• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisayı çok sevenler ve manisalı olanlar tanışalım kaynaşalım:)

canım manisalı degılım ama salıhlı ye gelin gelcem:) nişanlım salihlili. manısa da salihli de güzel yerler,sakin yaşanabilecek bir yer.

hadi bakalım yeni gelin:) alışırsın çabucak çünkü insanları çok sıcak kanlıdır:)

canım özelden msj atamıyorum,salıhlıye çok geldım,2yıl once izmır de çalısıyordum sık sık gelıp gıdıyordum. şu an şırnakta öğretmenım,yazın salıhlıye tayın ısteyecem.sevıyorum salihliyi ve nişanlımı:)

canım özelden msj atamıyorum,salıhlıye çok geldım,2yıl once izmır de çalısıyordum sık sık gelıp gıdıyordum. şu an şırnakta öğretmenım,yazın salıhlıye tayın ısteyecem.sevıyorum salihliyi ve nişanlımı:)

biz salihlinin yerli köklü insanıyız hala akrabalarımız oradalar biz izmirdeyiz:) eğer nişanlında doğma büyüme oralıysa kesin tanıdıktır:)

burda yazmiyim canım.sonra özelden yazarım ,msj sayımı doldurmustum ama yazamıyorum.tekrar 100 e tamamlayınca yazarım.kaçtım ben

Son düzenleme:
Back