- Konu Sahibi bahargunay
-
Canııımm.. İyiki varsın birtanem..
Bende ilacımı en düşük dozda kullanıyorum, sanırım onun için depreşti yine daralmalarım..
Canım hiçbirşey yapmak isteniyor..
Yaşamak anlamsız geliyor..
İlacımı yükseltmeliyim sanırım..
Ama bebek isterken nasıl olacak bu?
En güzel dileklerim senin için birtanem..
Rabb'im hiç daraltmasın seni, bunaltmasın..
95 çok değil çarpıntı için, içini ferah tut..
Rabb'ime emanetsin cerenim..
Dualarım seninle....
Bende ilacımı en düşük dozda kullanıyorum, sanırım onun için depreşti yine daralmalarım..
Dualarım seninle....
Dualarım seninle....
nilim nasıl oldun gülüm? daha iyisinmi ?nasıl gidiyor? ben öyle böyle günlerimi geçirip akşmları ediyorum işte zorda olsa günler geçiyor allahın izniyle. sen naptın doğum kontrola başlamadın dimi tatlım ? beni hsbersiz bırakma canım allaha emanet ol çok öpüldün...Canııımm.. İyiki varsın birtanem..
Dualarım seninle....
arkadaşlar merhaba hepinize ben anksiyete ve depresyon hastayım 10 yıldır tedavi görüyorum . şu an 20 haftalık hamileyim ve 40 yaşındayım hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilaçlarımı kullanamıyorum ve korkularım çoğaldı ... zaten hamilelikten dolayı bir takım sıkıntılar oluyor ilk başlarda amniyosentez korkusu oldu mesela allahtan ikili tarama sonuçlarım iyi çıktı ve doktorum amniyosenteze gerek görmedi şimdi 22. haftada ayrıntılı ultrason var ve ben o zamana kadar bir sürü seneryo yazıyorum kafamda ayrıca doğum beni çok korkutuyor günlerim ağlayarak geçiyor. ben sınıf öğretmeniyim yani çalışıyorum aslında okulda olmak genelde iyi geliyor. ama bazen çokta yorucu oluyor. hergün başka bir korku yaşıyorum ya bebeğim özürlüyse .. ya bebeğim öldüyse... ya sezeryan sırasında bayılamazsam yada ayılamazsam ayılırken nefessiz kalırsam falannn.... yani zor durumdayım psikiyatriye gittim pasiflora verdi zorda kalınca içiyorum ama hiç faydası yok .. bazen çıldıracağımı düşünüyorum sanki bitmeyecek bu günler .. offfff
arkadaşım aramıza hoşgeldin meraba... hamileliğin hayırlı olsun allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canım. korkuların normal canım bende 11 haftalık hamileyim korkularım arttı . haftaya ikili tarama testim var. bence sen gönlünü ferah tutmalısın ikili tarama testin temiz çıkmış. bu çok güzel bebek için hiç endişe etme problem çıkmaz canım. inşallah benimde temiz çıkar amniosenteze gerek kalmaz. bu günlerimiz geçicek emin ol hiçbirşey kalıcı değil biliyorsun. allahın izniyle herşeyimiz yoluna girecek . allaha emanet ol canım öpüyorum dualarım seninle arkadaşım..
sevgili arkadaşlar, çok şükür mutlu sona erdik, sevgili oğlumuz Yiğit Hasan Günay dünyaya geldi, ve bugün tam 10 günlük oldu, mucize bebek hepinizin ellerinden öper... Oğlum biraz düşük kilolu doğdu, 2700 doğdu, onun dışında sağlık açısından hiçbir sorunu yok, bu yolda bize manevi destek veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz, darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına... ucaklıyor ve artık sizlerden güzel haberler bekliyoruz... Sizi seviyoruz...
çok sevindim senin adına. Allahım sizi hep mutlu etsin ne güzel. Aslında çok sorum var sana ama zamanın oldukça cevaplarsın.. Doğum anın nasıl geçti soğukkanlımıydın.. Bizim korktuğumuz bu durumlar aslında kolay mı geçti. Bizlerde inşallah mutlu sona ulaşabiliriz
kızlar buradan resim gönderdim, şeker oğlumun resimlerini, ama görebilecekmisiniz bilemem, bugün doktor kontroluna gittik, kalbinden böbreğine kadar tüm vücuda bakıldı, anne sütü verebiliyorum ve ilaçları çok düşük dozda kullanmaya devam ediyorum, yalnız hastanede 2 gün ilaçlarımı kestiler birden, ve kısa süren 2-3 günlük bir atak geçirdim, ama ilaçlarıma başlayınca hemen toparladım. size tavsiyem hamilelik sırasında ataklar gelmesin diye yüksek dozda B vitamini kullanmanız, muhteşem önlüyor. Yani günde 2-3 adet Benexol B 12 bazen 1 adet de yeterli oluyor...Eki Görüntüle 365963 Eki Görüntüle 365964 Eki Görüntüle 365965 Eki Görüntüle 365966
kızlar buradan resim gönderdim, şeker oğlumun resimlerini, ama görebilecekmisiniz bilemem, bugün doktor kontroluna gittik, kalbinden böbreğine kadar tüm vücuda bakıldı, anne sütü verebiliyorum ve ilaçları çok düşük dozda kullanmaya devam ediyorum, yalnız hastanede 2 gün ilaçlarımı kestiler birden, ve kısa süren 2-3 günlük bir atak geçirdim, ama ilaçlarıma başlayınca hemen toparladım. size tavsiyem hamilelik sırasında ataklar gelmesin diye yüksek dozda B vitamini kullanmanız, muhteşem önlüyor. Yani günde 2-3 adet Benexol B 12 bazen 1 adet de yeterli oluyor...Eki Görüntüle 365963 Eki Görüntüle 365964 Eki Görüntüle 365965 Eki Görüntüle 365966
sevgili arkadaşlar, çok şükür mutlu sona erdik, sevgili oğlumuz Yiğit Hasan Günay dünyaya geldi, ve bugün tam 10 günlük oldu, mucize bebek hepinizin ellerinden öper... Oğlum biraz düşük kilolu doğdu, 2700 doğdu, onun dışında sağlık açısından hiçbir sorunu yok, bu yolda bize manevi destek veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz, darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına... ucaklıyor ve artık sizlerden güzel haberler bekliyoruz... Sizi seviyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?