• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manisa Kırkağaç Jandarma Komandosu nasıl bir yer??

lorenamor

..
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
107
1
38
Kızlar nereye yazıcağımı bilemedim :( benim sevgilimin acemi birliği bügün belli oldu Manısa kırkağaç jandarma komandosuna düşmüş nasıl bi yer orası bilen varmı internette araştırdık hep kötü yorumlar yapılmış..:18:

zor bir yer düşmüş
acemi birliğini orda tamamlayanlar genelde doğuda yapar usta birliğini öyle biliyorum ben

Benim erkek arkadaşım da manisa da askerlik yapıyor, manisa diyince herkes yoksa kırkağaç mı diyordu ne var bu kırkağaçta diyordum, daha sıkı ve eğitim olarak ağır bir yermiş.

Son düzenleme:
Manisa'da okudum oyuzden duyuyordum.Ağır biyer şartları falan.Mesela çok büyük bi alanda ve türlü çeşitte çalışma alanları var tırmanma vs. Gbi..

Canım korkutmak istemem ama çok kötü bir yere düşmüş :50: Biz manisalıyız benim sevgilimde askerde ama orda yapacağıma giderim doğuda yaparım derdi. Hayırlısıyla bitirir inşallah desteğini eksik etme.

Kızlar nereye yazıcağımı bilemedim :( benim sevgilimin acemi birliği bügün belli oldu Manısa kırkağaç jandarma komandosuna düşmüş nasıl bi yer orası bilen varmı internette araştırdık hep kötü yorumlar yapılmış..

Tatlım askeriye açısından sıkıntılı bir yere düşmüş, hani eğitimler ve de oranın komando yetiştirdiğini düşünürsek sıkıntı o sebepten dolayı var yani. 93-2 giden yakın bir arkadaşımın acemilik yeri de orasıydı şuanda Muş'ta ustalığını yapıyor, ilk okul arkadaşım ise 93-4 olarak acemi gitti oraya ve meslekçi seçilerek şuanda Afyon'da. Biraz da şans sanırım bu işler. Bir asker yareni olarak sen hayırlısını dile. Önemli olan kendi rahatı, şehir efsaneleri ise hep vardır :34:

Son düzenleme:
Kızlar nereye yazıcağımı bilemedim :( benim sevgilimin acemi birliği bügün belli oldu Manısa kırkağaç jandarma komandosuna düşmüş nasıl bi yer orası bilen varmı internette araştırdık hep kötü yorumlar yapılmış..:18:

kötü demeyelim de oradan komando olup doğuya giderler genelde. eğitimi biraz sıkıdır.. hayırlısı olsun üzülecek bişey değil ;)

Benim kuzenim ve bir arkadaşım Manisa Kırkağaç Jandarma Komandoluğunda askerliğinin acemi birliğini yaptı. Daha sonra ikisi de Siirt'e gittiler usta birliği için. Birer sene arayla gittiler. Aynı yere çıktı ikisininde.

çok zor bir yere düşmüş anlaşılan allahtan sabır ve hayırlısını dileyelimm çok sağolun kızlar :( asker bekleyen yarenlerlede dertleşmek isterimm

Back
X