• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikürcü

Kaptan enfeksiyon bulasma ihtimali düşük ama yine de iciniz rahat edecekse götürün. Ya da poset götürebilirsiniz. Ama bence biraz caba gosterin ve kendiniz yapmayi ogrenin. Ilk 3-5 i yamuk olur da sonradan duzelir. :süslü: kaptan bulasma ihtimalindense kuaforun elinden enfeksiyon bulasma ihtimali daha yuksek çünkü. :KK4:
Ben de hijyenik sebeplerden oturu sac kesimi dışında kuafore gitmem. Havlularini kullanmamak icin saclarim islak gidiyorum Ankara'nin -36495838 sogugunda :oops:

Aletler için steril ısıtma cihazı bulundurmak zorunlu kuaförlerde ama su kabını ciddi ciddi yıkayan yoktur bencede. Plastik koruyucu geçirmeleri lazım her seferinde. Çoğu yer öyle yapıyor.

Zaten normalde poset gecirip yapmalari lazim :KK12: senin sagligindan onemlo degil ya.mikrop kaparsan yine sen uğraşırsın. Yaninda poşetini gotur bence zaten anlarlar.

kulandığı aletler için çözümünüz nedir asla asla dışarda maniküre pediküre gitmem

Genelde herkes kendi aletlerini getirir zaten o klasiktir, kuaförünkileri pek kullanan olmaz. Su kabina da tek kullanimlik posetlerden takilirdi. Lakin bu poset kullanmiyormus. O yuzden ben mi gotursem dedimde kab almayi onerdi herkes oyle yapacagim.

Aletler için steril ısıtma cihazı bulundurmak zorunlu kuaförlerde ama su kabını ciddi ciddi yıkayan yoktur bencede. Plastik koruyucu geçirmeleri lazım her seferinde. Çoğu yer öyle yapıyor.

O makina boş, ona güvenip kimse temizdir demesin. Dogru durust calistirilmiyor bile o makina :) En azindan benim gordugum oyleydi. Kullanip iki silip o aletin icine atiyorlar calistirma filan yok sonraki musteriye yine o aletlerden cikariyorlar. Hatta musterinin biri dedi "bunda tirnak izi var ( törpü)" gidip yenisini cikarttilar lakin o da ayniydi aslinda Iz olmamasi temiz oldugu anlamina gelmiyor ustunden bi siliyorlar o kadar. Mutlaka kendi aletlerini goturmeli herkes.

Bende gidiyorum canim posetli sekilde yapiyorlar o yuzden icime siniyor normalde oyle olmasi gerekiyor

Kaptan enfeksiyon bulasma ihtimali düşük ama yine de iciniz rahat edecekse götürün. Ya da poset götürebilirsiniz. Ama bence biraz caba gosterin ve kendiniz yapmayi ogrenin. Ilk 3-5 i yamuk olur da sonradan duzelir. :süslü: kaptan bulasma ihtimalindense kuaforun elinden enfeksiyon bulasma ihtimali daha yuksek çünkü. :KK4:
Ben de hijyenik sebeplerden oturu sac kesimi dışında kuafore gitmem. Havlularini kullanmamak icin saclarim islak gidiyorum Ankara'nin -36495838 sogugunda :oops:

Off evet eldivende giymiyor zaten. Yurume mesafesi oldugu icin iyi olur demistim ama oraya gitmesem mi acaba. Hadi su kabini aldim eldivende giydiremem ya. Fiyati oyle asiri ucuz filanda degil neden bu kadar özensiz anlamadim.

Allahım benim kadar manikür pedikür yaptırırken temizlenen yoktur herhalde :KK53:

bir defa, sadece bir kez güzellik salonuna gittim manikür için. ağlayacaktım az daha temiz olup olmadığını düşünürken :KK17: yaptırmadım :KK47:

kendi malzemelerimi aldım ite kaka kendim öğrendim şimdi çooook rahatım :KK54:

gitme oraya :KK17: kendi sağlığını düşünmeyen başkasını hiç düşünmez. aklında kalacağına hiç gitme. başka bir yer daha mı iyi olur acaba? :KK64:

Olabilir. En dibimde olan kuafor buydu ama az birsey daha uzak olanlara bakacagim bakalim. Ben eldivenden cok posete takilmistim ama demin arkadas elden enfeksiyon kapmanin daha olasi oldugunu soyledi. Bu sefer direk koltuga kurulmayayim bari once bir sorayim eldiven filan kullaniyorlar mi? Nebileyim ben standart saniyordum bu poset vs seylerini, cok fazla kuafor degistirmedim, onlarda da kullaniliyordu.

Olabilir. En dibimde olan kuafor buydu ama az birsey daha uzak olanlara bakacagim bakalim. Ben eldivenden cok posete takilmistim ama demin arkadas elden enfeksiyon kapmanin daha olasi oldugunu soyledi. Bu sefer direk koltuga kurulmayayim bari once bir sorayim eldiven filan kullaniyorlar mi? Nebileyim ben standart saniyordum bu poset vs seylerini, cok fazla kuafor degistirmedim, onlarda da kullaniliyordu.

heeeeeer şeyini sen al götür havlun vs ne varsa. onlar hasta değildir ama belki sana bulaşır, sen uğraşırsın. iyi ki dikkat etmişsin poşete de. :duduk:

Kendi manikürcü setini getiren epey bi kadın gördüm bence hiç de garipsenecek bir şey değil. Sadece su kabı için poşet değil bence kendi manikürcü setinizi götürün. Gayet ciddi söylüyorum. Makul fiyatlı manikürcü setleri var ben de alıcam

Manikür setini siz götürüyorsanız sıkıntı yok. Icinize sinmezse kabı da götürün ama gerek yok bence. Kaptan birsey bulaşmaz çünkü.

Ben de evde yapiyorum artik ama kuaforde gordugum kadariyla her seferinde icindeki poseti degistiriyor ve ameliyat eldiveni takiyorlar. Eger bu kurallara uymuyorlarsa ya kabinizi goturun ya da baska yere devam edin...

3 sayfa okuyabildim ve cok sansli bir insan olduguma karar verdim :KK45:
39 senedir hic manikur pedikur yaptirmadim cok sukur yoksa psikopat olur insan amaninnnn :KK17:

Back