- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
-
- Konu Sahibi hotcouture
Kızlar 2 gündür her yerim kaşınıyordu ve dün farkettim iyi ki de erken farkettim yuvarlak dişlenmiş gibi kırmızı ve ortası da derisi pul pul kaşınıyor annem mantar dedi 2 hafta önce de kardeşimde vardı evde kedi besliyoruz ondan geçmiş diyorlar allahtan krem var onu sürüyorum ama dün 3 tane oldu çoğaldı birden yuvarlak ve biraz büyükler napıcm ben daha çok çoğalır mı sebebi nedir nasıl geçer?
Kızlar 2 gündür her yerim kaşınıyordu ve dün farkettim iyi ki de erken farkettim yuvarlak dişlenmiş gibi kırmızı ve ortası da derisi pul pul kaşınıyor annem mantar dedi 2 hafta önce de kardeşimde vardı evde kedi besliyoruz ondan geçmiş diyorlar allahtan krem var onu sürüyorum ama dün 3 tane oldu çoğaldı birden yuvarlak ve biraz büyükler napıcm ben daha çok çoğalır mı sebebi nedir nasıl geçer?
2 bacağımda ve 2 kolumda kızlar.bugün 4 oldu yani.3 tane vardı.yuvarlak, ısırık gibi ortası pul pul.mantarmış.halkalı mantar deniyormuş
doktora gidemiyorum haftasonuuönceden kardeşimde aynısı olmuştu ona krem vermiştiler onu kullanıyorum
yazman yasak değilse adını belirtir misin kremin?Anlatımın mantara benziyor ama görmek gerek tabi.
kız bu ne ya bende de böyle çıktı ama tabi ilerlemiş değil bu kadar kırmızı değil.googledeki resimler çok fena.bendeki çok kaşıntı yapıyor ya.4 tane var şuan.biri ilerlemiş biraz ama diğerleri küçükler.ilerlemiş olanı yeni frkettim mantar olduğunu.orda damga gibi duruyordu.ben de iz sandım öylesine.bana da mantar dedi doktor
krem verdi
carsamba aksamdan beri gunde iki defa suruyorum
baya iyilesti cok az kaldi
ben de kedi kopek besliyorum sirketimde
onlardan gecmistir dedi
resimleri icin google'da tinea corporis diye aratirsan cikiyor
bende cikan mantarlar o sekildeydi
disinda bir yuvarlak ortasi da kirmizilik vardi
verdigi ilaci yaziyorum ozelden sana 5 tl lik bir krem
doktora gitmeden nasil anladin ki
eger sireklerinde ise egzamadir cunku bendede var ama geçmez üzere benimkiler