Manisa///45

aaaaaaaaa.. hangı markalar var..nasıl guzel mı? beklıyorum haberleri
Canım valla Manisa için yeterde artar bile.
İpekyol, mango, hotiç, elle, watsons, yves rocher, d&r, deichman, de facto, sabri özer, ds damat... aklıma gelenler.
Zara, twist, sevil, tekin acar da bekliyordum ben ama bunlar var işte.

ohh ya çok ıyı oldu bu avm..vescafenın anemonun oraya bıkaç outlet açacaklarına merkeze ınsınler dıyordum hep..çok söylendım galıba kabul oldu

pierre cardin ve oxxo yu merak edıyorum.. var de

ohh ya çok ıyı oldu bu avm..vescafenın anemonun oraya bıkaç outlet açacaklarına merkeze ınsınler dıyordum hep..çok söylendım galıba kabul oldu

pierre cardin ve oxxo yu merak edıyorum.. var de
Evet canım anemonun oralara gidilmiyordu hususi giyim alışverişi için.
Oxxo var demeyi çok isterdim ama ikiside yok malesef, belki de ilerleyen zamanlarda açılır.

Keşke biraz daha giyim magazası olsaydı bershka pull and bear koton falan

Evet canım anemonun oralara gidilmiyordu hususi giyim alışverişi için.
Oxxo var demeyi çok isterdim ama ikiside yok malesef, belki de ilerleyen zamanlarda açılır.

inşallah canım yaa.. bakarsın bız açarız orda bı dükkan

Keşke biraz daha giyim magazası olsaydı bershka pull and bear koton falan

buna da şükr dıyelımde tadını çıkaralım ıyısı mı izmirin gölgesındeydı manısa yıllarca..değişimin başlamasına çok sevındım..bolca alışverış dılıyorum hepimize sultanlar

madaaaann..

kesin taşıdın sen evi gelmıyorsun..merak ettım yaw..

burada arada bır ruzgar var kızlar varya uçacağım çıksam

manısada hava nasıl?

Dün bayağı bir esinti vardı burada da canım.
Bugün bilemiyorum çıkmadım daha.

Burası yanıyorr balkona cıktım yandım ulenn hemen ıcerı kactım klıma onunde yatıyorum oyş

Dün bayağı bir esinti vardı burada da canım.
Bugün bilemiyorum çıkmadım daha.

vallahı esıntıde olsa 4 ten once çkmamak gerek ama mecbur çıkıyoruz..

kendımı oyalayayım diyorum ıkı gundur fırını kullanıyorum hamaarat oldum

bugunde okula gittim,kuşlara kedilere su koydum..kışa kozalak topladım..vakit geçmiyor yoksa

Evet canım ben 5.30 dan önce çıkmıyorum zaten. O saatte bile ter içinde kalıyorum.
İyi yapmışsın kendine zaman geçirecek birşeyler bulman güzel.
Bende hamaratlığa sardım bu aralar. Çeşit çeşit yemekler yapıyorum. Taatlılara taktım bu ara kafayı birde. Sufle ve tiramisu yapma girişimlerimde olacak.

hey maşallah yaw hemen adresı verıyorum

boş vaktım bol..okul yok..ama tatilde yok gelemedım..sıkıldım..mecbur oyalanıyorum..

ALLAH kimseyı boyle uzaklarda boşbeleş bırakmasın:)çk zor oluyor yaa ypacak bişey bulamamak..

Son düzenleme:
hey maşallah yaw hemen adresı verıyorum
Canım sen memleketine bir gel de tatlıları benden yersin artık.

boş vaktım bol..okul yok..ama tatilde yok gelemedım..sıkıldım..mecbur oyalanıyorum..

ALLAH kimseyı boyle uzaklarda boşbeleş bırakmasın:)çk zor oluyor yaa ypacak bişey bulamamak..
Anlıyorum canım.
Sıkıcı ama ne yapacaksın sabret biraz daha.
Neredeydin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…