Mantar ilaçları

meriyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
66
Yer
Adana
herkese merhabalar... :3: bende mantar oluştu:26: ama çocuk istediğim :18: için evdeki mantar ilaçları kullanamıyor ama ç ok kötü oldum yaa :43: :43:
elimde olan mantar ilaçları bunlar gynoflar ve Neo-Penotran vajinal tablet. Aranızda bunu kullananlar varmı gebeliğe zararı varmı sizden ricam bana kullanlar bana söylesin.....

Son düzenleme:
herkese merhabalar... :3: bende mantar oluştu ama çocuk istediğim :18: için evdeki mantar ilaçları kullanamıyor ama ç ok kötü oldum yaa :43: :43:
elimde olan mantar ilaçları bunlar gynoflar ve Neo-Penotran vajinal tablet. Aranızda bunu kullananlar varmı gebeliğe zararı varmı sizden ricam bana kullanlar bana söylesin.....

canım ben hamilyeim ve mantar ayagımda olustu benim. korkunc bi kasıntı yapıyo, ama doktorum ilac kullanamazsın dedi. kremin bi sakıncası yokmus. travazol diye bi krem var onu surdum bi kac gun, etkisini gosterdi simdi biraz daha iyi...

canım ben hamilyeim ve mantar ayagımda olustu benim. korkunc bi kasıntı yapıyo, ama doktorum ilac kullanamazsın dedi. kremin bi sakıncası yokmus. travazol diye bi krem var onu surdum bi kac gun, etkisini gosterdi simdi biraz daha iyi...

canım ayağa sürülen mantar kremi ile vazinaya sürülen birmi merak ettim evde dediğin o kremden de var :26: :26:

Travazol bende kullandım, gerçekten iyi gelio.

travazol iyi geliyor. doktor vermişti bana da. ama sırf bu yüzden 1 kaç ay çocuk işini ertelemiştik. acelen yoksa iyileşmesini bekleyebilirsin. rahat rahat ilacını kullanırsın daha fazla ilerlemeden. ama gebelikte de kullanılıyor sanırım travazol.

travazol iyi geliyor. doktor vermişti bana da. ama sırf bu yüzden 1 kaç ay çocuk işini ertelemiştik. acelen yoksa iyileşmesini bekleyebilirsin. rahat rahat ilacını kullanırsın daha fazla ilerlemeden. ama gebelikte de kullanılıyor sanırım travazol.

canım adet günümü az kaldı onun için süpheliyim yaaa ama o kremden kullanım en iyisi

normal sartlarda travazol vajinada da kullanılıyo benim daha once kullanmıslıgım vardı ama simdi senin icin bi sakıncası olurmu bilemiyorum.kasıntı icerde mi? eger icerde degilse cok ice dogru surmedigin surece bi sorun olcagnı zannetmiyorum ben sonucta krem yani

kaşıntı hafif var dışta ama yanma var çocuğunlukla artık kullanacam krem inş. zarar olmazyaa

Back