Mantar çıktı

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
evde kedi besliyoruz ondan geçmiş diyorlar krem var onu sürüyorum ama dün 3 tane oldu çoğaldı birden yuvarlak ve biraz büyükler napıcm ben daha çok çoğalır mı sebebi nedir nasıl geçer?

Son düzenleme:
bende de çok olurdu,doktora gidesen krem verecektir canım,kısa sürede geçiriyor.Vücut kendisi yapıyormuş,temiz ve kuru tutman gerekir,o kısımların nemli kalmasın sakın,terlememen lazım.Geçmiş olsun

Kızlar 2 gündür her yerim kaşınıyordu ve dün farkettim iyi ki de erken farkettim yuvarlak dişlenmiş gibi kırmızı ve ortası da derisi pul pul kaşınıyor annem mantar dedi 2 hafta önce de kardeşimde vardı evde kedi besliyoruz ondan geçmiş diyorlar allahtan krem var onu sürüyorum ama dün 3 tane oldu çoğaldı birden yuvarlak ve biraz büyükler napıcm ben daha çok çoğalır mı sebebi nedir nasıl geçer?

nerende çıktı bu canım?
dediğin şey (pul pul olma ve kızarma) egzamaya benziyo bence

Kızlar 2 gündür her yerim kaşınıyordu ve dün farkettim iyi ki de erken farkettim yuvarlak dişlenmiş gibi kırmızı ve ortası da derisi pul pul kaşınıyor annem mantar dedi 2 hafta önce de kardeşimde vardı evde kedi besliyoruz ondan geçmiş diyorlar allahtan krem var onu sürüyorum ama dün 3 tane oldu çoğaldı birden yuvarlak ve biraz büyükler napıcm ben daha çok çoğalır mı sebebi nedir nasıl geçer?

büyük bi ihtimal egzamadir. nerelerinde çikti ?
umarim degildir ama egzama kolay kolay geçmiyor :1no2:

2 bacağımda ve 2 kolumda kızlar.bugün 4 oldu yani.3 tane vardı.yuvarlak, ısırık gibi ortası pul pul.mantarmış.halkalı mantar deniyormuş

2 bacağımda ve 2 kolumda kızlar.bugün 4 oldu yani.3 tane vardı.yuvarlak, ısırık gibi ortası pul pul.mantarmış.halkalı mantar deniyormuş

canım benim dirseklerimde çıkmıştı egzama demişti doktor, sedeften şüphelendi hatta biyopsi yapıldı ama allahtan egzama dediler ve geçti bi daha dah cıkmadı, doktorun verceği merhemi kullan geçer umarım

doktora gidemiyorum haftasonuu :KK43: önceden kardeşimde aynısı olmuştu ona krem vermiştiler onu kullanıyorum

yazman yasak değilse adını belirtir misin kremin?Anlatımın mantara benziyor ama görmek gerek tabi.

bana da mantar dedi doktor
krem verdi
carsamba aksamdan beri gunde iki defa suruyorum
baya iyilesti cok az kaldi
ben de kedi kopek besliyorum sirketimde
onlardan gecmistir dedi
resimleri icin google'da tinea corporis diye aratirsan cikiyor
bende cikan mantarlar o sekildeydi
disinda bir yuvarlak ortasi da kirmizilik vardi
verdigi ilaci yaziyorum ozelden sana 5 tl lik bir krem

doktora gidemiyorum haftasonuu :KK43: önceden kardeşimde aynısı olmuştu ona krem vermiştiler onu kullanıyorum

doktora gitmeden nasil anladin ki
eger sireklerinde ise egzamadir cunku bendede var ama geçmez üzere benimkiler

bana da mantar dedi doktor
krem verdi
carsamba aksamdan beri gunde iki defa suruyorum
baya iyilesti cok az kaldi
ben de kedi kopek besliyorum sirketimde
onlardan gecmistir dedi
resimleri icin google'da tinea corporis diye aratirsan cikiyor
bende cikan mantarlar o sekildeydi
disinda bir yuvarlak ortasi da kirmizilik vardi
verdigi ilaci yaziyorum ozelden sana 5 tl lik bir krem
kız bu ne ya bende de böyle çıktı ama tabi ilerlemiş değil bu kadar kırmızı değil.googledeki resimler çok fena.bendeki çok kaşıntı yapıyor ya.4 tane var şuan.biri ilerlemiş biraz ama diğerleri küçükler.ilerlemiş olanı yeni frkettim mantar olduğunu.orda damga gibi duruyordu.ben de iz sandım öylesine.

X