• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa/merkez acemi birliği

MissPeaceful

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
3.556
3.254
248
Selam kizlar.. manisa merkez de askerligini yapmis olan tanidiginiz var mi? Merkez yaziyor ama kirkagac dedikleri yer mi orasi?

Iyi kotu biseyler yazarsaniz cok sevinirim..

Harika bir yer. Esim orada yapti. Kirkagac ilcesi. Ne olacak?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende manisanin ilcesinde oturuyorum ve kirkagacta ilceme yakin olan bir ilce,merkez degil yani. Kirkagac gayet guzel,sessiz,sirin,kucuk bir ilcedir. Insanlari gayet cana yakindir ancak haftasonu izninde gezilecek pek de yer yok acikcasi genelde askerler yakin ilcelere giderler gezmek icin :)

Son düzenleme:
Manisa merkezde de askeriye var , batı kışla ve doğu kışla olarak 2 tane..Kırkagac ayrı biryer. Nisanlım da merkezdr yaptı batı kışlada ordan kıbrısa verdiler..

Benim nişanlımda orda yaptı acemiliği. Kırkağaç ilçesi. Merkezde dogu kışla ve batı kışla var.

benim kardesim manisa merkezde dogu kisla da yapti.zaten dogu da bati da sehrin.icinde.rahat bir acemilik gecirdi.ordan kibrisa gitti ustaliginda

ay saolun kizlar ya.. erkek arkadasim tutturdu kotu yere dustum kirkagacta askerlik yapmak cok kotuymus falan diyince sizlere de bi sorayim dedimm.. az da olsa icim rahatladi

Benm de nisanlim dogu kislada yapti. Merkezde oluyor orasi. Kisin cok soguk oluyor ama acemilikse kişa kalmayacak.. Eskiden cok kotuydu orasi egitimi falan cok agirdi benm enistem de orda yapti 6sene once. Nefret ediyor hala daha ordan ama artik rahatlarmis hic deilse haftada 2 kere dus aldirtiyorlar :) enisteme 28 gunde bir kere dus aldirtmislar

haftada 2 kez banyo bile az degilmi kizlar yaaa :))

usta birligi sakarya kizlar allahtan kibris falan degil

haftada 2 kez banyo bile az degilmi kizlar yaaa :))

usta birligi sakarya kizlar allahtan kibris falan degil

Benim nişanlım ordan aydın sökeye gitti. acemilkte daha rahat dus alıyordu :)) erken uyanıyodu normalden alıyodu dusunu cok sıkıntı cekmedi yani. Ama şimdi bulundugu yerde haftada 1 anca :6:

benim sevgilim acemiliği manisa merkez de, usta birliğini manisa doğu kışlada yaptı. merkezde çok rahattı, doğuda ise yapacak hiçbir şeyleri olmadığından skılmak dışında bir derdi yoktu =) ben de gidip gördm iki birliği de. manisa da küçük, kendi halinde bir şehir.

benim sevgilim acemiliği manisa merkez de, usta birliğini manisa doğu kışlada yaptı. merkezde çok rahattı, doğuda ise yapacak hiçbir şeyleri olmadığından skılmak dışında bir derdi yoktu =) ben de gidip gördm iki birliği de. manisa da küçük, kendi halinde bir şehir.
saol canim allah tez zamanda kavusturur insallah askerlerimize..

Benim esim acemiligi de ustaligi da orada yapti. Genel olarak rahatti zaten egitim cavusu ve yaziciydi. Oradan da ya kibrisa gider yada ayni yerde egitim cavusu olarak kalir.

Benim esim acemiligi de ustaligi da orada yapti. Genel olarak rahatti zaten egitim cavusu ve yaziciydi. Oradan da ya kibrisa gider yada ayni yerde egitim cavusu olarak kalir.
manisadan sonra sakaryaya gidecek insallah canim.. iletisim nasildi acemilikte sk sk gorusebiliyormuydunuz arayabiliyor muydu?

Her aksam eger kulubede sira yoksa arardi. Bu arada acemilikte bile cep telefonu getirenler varmis. Biz usts birliginde sik sik cepten gorusurduk.

bugun 1. gun.. gitti hala aramadi aklim hep onda.. oda telefonunu goturdu ama emanetciye birakti umarim sokabilir iceri.. tesekkur ederim ilgilendigin icin

Back
X