Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bende cbude oldum iki tup bebek suan ikincinin son safhasindayim pztesi sonucu alirizMerhba arkadaşlar Manisa da yaşıyorum ve celal Bayar üniv tüp bebek tedavisi görücem daha önce burda tedavi görenler oldu mu acaba
Geç gördüm mesajınızı inşallah hayırlı haberler almışsınızdır.Evet canim bende cbude oldum iki tup bebek suan ikincinin son safhasindayim pztesi sonucu aliriz
Sukur hayirli haber aldik yildiz hanim siz basladinizmi tedaviyeGeç gördüm mesajınızı inşallah hayırlı haberler almışsınızdır.
Doktorunuz kimdi sizin
Sizin ücret ne kadar tuttuSukur hayirli haber aldik yildiz hanim siz basladinizmi tedaviye
Hayirlisi olsun bayram sonrasi bende sonkez kalp sesini duymak icin gidecegim evet rapor cikti 6 bine yakin bir ucret hastaneye odedik 2 bini biraz gececek kadarda eczaneye ilaclara verdik ama disarda cok daha pahali oldugunu duydum sizin doktorunuza gore fiyatlar biraz az biraz fazla cikabilir belki(?)Sizin ücret ne kadar tuttu
Teşekkür ederim bize de bu fiyatları söylediler. Rabbim saglıkla kucağına Almatı nasip etsin inşallah cok saol yardımcı oldugun içinHayirlisi olsun bayram sonrasi bende sonkez kalp sesini duymak icin gidecegim evet rapor cikti 6 bine yakin bir ucret hastaneye odedik 2 bini biraz gececek kadarda eczaneye ilaclara verdik ama disarda cok daha pahali oldugunu duydum sizin doktorunuza gore fiyatlar biraz az biraz fazla cikabilir belki(?)
Rica ederim bende tesekkur ederim hayirli haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim bize de bu fiyatları söylediler. Rabbim saglıkla kucağına Almatı nasip etsin inşallah cok saol yardımcı oldugun için
İnşlllah canım cok saolRica ederim bende tesekkur ederim hayirli haberlerini bekliyorum![]()
Canim ilkoncehastaneyi arayip tupbebek servisini baglaniyorsun onlar sana gun veriyorlar adetin ikinci gunu falan gibi gel deniliyor bir doktor secmelisin ilk olarak ardindan islemler senin kan testine muayenene gore ilerliyo rutin seyler var mesela hsg filmi cekilecek kan testlerine bakilacak dahiliyeye yonlendiriyolar kalp vs bakiliyo sonra esinin sperm testlerine bakiliyor sonuc olarak bunlar sonunda rapor cikarsa asilama yada tup bebek islemine baslaniliyo rapor cikmazsa kendiniz odeme yaparak yine baslayabiliyorsunuz Allah kolaylik versin ilk islemler biraz uzun oluyor kendini hazirla hemen yapilacak diye dusunme zaman gerekiyor sabr gerekiyor ama insallah sonucu guzel olur Allah yardimciniz olsunKızlar merhaba
Celal bayarda bende tüp bebek tedavisine başkamak istiyorum
Bana yardımcı olabilirmisiniz duacınız olurum hangi bölüm için sıra almam gerekiyor hangi aşamalardan geçeceğim hiç bilgim yok bilen aydınlatabilirmi![]()
Merhaba randevu alabldn mıKızlar merhaba
Celal bayarda bende tüp bebek tedavisine başkamak istiyorum
Bana yardımcı olabilirmisiniz duacınız olurum hangi bölüm için sıra almam gerekiyor hangi aşamalardan geçeceğim hiç bilgim yok bilen aydınlatabilirmi![]()
İnşall
İnşlllah canım cok saol
İnşall
İnşlllah canım cok saol
Merhaba nasılsın canım Yıldız hocayı sorucaktım sana memnun kaldın mıİnşall
İnşlllah canım cok saol
Tedavi oldunuz mu? Süreç nasıl geçti. Paylaşır mısınız.Merhba arkadaşlar Manisa da yaşıyorum ve celal Bayar üniv tüp bebek tedavisi görücem daha önce burda tedavi görenler oldu mu acaba
Hangi doktorla başladınız bizde,Celal Bayar’da aşılama ile başlıyoruz nasipseMerhba arkadaşlar Manisa da yaşıyorum ve celal Bayar üniv tüp bebek tedavisi görücem daha önce burda tedavi görenler oldu mu acaba
Ne raporu çıkıyor?onu anlayamadım?Canim ilkoncehastaneyi arayip tupbebek servisini baglaniyorsun onlar sana gun veriyorlar adetin ikinci gunu falan gibi gel deniliyor bir doktor secmelisin ilk olarak ardindan islemler senin kan testine muayenene gore ilerliyo rutin seyler var mesela hsg filmi cekilecek kan testlerine bakilacak dahiliyeye yonlendiriyolar kalp vs bakiliyo sonra esinin sperm testlerine bakiliyor sonuc olarak bunlar sonunda rapor cikarsa asilama yada tup bebek islemine baslaniliyo rapor cikmazsa kendiniz odeme yaparak yine baslayabiliyorsunuz Allah kolaylik versin ilk islemler biraz uzun oluyor kendini hazirla hemen yapilacak diye dusunme zaman gerekiyor sabr gerekiyor ama insallah sonucu guzel olur Allah yardimciniz olsun