aynen öyle. korkulu düş görmektense uyanık yatmak evladır. en iyisi kendi takımlarını götürmek. buna alınacak manikürcü de alınmasın bi zahmet. kendi takımlarını götürüyorsun diye az para verecek değilsin ya.
tabiki. ve eğer neden getirdin bunu vs derse ellerimde mikrop var başkalarına da bulaşmasın dersin. benim kuaför yıllardır bende hepatit var sanıyor.Kabi goturmek buzdolabi poseti goturmekten daha uygun olur diyorsun.
normalde zaten galoş gibi bir şey takılır şöyle diyebilirsin canım daha önce benim tırnağım dolama oldu fobim var bu buzdolabı poşetine geçirir misinKizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım.Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
tabiki. ve eğer neden getirdin bunu vs derse ellerimde mikrop var başkalarına da bulaşmasın dersin. benim kuaför yıllardır bende hepatit var sanıyor.
Oranin manikuru takimini kullanmiyorum zatende su kabinida mi alip gideyim diyorsun.
normalde zaten galoş gibi bir şey takılır şöyle diyebilirsin canım daha önce benim tırnağım dolama oldu fobim var bu buzdolabı poşetine geçirir misin
Bence bizdolabı poşeti götür veya söyle poşet geçirebilirmisiniz yok poşetim derse buzdolabı poşetini tatata çıkar verKabi goturmek buzdolabi poseti goturmekten daha uygun olur diyorsun.
Hahha hiç böyle birşey demek benim aklıma gelmez hepatit hatabiki. ve eğer neden getirdin bunu vs derse ellerimde mikrop var başkalarına da bulaşmasın dersin. benim kuaför yıllardır bende hepatit var sanıyor.
Hahha hiç böyle birşey demek benim aklıma gelmez hepatit ha
Riva arkadaşlarında dediği gibi set olarak götürmek en mantıklısı galiba şimdi o buzdolabı pişetini sakince cebine sok
Icim oyle rahat etcekte hani su iki kuruş verip bir hizmet alinca biton nazlanan tipler olur ya oyle algilasin istemiyorum.Madem pisse niye geliyorsun dimi. Ama evime yurume mesafesinde oldugu icin daha rahat olacagini dusundum. Ha bir pislikte gormedim ama işte.
tabiki. ve eğer neden getirdin bunu vs derse ellerimde mikrop var başkalarına da bulaşmasın dersin. benim kuaför yıllardır bende hepatit var sanıyor.
Gittiğin yerde poşet koymadılar mı?
kendi manikür kabını götürüyosan bi tane de leğen götür bencene olacak. sonuçta babanın kızı değil yani, herkesin bu tip bi özeni isteme hakkı var.
Süpermiş.
Ben kuaförde düzenli manikür yaptıran biri olmadığım için hiç yanımda götürmemiştim. Şimdi sizi okuyunca set sahibi olmam gerektiği dank etti beynime..Aslında daha dün kozmetikçide kap da dahil setleri görünce alsam mı diye düşünmüştüm demek ki malum olacakmış..
Yalnız manikürcü içeride suyu falan hazırlarken kabın karışmayacağından nasıl emin oluyorsunuz?
kulandığı aletler için çözümünüz nedir asla asla dışarda maniküre pediküre gitmemKizlar evime yakin diye yeni bir kuaföre gitmeye başladım ama manikur suyunu koyduğu kab temiz mi her seferinde yikaniyor mu bilmiyorum.
Hic icime sinmedi. Oyle asiri titiz biri degilim ama bu yolla hastalik bulaşma riski var sonucta etimiz kesiliyor filan.
Manikür yaptirmaya giderken yanimda bitane buzdolabi poşeti gotursem ve desem ki su kabina bunu yerlestirelim sonra su koyalım.Boyle soylesem yanlis mi olur? Bir pisligini, kirliliğini filan gormus degilim oranin ama sonucta yikarken gormuyorum etmiyorum, yanlis anlar mi acaba? Nasil soylesem bunu? Siz ne yapiyorsunuz? Biraz cekiniyorum ya sanki pissiniz dermiş gibi olmasin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?