- 20 Haziran 2010
- 374
- 61
- 318
Mutlu yıllarBr yaşıma daha girdim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yıllarBr yaşıma daha girdim
naptın canım nasıl gidiyor :)Kızlar tekrar aşılama yaptık 2. Deneme bakalım bugün 3. Gün daha rahatım bu sefer fakat tuttu mu ne durumda diye de merak ediyorum.
Mutlu yıllar![]()
Bugün 9. Gündeyim dün kan testi yaptırdım, 5.11 çıktı.8. Günde bu değer negatif mi pozitif mi anlayamadım.Sence?naptın canım nasıl gidiyor :)
Sen hsg çektirdin mi hangi süreçtesin?Hayır grand medicalde çektirdim.Çünkü cbü de ilaçsız çekim yapılıyormuş.Canım yanabilir. Uyutarak yaptırmanı tavsiye ederim .Bu arada 1 haftadır famara kullanıyorum bugün ve yarın gönül f yapıp kontrole gidicez aşılama günü verecek büyük ihtimal,hayırlısıyla![]()
ilk 10 gün iğne etkisi filan diyorlar ama bilemedim inşallah vardır :) hoca mı dedi sana 8. günde bakalım diye? heyecanlandım bak şimdi :)Bugün 9. Gündeyim dün kan testi yaptırdım, 5.11 çıktı.8. Günde bu değer negatif mi pozitif mi anlayamadım.Sence?
çektirdiiim cbüde ay zor oldu ya acemiymiş kız, canımı yaktı çok. uğraştı baya. ama şükür temiz çıktı. bende adeti bekliyorum, 2. gün gel aşılama tedavisine başlayalım dedi burcu hoca.Sen hsg çektirdin mi hangi süreçtesin?
Hayır kendim yaptırdım merakımdanilk 10 gün iğne etkisi filan diyorlar ama bilemedim inşallah vardır :) hoca mı dedi sana 8. günde bakalım diye? heyecanlandım bak şimdi :)
Demiştim asistanlar yapıyormuş çünküçektirdiiim cbüde ay zor oldu ya acemiymiş kız, canımı yaktı çok. uğraştı baya. ama şükür temiz çıktı. bende adeti bekliyorum, 2. gün gel aşılama tedavisine başlayalım dedi burcu hoca.
Bugün 13. Gün iş yeri illa yaptır test dediği için bugünde kan verdim,sonuç bekliyorumçektirdiiim cbüde ay zor oldu ya acemiymiş kız, canımı yaktı çok. uğraştı baya. ama şükür temiz çıktı. bende adeti bekliyorum, 2. gün gel aşılama tedavisine başlayalım dedi burcu hoca.
İyi yapmışsııın hadi güzel haberlerle gel inşallahBugün 13. Gün iş yeri illa yaptır test dediği için bugünde kan verdim,sonuç bekliyorum![]()
Kızlar 1.77 çıkmış değer.Galiba negatif oluyor.Hayır kendim yaptırdım merakımdanİnşallah
hayırlısı canım yaa üzme kendini. Nasipten öte yol yok sonuçta. Bir daha ki aya inşallahKızlar 1.77 çıkmış değer.Galiba negatif oluyor.![]()
Tabiii öyle bu 2. Aşılama hakkımızdı.Sanki var gibi de hissetmiştim.hayırlısı canım yaa üzme kendini. Nasipten öte yol yok sonuçta. Bir daha ki aya inşallah
Vaktini bekliyor demek ki Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla .. Aşılamaya çok mu para gidiyor?Tabiii öyle bu 2. Aşılama hakkımızdı.Sanki var gibi de hissetmiştim.tüp bebek için acele etmiycem zaten maddi olarakta ne var ne yok harcadık
![]()
Sanırım 2000 gitti eşim iş değiştirme döneminde olduğu içinde bizi çok zorladı ödemelerleVaktini bekliyor demek ki Allah tez zamanda kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla .. Aşılamaya çok mu para gidiyor?
hakkımızda hayırlısı canım benim , Rabbim uğraşlarımızın sonunda kucağımızı boş bırakmasınSanırım 2000 gitti eşim iş değiştirme döneminde olduğu içinde bizi çok zorladı ödemelerleama herşey bir mucize
içindi.yarın kontrol günü bakalım Burcu hoca ne diyecek.değer 2 günde yükselir mi bilmiyorum.tüp bebek için ne der bilmiyorum.
Aminhakkımızda hayırlısı canım benim , Rabbim uğraşlarımızın sonunda kucağımızı boş bırakmasın
Eda selam, naptın ne dedi burcu hoca? bende pazartesi günü gittim, önümüzdeki ay aşılamaya tedavisine başlayacağız.Sanırım 2000 gitti eşim iş değiştirme döneminde olduğu içinde bizi çok zorladı ödemelerleama herşey bir mucize
içindi.yarın kontrol günü bakalım Burcu hoca ne diyecek.değer 2 günde yükselir mi bilmiyorum.tüp bebek için ne der bilmiyorum.