• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manikürcü

aynen öyle. korkulu düş görmektense uyanık yatmak evladır. en iyisi kendi takımlarını götürmek. buna alınacak manikürcü de alınmasın bi zahmet. kendi takımlarını götürüyorsun diye az para verecek değilsin ya.

Kendi takimim varda su kabim yoktu. Alayim bari onuda. Evet ayni ucret sonucta.

ben kendi setimi götürüyorum içinde kabı da var zaten o setin içinden paketle poşet tarzı bir şey çıkmıştı onu da kullanıyor yani. poşettense bence de kap götürmeniz daha iyi olur.

Kizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım. :KK70: Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
normalde zaten galoş gibi bir şey takılır şöyle diyebilirsin canım daha önce benim tırnağım dolama oldu fobim var bu buzdolabı poşetine geçirir misin

tabiki. ve eğer neden getirdin bunu vs derse ellerimde mikrop var başkalarına da bulaşmasın dersin. benim kuaför yıllardır bende hepatit var sanıyor.

Hahaha buna güldüm. :D cogunluk kab gotur dedi ben en iyisi poset degil kab gotureyim. Uydururum bende birseyler sorarsa :D

Oranin manikuru takimini kullanmiyorum zatende su kabinida mi alip gideyim diyorsun. :KK70:

Aynen boyle yapin
Ben bagdat caddesindeki unlu bir kuaforun tam karsisinda calisiyorum ne mankenler oyuncular geliyor ellerinde legenle iniyorlar arabadan.
Kendim de eve cagriyorum tamamen kendi urunlerimle yapiliyor. Diger turlu tiksinirim

normalde zaten galoş gibi bir şey takılır şöyle diyebilirsin canım daha önce benim tırnağım dolama oldu fobim var bu buzdolabı poşetine geçirir misin

Cogunluk kab daha uygun olur dedi. Bir tane kab alacagim cok buyuk bisey degil zaten.
Eski gittigim yerde o lastikli kucuk posetlerden geciriyordu, kendi de eldiven takiyordu ama burada musteri de kuafor de cok umursuyor gibi degil.

tabiki. ve eğer neden getirdin bunu vs derse ellerimde mikrop var başkalarına da bulaşmasın dersin. benim kuaför yıllardır bende hepatit var sanıyor.
Hahha hiç böyle birşey demek benim aklıma gelmez hepatit ha :27:

Riva arkadaşlarında dediği gibi set olarak götürmek en mantıklısı galiba şimdi o buzdolabı pişetini sakince cebine sok :70:

Hahha hiç böyle birşey demek benim aklıma gelmez hepatit ha :KK53:

Riva arkadaşlarında dediği gibi set olarak götürmek en mantıklısı galiba şimdi o buzdolabı pişetini sakince cebine sok :KK70:

Manikur icin kullanilan pensler, törpü, itici, makas var onlar kendiminde su kabim yoktu. :D Bende posetten vazgectim zaten kabi satin alacagim tek :D

Icim oyle rahat etcekte hani su iki kuruş verip bir hizmet alinca biton nazlanan tipler olur ya oyle algilasin istemiyorum. :KK70: Madem pisse niye geliyorsun dimi. :KK70: Ama evime yurume mesafesinde oldugu icin daha rahat olacagini dusundum. Ha bir pislikte gormedim ama işte.

İsteğiniz gayet makul ve haklı, su kabının dezenfekte edilip edilmediğini bilemezsiniz ki

:KK70:
Süpermiş.
Ben kuaförde düzenli manikür yaptıran biri olmadığım için hiç yanımda götürmemiştim. Şimdi sizi okuyunca set sahibi olmam gerektiği dank etti beynime.. :olamaz: Aslında daha dün kozmetikçide kap da dahil setleri görünce alsam mı diye düşünmüştüm demek ki malum olacakmış..

Yalnız manikürcü içeride suyu falan hazırlarken kabın karışmayacağından nasıl emin oluyorsunuz?

kendi manikür kabını götürüyosan bi tane de leğen götür bence :D ne olacak. sonuçta babanın kızı değil yani, herkesin bu tip bi özeni isteme hakkı var.

Benim kuaförüm de o kaba tek kullanımlık poşet kullanıyorlar öyle olması gerekir , bir de kullanılan aletler önemli ben kendim aldım her maniküre giderken onları götürüyorum onlarla yaptırıyorum böyle şeylerin kişisel olması daha iyi

kendi manikür kabını götürüyosan bi tane de leğen götür bence :KK70: ne olacak. sonuçta babanın kızı değil yani, herkesin bu tip bi özeni isteme hakkı var.

Pedikür yaptirmiyorum. Ayagimla kendim ugrasabiliyorum ve ayak tirnaklarimi uzatmiyorum zaten. :D Manikür yaptirma sebebim sol, elle sag elime oje surmek bile zor oluyor. Törpü desen şekil düzeltcem derken yamuk yumuk oluyor ve komik oluyor tirnaklarim yoksa evde yapardim. :D

Hijyen takıntımdan dolayı evde kendim yapıyorum bayağıda profesyonel oldum diyebilirim:süslü:
Bence tüm malzemelerinizi kendiniz götürün.

:KK70:
Süpermiş.
Ben kuaförde düzenli manikür yaptıran biri olmadığım için hiç yanımda götürmemiştim. Şimdi sizi okuyunca set sahibi olmam gerektiği dank etti beynime.. :olamaz: Aslında daha dün kozmetikçide kap da dahil setleri görünce alsam mı diye düşünmüştüm demek ki malum olacakmış..

Yalnız manikürcü içeride suyu falan hazırlarken kabın karışmayacağından nasıl emin oluyorsunuz?

Ee rengi farkli zaten. Onlarinki grnelde beyaz oluyor benimki yesil. :)

Kizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım. :KK70: Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
kulandığı aletler için çözümünüz nedir asla asla dışarda maniküre pediküre gitmem

Back