- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha o posetler gercekten tek kullaniliyormu saniyosunuz. Ben 2 sene kuforde ciraklik yaptım küçükken hic sandiginiz gini degil.Koymadilar -.- bende oyle bisey beklemiyordum onceki gittigim yerde tek kullanimlik lastikli poset takiyorlardi, bir getirdi posetsiz, birseyde demedim soktum elimi . Ama bi su kabi şart oldu.
O cihazlqr varda kullanilmiyor görüntü sadece bilen biri olaraktan soyliyimAletler için steril ısıtma cihazı bulundurmak zorunlu kuaförlerde ama su kabını ciddi ciddi yıkayan yoktur bencede. Plastik koruyucu geçirmeleri lazım her seferinde. Çoğu yer öyle yapıyor.
Hahaha o posetler gercekten tek kullaniliyormu saniyosunuz. Ben 2 sene kuforde ciraklik yaptım küçükken hic sandiginiz gini degil.
Ben hepsi icin demedim zaten ama cogu uer dikkat etmiyor nenim calistigim yerde pedikur suyunu döküp ters cevirip bo daha kullanilmisligi varIs bitince cikarip cope attiklarini goruyordum. copten geri toplamiyorlardir umarim
Ben hepsi icin demedim zaten ama cogu uer dikkat etmiyor nenim calistigim yerde pedikur suyunu döküp ters cevirip bo daha kullanilmisligi var
Ben bir iki sefer yaptırdım öyle manikürle işim yok hiç aklıma gelmedi kendi aletlerimi götürmek ki evde kendim kessem bile kolanyalı peçeteyle siliyorumO makina boş, ona güvenip kimse temizdir demesin. Dogru durust calistirilmiyor bile o makina :) En azindan benim gordugum oyleydi. Kullanip iki silip o aletin icine atiyorlar calistirma filan yok sonraki musteriye yine o aletlerden cikariyorlar. Hatta musterinin biri dedi "bunda tirnak izi var ( törpü)" gidip yenisini cikarttilar lakin o da ayniydi aslinda Iz olmamasi temiz oldugu anlamina gelmiyor ustunden bi siliyorlar o kadar. Mutlaka kendi aletlerini goturmeli herkes.
Ben bir iki sefer yaptırdım öyle manikürle işim yok hiç aklıma gelmedi kendi aletlerimi götürmek ki evde kendim kessem bile kolanyalı peçeteyle siliyorum
Ağdadan dolayı mı oldunuz ?Agdadan bolca idrar yolu enfeksiyonu olmus biri olarak ayibini falan dusunmez gotururdum ben. 1 senedir enfeksiyonu gecirebilmis degilim. Saglik her seyden onemli.
Benim çalıştığım zamanlarda güvenmeyip - ki kendilerince haklılar- benim toptancidan manikur seti alıp kenara koyduran bile vardı. Siz kaplardan degil de o makaslardan korkun. Temizleme cihazı da aldatma olabilir, çoğu açmıyor bileKizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım. Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
Ben manikür gitsem tas da dahil tüm malzemelerini kendim götürğrdümKizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım. Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
AynenBenim çalıştığım zamanlarda güvenmeyip - ki kendilerince haklılar- benim toptancidan manikur seti alıp kenara koyduran bile vardı. Siz kaplardan degil de o makaslardan korkun. Temizleme cihazı da aldatma olabilir, çoğu açmıyor bile
Ağdadan dolayı mı oldunuz ?
Benim çalıştığım zamanlarda güvenmeyip - ki kendilerince haklılar- benim toptancidan manikur seti alıp kenara koyduran bile vardı. Siz kaplardan degil de o makaslardan korkun. Temizleme cihazı da aldatma olabilir, çoğu açmıyor bile