• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım..

Merak ettim, bakalım sana ne diyecek..
Bana çok rahat konuşmuştu..
Sen hangi şehirdesin canım?

valla sabahtan beri arıyorum ama ulaşılamıyor. sende cep no su var mı? yoksa sekreter bana yanlış mı verdi? 05326543601 bu no yu verdi. ben sivastayım canm.

valla sabahtan beri arıyorum ama ulaşılamıyor. sende cep no su var mı? yoksa sekreter bana yanlış mı verdi? 05326543601 bu no yu verdi. ben sivastayım canm.

Bende cebi yok tatlım yaa.. Ben hastane telefonundan ulaşıyorum gerekirse.. Zaten gerekmiyorda, yüzyüze görüşüyorum ben.. Hastaneden görüşsen, bağlamıyorlarmı odasını..

cerenim, evet hamileyim ben.. Günüm geçince dr. A gittim, kan tahlili yaptırdım..
Ama bhcg 19.76 çıktı..
çok çok düşük yani..
Y açok geç döllenme oldu, ya da .......
Ya da düşme ihtimaliyla karşı karşıyayım..
Pazartesi bir tahlil daha yapılacak, o zaman belli olacak herşey..
Hayırlısını diliyorum, hepimiz için..

Canım benim ya, keşke aynı şehirde olsaydık seninle, destek olsaydık birbirimize..
O kadar isterdimki..
Kimsem yok benim burada, eşimden başka..
Kafa dengi bir arkadaşta bulamadım..
Bugün attım kendimi dışarı, sahilde dolaştım durdum, karabatakları izledim,
bir kedinin bir kuşu yakalamak için saklanışını..
Ama bir arkadaş gerşekten aranıyor..

şimdi nasılsın sen peki, rahatladın mı?
Alıştın mı hamişliğe..

Rabb'im o kadar kolay bir hamilelik ve o kadar kolay bir doğum geçirtsin ki, hiç anlamayalım inşaallah..
şu mübarek cuma günü hürmetine.. Sağlıkla ve sağlıklı yavrularımızı koklayalım kucaklarımızda..

Dualarım seninle birtanem..
Rabb'im her zaman yar ve yardımcın olsun..
çok öptüm... Ikinizide....:54:

sevgili nilciğim, o kadar sevindimki sana anlatamam, anneliğin sana çok iyi geleceğini biliyorum ve uğur getirsin diye sevgili oğluşumun yeni resimlerini gönderiyorum... 1 aylık oldu bile teyzesi.. Annelik ve ona süt vermek, bana çok iyi geldi. Herşeyden önce kendimi değerli hissettim. Her zaman dualarım seninle canım benim. $Fotoğraf0055.jpg $Fotoğraf0064.jpg $Fotoğraf0063.jpg

sevgili nilciğim, o kadar sevindimki sana anlatamam, anneliğin sana çok iyi geleceğini biliyorum ve uğur getirsin diye sevgili oğluşumun yeni resimlerini gönderiyorum... 1 aylık oldu bile teyzesi.. Annelik ve ona süt vermek, bana çok iyi geldi. Herşeyden önce kendimi değerli hissettim. Her zaman dualarım seninle canım benim. Eki Görüntüle 378897 Eki Görüntüle 378898 Eki Görüntüle 378899

Allah'ım inanamıyorum yaa.. Bir aylık oldunuz demek.. Bahaaaar, çok sevimli bu minik ya... MaşaAllah, maşaAllah, maşaAllah...Rabb'im nazarlardan korusun.. Ayy heyecanlandım şimdi he.. Ne güzel yaa..:46::46::46:
Çok sağol canım, güzel dileklerin için.. Biliyorsun, ben cesaretimi sizin gibileri görerek topladım..:16: Şu an hamile olacağım, 3-4 ay öncesine kadar benim için hayal bile olamazdı.. Nasıl bir iyilik yaptınız bana anlaytamam.. İnşaAllah bizlerde çok sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..:emir_bebek:
Ama merak ettim, nesıl emziriyorsun bebeğini? İlaçlarla emzirmek kesinlikle yasak diyorlar.. Yoksa o da mı fasa fiso?:44:

sevgili nilciğim, o kadar sevindimki sana anlatamam, anneliğin sana çok iyi geleceğini biliyorum ve uğur getirsin diye sevgili oğluşumun yeni resimlerini gönderiyorum... 1 aylık oldu bile teyzesi.. Annelik ve ona süt vermek, bana çok iyi geldi. Herşeyden önce kendimi değerli hissettim. Her zaman dualarım seninle canım benim. Eki Görüntüle 378897 Eki Görüntüle 378898 Eki Görüntüle 378899

baharcım selam canım maşallah bebişn pek şeker olmuş allah nazarlardan saklasın sizi :nazar: annelik nasıl gidiyor bebişin sağlığı nasıl ? allah oğluna uzun ömürler versin tatlım darısı bizlerin başına bende 3,5 aylık oldum çok zorlanıyor gibiyim bu panik ataktan :43: neyseki ilaçlarıma başladım inşallah kısa zamanda etkisini görürümde hamileliğin tadını çıkarabilirim. eee gülüm sen nasılsın ilaç tedavin devam ediyormu bıraktınmı yoksa emziyorsun diye? allah sanada evladınada sağlık versin tatlım bebiş öp annesi benim için :))) kendinede çok iyi bak öptüm canım:54:

cerenim, evet hamileyim ben.. Günüm geçince dr. a gittim, kan tahlili yaptırdım..
Ama BHCG 19.76 çıktı..
Çok çok düşük yani..
Y açok geç döllenme oldu, ya da .......
Ya da düşme ihtimaliyla karşı karşıyayım..
Pazartesi bir tahlil daha yapılacak, o zaman belli olacak herşey..
Hayırlısını diliyorum, hepimiz için..

Canım benim ya, keşke aynı şehirde olsaydık seninle, destek olsaydık birbirimize..
O kadar isterdimki..
Kimsem yok benim burada, eşimden başka..
Kafa dengi bir arkadaşta bulamadım..
Bugün attım kendimi dışarı, sahilde dolaştım durdum, karabatakları izledim,
bir kedinin bir kuşu yakalamak için saklanışını..
Ama bir arkadaş gerşekten aranıyor..

Şimdi nasılsın sen peki, rahatladın mı?
Alıştın mı hamişliğe..

Rabb'im o kadar kolay bir hamilelik ve o kadar kolay bir doğum geçirtsin ki, hiç anlamayalım inşaAllah..
Şu mübarek Cuma günü hürmetine.. Sağlıkla ve sağlıklı yavrularımızı koklayalım kucaklarım
Dualarım seninle birtanem..
Rabb'im her zaman yar ve yardımcın olsun..
Çok öptüm... İkinizide....:54:
selaam tatlım :21: nasılsın bakalım ? pazartesi tahlil yaptırcaktın naptın gülüm? kan sonucunun düşük olmasına üzülme annesi daha çok yeni diye düşük çıkmıştır sonuç. muhtemelen dediğin gibi geç döllenme olmuştur. eee :46: nasıl hissediyorsun bakalım? ben çok çok sevindim hamile kaldığına rabbim hayırlısıyla hamileliğini tamamlayıp hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallh.
benim ikilitarama sonucum temiz çıktı 17 haftamda ayrıntılı ultrason varmış 4boyutlu ultrason bu galiba.... vala o bu derken günler geçiyor 15 haftama dayım allahın izniyle. cinsiyeti belli değil daha . panik atağım tavanlar yaptı :43: inan nefretler ediyorum artık bu hastalıktan. ilaçlarımın dozu yükseltildi bi an önce düzelmeyi umut ediyorum nezaman ilaç etkisini gösterir sabırsızlıkla bekliyorum. eeee beni boşverelim :52: ne hissediyorsun hamilelikle ilgili içinde bebiş olması duygusu nasıl bakalım :52: canım arkadaşım tüm güzellikler seninle olsun. keşke yakınımda oturuyor olsaydın :50: ne sen nede ben yalnız olmazdık buralarda. yaşamayan anlamaz yalnızlık çok zor hele bide panik atak varsa rabbim bizim gibi nerde varsa herkese yardım etsin inşallah. bebişini ve seni allaha emanet ediyorum kalbim ve dualarım seninle canım çok öpüyorum :21:

Yazılanların hepsini okudum..Bizim de sağlıklı bebekler doğurabileceğimiz gerçeği bana umut verdi..Ben de depresyondan çıkmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum..

selaam tatlım :21: nasılsın bakalım ? pazartesi tahlil yaptırcaktın naptın gülüm? kan sonucunun düşük olmasına üzülme annesi daha çok yeni diye düşük çıkmıştır sonuç. muhtemelen dediğin gibi geç döllenme olmuştur. eee :46: nasıl hissediyorsun bakalım? ben çok çok sevindim hamile kaldığına rabbim hayırlısıyla hamileliğini tamamlayıp hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallh.
benim ikilitarama sonucum temiz çıktı 17 haftamda ayrıntılı ultrason varmış 4boyutlu ultrason bu galiba.... vala o bu derken günler geçiyor 15 haftama dayım allahın izniyle. cinsiyeti belli değil daha . panik atağım tavanlar yaptı :43: inan nefretler ediyorum artık bu hastalıktan. ilaçlarımın dozu yükseltildi bi an önce düzelmeyi umut ediyorum nezaman ilaç etkisini gösterir sabırsızlıkla bekliyorum. eeee beni boşverelim :52: ne hissediyorsun hamilelikle ilgili içinde bebiş olması duygusu nasıl bakalım :52: canım arkadaşım tüm güzellikler seninle olsun. keşke yakınımda oturuyor olsaydın :50: ne sen nede ben yalnız olmazdık buralarda. yaşamayan anlamaz yalnızlık çok zor hele bide panik atak varsa rabbim bizim gibi nerde varsa herkese yardım etsin inşallah. bebişini ve seni allaha emanet ediyorum kalbim ve dualarım seninle canım çok öpüyorum :21:

Canım pazartesi gittiğimde sonucum 480 çıktı..
Dünde dr.a gittim, keseyi gördük, 5+4 haftalığım..

Ah be canım, bende henüz panikten ve depresyondan bir zevk alabilmiş değilim..
Hep korku, hep korku..
Atamıyorum bu korkuyu içimden..
Kadın doğumcum, kardiyologla birlikte takip edeveğiz senin hamileliğini dedi..
Dün aynı zamanda kardiyoloğa da gittim..
Holter cihazı takılacak pzazartesi günü..
Bakalım günler ilerledikçe neler olacak..
Belkide çok rahat geçireceğiz ileri dönemlerimizi..

Ah be cerenim, Hep dua ediyorum, biz ve bizim gibilere..
Rabb'im bizlere öyle kolaylıklar versin ki, günler naıl geçmiş anlamayalım bile..

MaşaAllah sen büyüttün bebişi..
İnşaAllah yakında rahatlarsın be güzelim..
Bende hamiel olduğum için kendimi korkak değilde, özel hissetmek istiyorum..
Kendimle gururr duymak istiyorum..
Hayal kurmak istiyorum, pembe mi mavi mi diye..
Bebek mağazalarına dadanmak istiyorum..
Bunların hiçbiri mümkün değil şu aşamada ama Rabb'im büyüktür..
Hepimizi Allah'ıma havale ediyorum..
O'na emanet ediyorum..

Yazılanların hepsini okudum..Bizim de sağlıklı bebekler doğurabileceğimiz gerçeği bana umut verdi..Ben de depresyondan çıkmak ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum..

Hoşgeldin canım benim..
Başka kadınlarınki gibi olmasa da , bizde yaşıyoruz işte bir şekilde hamileleiğimizi..

Aslında düşünüyorumda, biz gerçekten özel insanlarız..
Bu kadar sıkıntılarımıza rağmen, herşeyi göze alıp, bebişimizin zorluklarını katıyoruz zorluklarımızın üzerine..
Sağlıklı insanlara ne zor ki..
Asıl anne bizleriz aslında.
Fedakarlık neymiş, bizde görsünler..

Canım, sende rahatladığın zaman, düşünme annelik duygunu tatmak için atıl heyete..
Hayat bizi itiyor hep kenara..
Ama hayata inat, ayaktayız işte..
Birbirimize destekle..:29:

Rabb'im yardımcın olsun, birtanem..
Anlatmak istersen kendini, buradayız, yanındayız, okuyor ve dinliyoruz seni..
En önemliside, birbirimizi tanımasakta, dualar ediyoruz birbirimiz için..:54:

baharcım selam canım maşallah bebişn pek şeker olmuş allah nazarlardan saklasın sizi :nazar: annelik nasıl gidiyor bebişin sağlığı nasıl ? allah oğluna uzun ömürler versin tatlım darısı bizlerin başına bende 3,5 aylık oldum çok zorlanıyor gibiyim bu panik ataktan :43: neyseki ilaçlarıma başladım inşallah kısa zamanda etkisini görürümde hamileliğin tadını çıkarabilirim. eee gülüm sen nasılsın ilaç tedavin devam ediyormu bıraktınmı yoksa emziyorsun diye? allah sanada evladınada sağlık versin tatlım bebiş öp annesi benim için :))) kendinede çok iyi bak öptüm canım:54:

svgili cerenim, Allah'a şükür bende bebişte çok iyiyiz... Sağlığımız ve moralimiz yerinde, ilaçlarıma devam ediyorum fakat emzirmiyorum. Yavrum daha fazla ilaca maruz kalmasın. Aptamil 1 veriyorum, 1 ayda 1.350 gram aldı. Doktorumuz çok iyi dedi, şimdiye kadar 2 defa da aşı oldu. Uykuları gayet güzel maaşallah. Birazdan sana son rsmini göndreceğim ki moralin yerine gelsin, o kokuyu duyduğunda herşeye değdiğini anlayacaksın. Sevgilerle canım benim...
$Fotoğraf0074.jpg $fotoğraf0072_001.jpg $Fotoğraf0073.jpg

Allah'ım inanamıyorum yaa.. Bir aylık oldunuz demek.. Bahaaaar, çok sevimli bu minik ya... MaşaAllah, maşaAllah, maşaAllah...Rabb'im nazarlardan korusun.. Ayy heyecanlandım şimdi he.. Ne güzel yaa..:46::46::46:
Çok sağol canım, güzel dileklerin için.. Biliyorsun, ben cesaretimi sizin gibileri görerek topladım..:16: Şu an hamile olacağım, 3-4 ay öncesine kadar benim için hayal bile olamazdı.. Nasıl bir iyilik yaptınız bana anlaytamam.. İnşaAllah bizlerde çok sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız..:emir_bebek:
Ama merak ettim, nesıl emziriyorsun bebeğini? İlaçlarla emzirmek kesinlikle yasak diyorlar.. Yoksa o da mı fasa fiso?:44:

Canım Nil'ciğim, sevgili hamiş arkadaşım, hep birlikte bir mucize başardık, ilk başlarda bu sayfayı kimse okumuyordu bile, kendimi çok yalnız hissettim ama şimdi hepimiz birimiz birimiz hepimiz için... Şimdi bu mucizeyi yaşama sırası sende ve Ceren'de.. Ben ve oğlum sağlığınıza duacıyız..

Selamün Aleyküm can arkadaşlarım, ben yazılarınızı dün gece okumaya başladım ve nihayet az evvel bitirdim.. Hamilelik döneminde psikolojik ilaç kullanımı konularını ararken Allah' ım bana burayı buldurdu.. Bahar arkadaşım Cenab-ı Allah' ım sana ve oğluna ve tüm sevdiklerine imanlı sağlıklı huzur dolu hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.. İki cihan saadeti nasip etsin Rabbim inşallah.. Dua ede ede okudum bütüüün yazılanları.. Rabbim bana da ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.. Gelelim bana.. ben anksiyete ve obsesif hastası ve günde 20 mg. pax...il kullanan bir arkadaşınızım ve nişanlıyım.. :) 28 yaşındayım ve 7 yıldır bu ilacı kullanıyorum arada bırakma denemelerim oldu ama 1 1,5 ay sonra tekrar başladım ilaca.. Yani ilaçsız olmayacak sanırım, Rabbim bilir gerçi bunu ama.. Kısmet olurda evliliğim gerçekleşirse ben de bebek sahibi olmak istiyorum... Fakat pax...il ile ilacı hiç bırakmadan ama dozunu 10 mg. a düşürerek gebe kalabilirmiyim ki, hani bu ilaç hakkında bebeğe nasıl etki eder. Bu konuda bana bilgi verebilir misin ? Burada Nil isimli arkadaşım da sanırım pax...il kullanıyor.. Beni duyan arkadaşlarım bahar' ım Nil' im ve diğer arkadaşlarım beni de katın aranıza bana da yardım ederseniz çok mutlu olurum..

Canım Nil'ciğim, sevgili hamiş arkadaşım, hep birlikte bir mucize başardık, ilk başlarda bu sayfayı kimse okumuyordu bile, kendimi çok yalnız hissettim ama şimdi hepimiz birimiz birimiz hepimiz için... Şimdi bu mucizeyi yaşama sırası sende ve Ceren'de.. Ben ve oğlum sağlığınıza duacıyız..

Bahar, inşaAllah birtanem ya..
Daha çooook var o mucizeye..
Bakalım bizim hamileliğimiz nasıl geçecek..
Ben zaten bu endişeyi üzerimden bir atsam, hamileliğimin tadına varacağım da...
Olmuyor işte..

Ama seni böyle görmek, insana öyle bir güç veriyor ki..
Ben bu topiğe rastlamasaydım, asla hamile kalmayı düşünmezdim..
Gerçekten, bunun sebebi siz oldunuz..
Beni sizinle tanıştıran Rabb'ime hamdolsun..
Rabb'im kararlarımızda pişman etmesin, hiçbirimizi..:29:

Selamün Aleyküm can arkadaşlarım, ben yazılarınızı dün gece okumaya başladım ve nihayet az evvel bitirdim.. Hamilelik döneminde psikolojik ilaç kullanımı konularını ararken Allah' ım bana burayı buldurdu.. Bahar arkadaşım Cenab-ı Allah' ım sana ve oğluna ve tüm sevdiklerine imanlı sağlıklı huzur dolu hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.. İki cihan saadeti nasip etsin Rabbim inşallah.. Dua ede ede okudum bütüüün yazılanları.. Rabbim bana da ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.. Gelelim bana.. ben anksiyete ve obsesif hastası ve günde 20 mg. pax...il kullanan bir arkadaşınızım ve nişanlıyım.. :) 28 yaşındayım ve 7 yıldır bu ilacı kullanıyorum arada bırakma denemelerim oldu ama 1 1,5 ay sonra tekrar başladım ilaca.. Yani ilaçsız olmayacak sanırım, Rabbim bilir gerçi bunu ama.. Kısmet olurda evliliğim gerçekleşirse ben de bebek sahibi olmak istiyorum... Fakat pax...il ile ilacı hiç bırakmadan ama dozunu 10 mg. a düşürerek gebe kalabilirmiyim ki, hani bu ilaç hakkında bebeğe nasıl etki eder. Bu konuda bana bilgi verebilir misin ? Burada Nil isimli arkadaşım da sanırım pax...il kullanıyor.. Beni duyan arkadaşlarım bahar' ım Nil' im ve diğer arkadaşlarım beni de katın aranıza bana da yardım ederseniz çok mutlu olurum..

Canım, hoşgeldin.. Aynı durumlardayız hepimiz..
Birbirimizi en iyi bizler anlarız emin ol..
Evet, bende pax.. kullanıyorum.. Ama 10 mg.
Yetiyor mu? Yetmiyor ..
Ama hamileliğim boyunca dayanıp yükseltmemeye çalışacağım bande..
Bende 6 senedir kullanıyroum ve bırkamadım..
Ama okumuşsundur, doktorum bana acayip moral verdi..
İlaçla kalabilirsin dedi..
Benim bir sürü hastam var böyle dedi..

Allah'ımıza sığınacağız birtanem..
Neticede ondan başka gidecek kapımız yok..
Bende O'na emanet ettim bebeğimi..
Tüm aksiliklerden Rabb'ime sığındım..

Sende inşaAllah gözünü karart..
Rabb'im büyüktür..
Bizim başka şansımız yok çünkü...:14:

Bahar, inşaAllah birtanem ya..
Daha çooook var o mucizeye..
Bakalım bizim hamileliğimiz nasıl geçecek..
Ben zaten bu endişeyi üzerimden bir atsam, hamileliğimin tadına varacağım da...
Olmuyor işte..

Ama seni böyle görmek, insana öyle bir güç veriyor ki..
Rabb'im kararlarımızda pişman etmesin, hiçbirimizi..:29:

Rabb'im kararlarımızda pişman etmesin, hiçbirimizi... Amin cnm benim.. Şu paragrafa aynen katılıyorum, Bahar' dan Allah bin kere razı olsun inşallah.. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Nil' im..
Şimdi sen pax...il' i hiç kesmeden öylece hamile kaldın dimi cnm, bana anlatsana biraz dr.lar ne diyor bu konuda, malum benim bulunduğum yerde öyle iyi dr. lar yol ilçedeyim ben.. Senin danıştığın kadın doğumcun ve psikiyatrın ne diyor yavrum bu konuda, okudum ama tekrar tekrar duymak istiyorum hani risk nedir ne kadardır.. Bahar' ım senden de bekliyorum cevap, benimde Allah' ın izniyle içimi rahatlatın..

ben bu topiğe rastlamasaydım, asla hamile kalmayı düşünmezdim..
Beni sizinle tanıştıran rabb'ime hamdolsun..
Rabb'im kararlarımızda pişman etmesin, hiçbirimizi... Amin cnm benim.. şu paragrafa aynen katılıyorum, bahar' dan allah bin kere razı olsun inşallah.. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah nil' im..
şimdi sen pax...il' i hiç kesmeden öylece hamile kaldın dimi cnm, bana anlatsana biraz dr.lar ne diyor bu konuda, malum benim bulunduğum yerde öyle iyi dr. Lar yol ilçedeyim ben.. Senin danıştığın kadın doğumcun ve psikiyatrın ne diyor yavrum bu konuda, okudum ama tekrar tekrar duymak istiyorum hani risk nedir ne kadardır.. Bahar' ım senden de bekliyorum cevap, benimde allah' ın izniyle içimi rahatlatın..

sevgili elif'im

selamün aleyküm can arkadaşlarım, ben yazılarınızı dün gece okumaya başladım ve nihayet az evvel bitirdim.. Hamilelik döneminde psikolojik ilaç kullanımı konularını ararken allah' ım bana burayı buldurdu.. Bahar arkadaşım cenab-ı allah' ım sana ve oğluna ve tüm sevdiklerine imanlı sağlıklı huzur dolu hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.. Iki cihan saadeti nasip etsin rabbim inşallah.. Dua ede ede okudum bütüüün yazılanları.. Rabbim bana da ve tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin.. Gelelim bana.. Ben anksiyete ve obsesif hastası ve günde 20 mg. Pax...il kullanan bir arkadaşınızım ve nişanlıyım.. :) 28 yaşındayım ve 7 yıldır bu ilacı kullanıyorum arada bırakma denemelerim oldu ama 1 1,5 ay sonra tekrar başladım ilaca.. Yani ilaçsız olmayacak sanırım, rabbim bilir gerçi bunu ama.. Kısmet olurda evliliğim gerçekleşirse ben de bebek sahibi olmak istiyorum... Fakat pax...il ile ilacı hiç bırakmadan ama dozunu 10 mg. A düşürerek gebe kalabilirmiyim ki, hani bu ilaç hakkında bebeğe nasıl etki eder. Bu konuda bana bilgi verebilir misin ? Burada nil isimli arkadaşım da sanırım pax...il kullanıyor.. Beni duyan arkadaşlarım bahar' ım nil' im ve diğer arkadaşlarım beni de katın aranıza bana da yardım ederseniz çok mutlu olurum..

sevgili elif'im, öncelikle aramıza hoşgeldin ve geçmiş olsun. Sakın umudunu kaybetme hatta hiç kaybetme çünkü günde 10 mg. Yani yarım paxil kullanıyorsun. Ben 4 adet ilaç kullanarak tombişimi doğurdum görüyorsun bak.. Canlı canlı önündeyim, canlı bir örneğim. Oğlumun kalbinede bakıldı beyninede, çok şükür hiçbir kusuru yok oğlumun, üstlik anne karnından çıktıktan sonra ilaca bağımlılık yüzünden uyku bozuklukları görülebilir diyorlardı, maaşallah günde 18-20 saat uyuyor kuzucuğum. Hiç üzmüyor annesini. Emzirsem diyeceğimki anne sütünden ilaca maruz kalıyor ve uyuyor ama mamayla besleniyor. (tatlım şarjım çok az yeniden yazacağım sana)

Rabb'im kararlarımızda pişman etmesin, hiçbirimizi... Amin cnm benim.. Şu paragrafa aynen katılıyorum, Bahar' dan Allah bin kere razı olsun inşallah.. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Nil' im..
Şimdi sen pax...il' i hiç kesmeden öylece hamile kaldın dimi cnm, bana anlatsana biraz dr.lar ne diyor bu konuda, malum benim bulunduğum yerde öyle iyi dr. lar yol ilçedeyim ben.. Senin danıştığın kadın doğumcun ve psikiyatrın ne diyor yavrum bu konuda, okudum ama tekrar tekrar duymak istiyorum hani risk nedir ne kadardır.. Bahar' ım senden de bekliyorum cevap, benimde Allah' ın izniyle içimi rahatlatın..

Canım benim, bende 2 psikyatr ile görüştüm önce.. İLki Trabzon'un en tanınmış doktoru.. Ban Kesinlikle ama kesinlikle zararı olmadığını söyledi.. Hatta bu şekilde çok hastasının doğum yaptığını, bebeklerinde hiçbir sorun olmadığını söyledi.. Sonra başka psikyatra gittim.. Derdimi anlattım.. Bana dedi ki: " İlaç kullanmazsan, sakat bebek doğurma ihtimalin bende 1.. Kullanırsan binde iki.." Yani çok az bir ihtimal.. O da kesin bir bulgu değil dedi..Kadın doğumcumla konuştum.. Daha geçen hafta senin gibi bir hastam doğum yaptı, çok sağlıklıydılar dedi..
Ben şimdiye kadar, kötü hiçbirşey duymadım açıkçası.. Ben ilacımı hiç bırakmadım.. Hergün 10 mg. pax.. ve 50 mg beloc kullanıyorum.. Bu şekilde de hamile kaldım, hala da kullanıyorum.. Bırakmam imkansız.. 10 mg. yetmiyor tabi ama hamilelikte bu kadarına da sabredeyşm diyorum.. Zaten ilk 3 aydan sonra istersen arttırabiliyorsun ilacını.. Bebek büyümüş oluyor çünkü..
Tabii en önemlisi Rabb'ime tevekkül ettim, girdim bende bu yola.. Rabb'im pişman etmesin kararlarımızda..
Sende aramıza katılırsın inşaAllah ve inşaAllah sende mucizene ulaşırsın en kısa zamanda.. :29:

Çok sağolun canlarım Allah razı olsun hepinizden inşallah.. İnşallah ben de sizler gibi Allah' ımızın izniyle ve kudretiyle bebeğimi alırım kucağıma.. Dualarınızda beni de unutmayın lütfen.. Bahar' ım seninde ayrıntılı açıklamalarını bekliyorum.. Kızlar obsesif olduğumu bi kez daha farkına vardım, yazdıklarınızdan hala tatmin olmayıp hala açıklama bekliyorum farkında mısınız.. :)) Allah cümle hasta kullarına ve bizlere de şifalar ihsan eylesin inşallah... Sizi hiç tanımadan kanı ısınan arkadaşınız.. :P :49:

Back