Tüp Bebek Merkezleri Manisa Celal Bayar ünv tüp bebek

Nry45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
23
17
3
34
Merhba arkadaşlar Manisa da yaşıyorum ve celal Bayar üniv tüp bebek tedavisi görücem daha önce burda tedavi görenler oldu mu acaba

Merhba arkadaşlar Manisa da yaşıyorum ve celal Bayar üniv tüp bebek tedavisi görücem daha önce burda tedavi görenler oldu mu acaba
Evet canim bende cbude oldum iki tup bebek suan ikincinin son safhasindayim pztesi sonucu aliriz

Çok sevindim bütün hazırlıklar bitti adet günümü beklyrm bende bayramdan snra baslıycak nasipse Burcu hanıma gidiyorum bende raporlu mu tedavi gördünüz ücreti ne kadar tuttu sizin

Sizin ücret ne kadar tuttu
Hayirlisi olsun bayram sonrasi bende sonkez kalp sesini duymak icin gidecegim evet rapor cikti 6 bine yakin bir ucret hastaneye odedik 2 bini biraz gececek kadarda eczaneye ilaclara verdik ama disarda cok daha pahali oldugunu duydum sizin doktorunuza gore fiyatlar biraz az biraz fazla cikabilir belki(?)

Teşekkür ederim bize de bu fiyatları söylediler. Rabbim saglıkla kucağına Almatı nasip etsin inşallah cok saol yardımcı oldugun için

Teşekkür ederim bize de bu fiyatları söylediler. Rabbim saglıkla kucağına Almatı nasip etsin inşallah cok saol yardımcı oldugun için
Rica ederim bende tesekkur ederim hayirli haberlerini bekliyorum

Kızlar merhaba
Celal bayarda bende tüp bebek tedavisine başkamak istiyorum
Bana yardımcı olabilirmisiniz duacınız olurum hangi bölüm için sıra almam gerekiyor hangi aşamalardan geçeceğim hiç bilgim yok bilen aydınlatabilirmi

Canim ilkoncehastaneyi arayip tupbebek servisini baglaniyorsun onlar sana gun veriyorlar adetin ikinci gunu falan gibi gel deniliyor bir doktor secmelisin ilk olarak ardindan islemler senin kan testine muayenene gore ilerliyo rutin seyler var mesela hsg filmi cekilecek kan testlerine bakilacak dahiliyeye yonlendiriyolar kalp vs bakiliyo sonra esinin sperm testlerine bakiliyor sonuc olarak bunlar sonunda rapor cikarsa asilama yada tup bebek islemine baslaniliyo rapor cikmazsa kendiniz odeme yaparak yine baslayabiliyorsunuz Allah kolaylik versin ilk islemler biraz uzun oluyor kendini hazirla hemen yapilacak diye dusunme zaman gerekiyor sabr gerekiyor ama insallah sonucu guzel olur Allah yardimciniz olsun

Merhaba randevu alabldn mı

Merhaba bende celal bayar da tüp bebek tedavisi olmaya karar verdim acaba sizin sonuç noldu hangi doktora gittiniz

Aslı göker ile görüştüm ben de. Tüp bebek önerdi. Kendimi çok kötü hissettim, değerlerim kötüymüş. Bu kadar kötü çıkacağını düşünmemiştim. Neyi nasıl yapıcaz tam anlamadım stresten. Adet olduğumda gelmemi söyledi. Öncesinde eşim örnek verecek. Şimdi ben adetli gidince ne yapılacak, dahiliye vs adet öncesi çıkayım mı yoksa adetli gittikten sonra mı çıkayım?

Hangi doktorla başladınız bizde,Celal Bayar’da aşılama ile başlıyoruz nasipse

Ben Doç.Dr. burcu hoca ile görüştüm çarşamba sonuçları göstermek için gidicez.

Ne raporu çıkıyor?onu anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…