaptım ve kaşıntım var deli gibi 3 aralıkta adet oldum ama dün yine kanama oldu acaba mantarmıyım mantarda böyle kanama olurmuki off doktora gitmek istemiyorum bu yüzden doktora giden arkadaşlar muayene nasıl oldu ben hala çok korkuyorum muayenedenlülülülülülü