Manisa///45

Canım sen memleketine bir gel de tatlıları benden yersin artık. :KK39:

Anlıyorum canım.
Sıkıcı ama ne yapacaksın sabret biraz daha.
Neredeydin sen?

tatlı hastasıyım vallahı.. şerbetlılerle pak aram yk tabı..ne fenayım nerdeyse sıparış vercem:KK17: :KK1:

ben koyununun oyununun sonradan çıktığı ilde bır ilçe koyundeyım:KK55:uzaklardayım:KK43:

tatlı hastasıyım vallahı.. şerbetlılerle pak aram yk tabı..ne fenayım nerdeyse sıparış vercem:KK17: :KK1:

ben koyununun oyununun sonradan çıktığı ilde bır ilçe koyundeyım:KK55:uzaklardayım:KK43:
Özel istek yapabilirsin canım tatlı konusunda canım sorun değil merak etme :nazar:

Uzaktaymışsın canım ama sağlık olsun diyelim :KK55:

Özel istek yapabilirsin canım tatlı konusunda canım sorun değil merak etme :nazar:

Uzaktaymışsın canım ama sağlık olsun diyelim :KK55:

sağolasın semblante sultan:KK34: bn şimdiden düşüneyım canım ne çeker acaba:KK31:

yarın ilerde iş ya da evlilik içinde olsa harıtanın yarısını geçme..uyum zor çok zor..aklında bulunsun canım..bn çok yıprandım burada ınsanlarla,illlede yerımı arıyorum..

insan ayırmam ama..arkadaşlık etmek ya da tanışmaktan çok farklı buraya yerleşp adapte olmaya çalışmak..bn bunu yaşadım herkes yaşamayabılır..bn kımı görsem hayatım boyunca aynı şeyı soylerım bundan sonra..3yılda gözum açıldı dıyebılırım sıkıntılarla,oyunlarla..

o yuzden gelmeyı çok ıstıyorum:KK55:

Son düzenleme:
sağolasın semblante sultan:KK34: bn şimdiden düşüneyım canım ne çeker acaba:KK31:

yarın ilerde iş ya da evlilik içinde olsa harıtanın yarısını geçme..uyum zor çok zor..aklında bulunsun canım..bn çok yıprandım burada ınsanlarla,illlede yerımı arıyorum..

insan ayırmam ama..arkadaşlık etmek ya da tanışmaktan çok farklı buraya yerleşp adapte olmaya çalışmak..bn bunu yaşadım herkes yaşamayabılır..bn kımı görsem hayatım boyunca aynı şeyı soylerım bundan sonra..3yılda gözum açıldı dıyebılırım sıkıntılarla,oyunlarla..

o yuzden gelmeyı çok ıstıyorum:KK55:
Düşün canım. :KK6:

Haklısın uyum konusunda. Ben lise dönemlerindeyken gideceğim kurtulacağım bu çirkin şehirden derdim hep. Şimdi bu düşünceye sahip değilim bu kadar, arada yine aklıma geliyor gerçi farklı bir şehirde olsam daha iyi olabilirdi belki diye.

Ama il dışına bir yere gidiyorum mesela ya da teyzemlerin yazlığa gidiyorum. O zamanda burayı özlüyorum işte. Evimi, yürüdüğüm caddeleri - sokakları.. :KK31:

Ha, başka yerde hiç bulunmadım ben uzun süre. Hep kısa süreliydi gidip geldiğim yerler ama söylediğin şeyi anlayabiliyorum az çok.

İnşallah hayırlısıyla gelirsin bir an önce. :nazar:

Düşün canım. :KK6:

Haklısın uyum konusunda. Ben lise dönemlerindeyken gideceğim kurtulacağım bu çirkin şehirden derdim hep. Şimdi bu düşünceye sahip değilim bu kadar, arada yine aklıma geliyor gerçi farklı bir şehirde olsam daha iyi olabilirdi belki diye.

Ama il dışına bir yere gidiyorum mesela ya da teyzemlerin yazlığa gidiyorum. O zamanda burayı özlüyorum işte. Evimi, yürüdüğüm caddeleri - sokakları.. :KK31:

Ha, başka yerde hiç bulunmadım ben uzun süre. Hep kısa süreliydi gidip geldiğim yerler ama söylediğin şeyi anlayabiliyorum az çok.

İnşallah hayırlısıyla gelirsin bir an önce. :nazar:

amin semblante:nazar:
egede olsunda nerede olursa olsun tayınım:KK31:

bnde o fıkırle çktım yola..bıktım dedım çıktım..ama gözum aklım egede kaldı:KK1: inşallah gelırım..çok ıstıyorum..

bırde burası doğu hızmetı..anam ağladı burda..özel yaşam iş bırbırıne gırdı küçücük yerde..

bnden bu kadar..nasipse başkalarına devredeceğim burada bayrağı:nazar:En Büyük TÜRKİYE :KK1:

amin semblante:nazar:
egede olsunda nerede olursa olsun tayınım:KK31:

bnde o fıkırle çktım yola..bıktım dedım çıktım..ama gözum aklım egede kaldı:KK1: inşallah gelırım..çok ıstıyorum..

bırde burası doğu hızmetı..anam ağladı burda..özel yaşam iş bırbırıne gırdı küçücük yerde..

bnden bu kadar..nasipse başkalarına devredeceğim burada bayrağı:nazar:En Büyük TÜRKİYE :KK1:
Ne kadar zamandır oradasın canım sen? :KK55:
Allah gönlüne göre versin diyelim. :nazar:

Ne kadar zamandır oradasın canım sen? :KK55:
Allah gönlüne göre versin diyelim. :nazar:

3 yılı bitırdım burda köyde..

amin inşallah gelirim..bn egeye gelirsem nişanlımda tayin ıster..yerleşir düzenımızı kurarız dıye düşünuyoruz..bu yuzdende heveslıyım çok fazla..

bu arada bu madan nerde?? unuttu bızı :KK1:

3 yılı bitırdım burda köyde..

amin inşallah gelirim..bn egeye gelirsem nişanlımda tayin ıster..yerleşir düzenımızı kurarız dıye düşünuyoruz..bu yuzdende heveslıyım çok fazla..

bu arada bu madan nerde?? unuttu bızı :KK1:
Maşallah canım 3 yıl az değil. Sınıf öğretmeni misin?

Nişanlı mısın? Hadi hayırlısı. Umarım beklentilerin gönlüne göre olur. :KK34:

Madan meşgul sanırım. :KK14:

Maşallah canım 3 yıl az değil. Sınıf öğretmeni misin?

Nişanlı mısın? Hadi hayırlısı. Umarım beklentilerin gönlüne göre olur. :KK34:

Madan meşgul sanırım. :KK14:

manısada yuntdağı koydlerındede 3 yıl çalıştım..burdada aynı zorluk derecesı var o yuzden doğu hızmetınden sıkıldım..

nişanlıyım 5 aydır:nazar: amin güzel bir düğün olsun düzen kurayım ıstıyorum egede..

manısada yuntdağı koydlerındede 3 yıl çalıştım..burdada aynı zorluk derecesı var o yuzden doğu hızmetınden sıkıldım..

nişanlıyım 5 aydır:nazar: amin güzel bir düğün olsun düzen kurayım ıstıyorum egede..
Anladım canım. :KK14:

Seni görmedim ama eminim çok güzel bir gelin olacaksın. :KK16:

Darısı başıma.. :KK53:

Anladım canım. :KK14:

Seni görmedim ama eminim çok güzel bir gelin olacaksın. :KK16:

Darısı başıma.. :KK53:

çırpı bişeyım..cin alının sevgılısı gıbı:KK1:

inşallah guzel bır düğünum olur..bunu dılıyorum:KK31:

sen kafanın bır köşesıne koydun madem evlılık gıbı bı ısteği bilki yolun yarısındasın:nazar: engelin çengelın yoksa senıde evlenırırız inşallah:nazar: uçar gıdersın gelınlıkle:KK55: :KK1:

çırpı bişeyım..cin alının sevgılısı gıbı:KK1:

inşallah guzel bır düğünum olur..bunu dılıyorum:KK31:

sen kafanın bır köşesıne koydun madem evlılık gıbı bı ısteği bilki yolun yarısındasın:nazar: engelin çengelın yoksa senıde evlenırırız inşallah:nazar: uçar gıdersın gelınlıkle:KK55: :KK1:
Birlikte olduğum biri var ama henüz evlilik düşüncesi yok kafamda canım. :KK14:

5 yıl sonra falan olabilir belki. 30'a yakın. :KK12:

Gerçi belli de olmaz ama. :KK6:

Birlikte olduğum biri var ama henüz evlilik düşüncesi yok kafamda canım. :KK14:

5 yıl sonra falan olabilir belki. 30'a yakın. :KK12:

Gerçi belli de olmaz ama. :KK6:

ben evlenmem dıyenlerdendım ama kandırıldım:KK9:

30 çok fazla canım yaa..gel ındırım yapalım:)) yaş kaçtı kı senın??

24 canım.

Eski foçadaydım ben bugün. :KK55:

ehh tamam o zaman senınde bır kandırılmya bakar evlilik:KK9:

ya bu işler pat dıye oluyor varya..hayırlısı de geç bnce..ama 30 deme..annelık için bıle bıraz buyuk..29 annelık yaşı bnım kafada ama dahada kandırılmam lazım..zaten etrafım çocuk hergun..evdekıde olursa vay bana :KK53::KK9:

denız kum guneş..ahh ahh özledım..bızde gümüldüre gıdıyorduk..kaç yıl oldu nasıp olmadı bak..yuz hatun benım yerımede:KK9:

ehh tamam o zaman senınde bır kandırılmya bakar evlilik:KK9:

ya bu işler pat dıye oluyor varya..hayırlısı de geç bnce..ama 30 deme..annelık için bıle bıraz buyuk..29 annelık yaşı bnım kafada ama dahada kandırılmam lazım..zaten etrafım çocuk hergun..evdekıde olursa vay bana :KK53::KK9:

denız kum guneş..ahh ahh özledım..bızde gümüldüre gıdıyorduk..kaç yıl oldu nasıp olmadı bak..yuz hatun benım yerımede:KK9:
Beni kandıramadılar daha canım ya.
Boş bir anıma denk gelirse bilemiyorum ama. :KK1:

Hayırlısı canım önemli olan o dediğin gibi. Hayırlı olacaksa beri hayırsızsa geri derler ya o hesap. :KK31:

Anneliği hiç düşünemiyorum bile ben. :44:Sen alışkınsın. :KK9:
Gümüldüre hiç gitmedim ben Yakın diye eski foçaya gidiyoruz işte.
Sen bir gelipte yüzme kursuna gidemedik ki. Kendi çapımızda yüzmekle olmuyor canım ya.
Şöyle denizde süzüleyim istiyorum ben. :KK53:

Beni kandıramadılar daha canım ya.
Boş bir anıma denk gelirse bilemiyorum ama. :KK1:

Hayırlısı canım önemli olan o dediğin gibi. Hayırlı olacaksa beri hayırsızsa geri derler ya o hesap. :KK31:

Anneliği hiç düşünemiyorum bile ben. :44:Sen alışkınsın. :KK9:
Gümüldüre hiç gitmedim ben Yakın diye eski foçaya gidiyoruz işte.
Sen bir gelipte yüzme kursuna gidemedik ki. Kendi çapımızda yüzmekle olmuyor canım ya.
Şöyle denizde süzüleyim istiyorum ben. :KK53:

bı geleyımde kelebekleme mıdır nedır açılacağım yunan adalarına kadar:KK55:

semblanteee yıne mı foçaya bnsiz gıttııınn:KK8:

X