Tüp Bebek Merkezleri Manisa Celal Bayar ünv tüp bebek

Sen hsg çektirdin mi hangi süreçtesin?

Bugün 9. Gündeyim dün kan testi yaptırdım, 5.11 çıktı.8. Günde bu değer negatif mi pozitif mi anlayamadım.Sence?
ilk 10 gün iğne etkisi filan diyorlar ama bilemedim inşallah vardır :) hoca mı dedi sana 8. günde bakalım diye? heyecanlandım bak şimdi :)

Sen hsg çektirdin mi hangi süreçtesin?
çektirdiiim cbüde ay zor oldu ya acemiymiş kız, canımı yaktı çok. uğraştı baya. ama şükür temiz çıktı. bende adeti bekliyorum, 2. gün gel aşılama tedavisine başlayalım dedi burcu hoca.

çektirdiiim cbüde ay zor oldu ya acemiymiş kız, canımı yaktı çok. uğraştı baya. ama şükür temiz çıktı. bende adeti bekliyorum, 2. gün gel aşılama tedavisine başlayalım dedi burcu hoca.
Bugün 13. Gün iş yeri illa yaptır test dediği için bugünde kan verdim,sonuç bekliyorum

Tabiii öyle bu 2. Aşılama hakkımızdı.Sanki var gibi de hissetmiştim.tüp bebek için acele etmiycem zaten maddi olarakta ne var ne yok harcadık
Vaktini bekliyor demek ki Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla .. Aşılamaya çok mu para gidiyor?

Vaktini bekliyor demek ki Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla .. Aşılamaya çok mu para gidiyor?
Sanırım 2000 gitti eşim iş değiştirme döneminde olduğu içinde bizi çok zorladı ödemelerleama herşey bir mucize içindi.yarın kontrol günü bakalım Burcu hoca ne diyecek.değer 2 günde yükselir mi bilmiyorum.tüp bebek için ne der bilmiyorum.

hakkımızda hayırlısı canım benim , Rabbim uğraşlarımızın sonunda kucağımızı boş bırakmasın

Eda selam, naptın ne dedi burcu hoca? bende pazartesi günü gittim, önümüzdeki ay aşılamaya tedavisine başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…