Kızlar nereye yazıcağımı bilemedim benim sevgilimin acemi birliği bügün belli oldu Manısa kırkağaç jandarma komandosuna düşmüş nasıl bi yer orası bilen varmı internette araştırdık hep kötü yorumlar yapılmış..:18:
Benim erkek arkadaşım da manisa da askerlik yapıyor, manisa diyince herkes yoksa kırkağaç mı diyordu ne var bu kırkağaçta diyordum, daha sıkı ve eğitim olarak ağır bir yermiş.
Canım korkutmak istemem ama çok kötü bir yere düşmüş Biz manisalıyız benim sevgilimde askerde ama orda yapacağıma giderim doğuda yaparım derdi. Hayırlısıyla bitirir inşallah desteğini eksik etme.
Kızlar nereye yazıcağımı bilemedim benim sevgilimin acemi birliği bügün belli oldu Manısa kırkağaç jandarma komandosuna düşmüş nasıl bi yer orası bilen varmı internette araştırdık hep kötü yorumlar yapılmış..
Tatlım askeriye açısından sıkıntılı bir yere düşmüş, hani eğitimler ve de oranın komando yetiştirdiğini düşünürsek sıkıntı o sebepten dolayı var yani. 93-2 giden yakın bir arkadaşımın acemilik yeri de orasıydı şuanda Muş'ta ustalığını yapıyor, ilk okul arkadaşım ise 93-4 olarak acemi gitti oraya ve meslekçi seçilerek şuanda Afyon'da. Biraz da şans sanırım bu işler. Bir asker yareni olarak sen hayırlısını dile. Önemli olan kendi rahatı, şehir efsaneleri ise hep vardır
Kızlar nereye yazıcağımı bilemedim benim sevgilimin acemi birliği bügün belli oldu Manısa kırkağaç jandarma komandosuna düşmüş nasıl bi yer orası bilen varmı internette araştırdık hep kötü yorumlar yapılmış..:18:
Benim kuzenim ve bir arkadaşım Manisa Kırkağaç Jandarma Komandoluğunda askerliğinin acemi birliğini yaptı. Daha sonra ikisi de Siirt'e gittiler usta birliği için. Birer sene arayla gittiler. Aynı yere çıktı ikisininde.