- 4 Ocak 2011
- 402
- 22
- 298
- 45
- Konu Sahibi bahargunay
-
duam hep seninle canım.çok yakında toparlarsın kendin karamsar olma. kendini çocuğuna ver daha çok vakit geçir görüceksin sağlığın çok kısa zamanda iyi olucak. bizler hep hastalanıp tekrar iyi olmuyormuyuz? buda onlardan biri işte. geldi ve yine gidecek sağlık dolu günler seni bekliyorum canım. allahım şifa versin inşallah bebişnede uzun ömürler versin annesi :)) nekadarlık bebeğin gülüm? rabbim sana bağışlasın evladını .öptüm canım seni
canım meraba sanada çok geçmiş olsun. aynen bende kendini iyi hisseden birilerinin haberini okuyunca moral buluyorum benimde bunlara daha çok ihtiyacım var. sana moral vereyim bende 12 yıldır tedavi görüyordum ilacımı tamamen bırakmadan allahın izniyle hamile kaldım ve 6 haftalığım. sende oluruna bırakmakla en güzelini yapmışsın. bende öyle yapmıştım çünkü. seninde müjdeli iyi haberlerini bekliyoruz yeterki inancını kaybrtme geriden hepsi olur tatlım. allaha emanet ol öptüm
nilcim meraba bu aralar çok yoğundum uzun süre giremedim internete. şimdi yeni giriyorum uzun zamandan sonra. inanmıcaksın ama adaetim bu ayda gecikti test yaptım geçersiz çıktı başka aldım yaptım çift çizgi çıktı inanamadım sağlık ocağına gittim ultrasana aldılar...... veee 6 haftalık hamileymişim+ ilacımı düşük dozda içiyorum hiç tamamen bırakmadım. artık allaha emanetiz diyorum . çok mutluyum canım arkadaşım sende allahına güven ve inan herşey yolunda gidecek diye. bende bahar gibi inandım cesaret ettim ve oldu hamileyim ve ilacımada devam ediyorum. bitanem darısı tez zamanda senin başına inşallahhhhh. iyi ve müjdeli haberini bekliyorum . sağlığın nasıl neler yapıyorsun tatlım? seni çok öpüyorum tatlım tekrar görüşmek üzere hoşçakal...
Bebeğim süper bir haber bu, hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Çok ama çok sevindim. Bu arada benim son 1 ayım kaldı, 8 ay geldi geçti. Çok şükür, oğluşum 2200 gram civarında, 45-46 cm oldu... Sanırım bu son ay biraz daha kilo alır diye düşünüyorum. Ama en azından tehlikeli zamanları geçirdik. Bugün 34. haftanın son günü. 4 hafta sonra sezaryene gireceğim inşallah. Oğluma oda takımı aldık, ciciler aldık. İnşallah hepinize böyle güzel hazırlıklar yapmak nasip eder diyorum. Hepinizi candan öpüyorum canlarım. Kendinize iyi bakın.
selam nilcim... nasılsın tatlım? ben iyiyim biraz zorlanıyor gibiyim tahlillerimde tiroid yükselmesi çıktı ağır çalışıyormuş tiroidlerim ilaç tedavisine başlattı doktorum. idrar yolları enfeksiyonum varmış onun içinde ilaç içiyorm. valla hepsi çok üst üste geldi göğüs kafedslerimide üşütmüşüm. allah beterinden korusun diyorum . bide 4gün önce babaanemi kaybettim tüm duygularım alt üst ne hissediyorum nasıl gidiyor inan bilmiyorumCERENİM, SENİ ÇOK SEVİYORUM YAA..
Dediklerine dikkat ederim inşaAllah..
Bende sana dua ediyorum, sağlıkla kucağına al bebişini..
Demek kalbini dinledin ha?
Ya hayal gibi.. Daha birkaç ay önce yazışıyordun, ne yapsamki diye..
Şİmdi kalp atışları falan..
Allah'ım sana şükürler olsun..
Kendim gibi seviniyorum inan..
Bundan sonra hazırlıklar falan..
Çabucak geçer zaman..
İnşaAllah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın..
Keyfini çıkar.. Naz yap.. hisset..
En güzelini yaşa inşaAllah birtanem..
Çok öptüm seni..
Düzenli olarak uğra buralara tamam mı?
Merak ediyorum seni...
thin bende tedaviye geç başladım senin rahatsızlığın neydi canımSağol canım. Keşke takıntılarım ilerlemeden çözüm arasaydım hastalığım çok ilerledikten sonra 7.ayda başladım ilaç kullanmaya inşallah kısa zamanda geçer.
Hastalık geldi mi zor geçiyor. Seni çok tebrik ederim bebeğinin ve kendi sağlığını bildir mutlaka birbirimize desteğimizi ihmal etmeyelim.
Kendine ve bebişine çok iyi bak
selam nilcim... nasılsın tatlım? ben iyiyim biraz zorlanıyor gibiyim tahlillerimde tiroid yükselmesi çıktı ağır çalışıyormuş tiroidlerim ilaç tedavisine başlattı doktorum. idrar yolları enfeksiyonum varmış onun içinde ilaç içiyorm. valla hepsi çok üst üste geldi göğüs kafedslerimide üşütmüşüm. allah beterinden korusun diyorum . bide 4gün önce babaanemi kaybettim tüm duygularım alt üst ne hissediyorum nasıl gidiyor inan bilmiyorum. ama geçicek inşallah umudum kaybetmiyecem. sende iyiki varsın gülüm görmeden bile seni çok seviyorum beni anlaman bana moral veriyor. seninde iyi haberlerini alırım inşallah bebişime arkadaş olur
sen nerde oturuyordun nilcim ben izmirdeyim . seni kocaman öpüyorum canım allaha emanet ol kendinede iyi bak valla havalar soğuk üşütme
Sağol canım. Keşke takıntılarım ilerlemeden çözüm arasaydım hastalığım çok ilerledikten sonra 7.ayda başladım ilaç kullanmaya inşallah kısa zamanda geçer.
Hastalık geldi mi zor geçiyor. Seni çok tebrik ederim bebeğinin ve kendi sağlığını bildir mutlaka birbirimize desteğimizi ihmal etmeyelim.
Kendine ve bebişine çok iyi bak
thin bende tedaviye geç başladım senin rahatsızlığın neydi canım
selam Thin nasılsın?
ilaç nasasıl gidiyor? benim bir aydır iyidi ama bu sıralar yine tuhaf gibi hissediyorum. yakın bir arkadaşım doğum yaptı. yine başladım düşünmeye bende doğurabilecekmiyim diye takıntılarıma. bir de eve gitmek istemiyorum. yalnız kalmak istemiyorum. sürekli eşim yanımda olsun istiyorum. ya nerden çıktı bunlar hamilelikte bilmiyorum. bu arada 3 hafta önce doktor iyi gördüm seni dozajı düşürüebilirim demişti ama ben bu sıralar çokda iyi değilim.
yani ilaç bir yere kadar aslında, iyi düşünmek bizde bitiyor. sen nasılsın?
Off cerenim ne yaptın sen yaa, fena hastalanmışsın..
gerçekten üst üste gelmiş gülüm..
Başın sağolsun bu arada..
Ama dikkat et kendine..
Hadi diğerlerini anladımda, göğsünü üşütmüşsün bak, dikkatli olmalısın..
İlaçta kullanamazsın şimdi sen..
Canım ben Trabzon'dayım..
Eşim dolayısıyla, o buralı..
Geçecek tabii, Rabb'im bizlere de yardım edecek her zaman..
Hamileliğinin tadını çıkar.. Benden sana tavsiyee..
Çook öptüm sizii..
kızlar bugün dortor kontrolümüz var, bakalım bebiş kaç kilo olmuş, 35.5 hafta oldu bu arada, ortalama 3 haftamız kaldı. İnşallah 2400 falan olmuştur diye düşünüyorum.
nilcim çok sağol canım dostlar sağolsun inşallah. dediğin gibi herşey üst üste geldi. çok zorlu dönemden geçiyorum panik atakla müthiş savaş içindeyim tavan yapıyor dün çarpıntıdan acildeydim maalesef iğne bileyapmadılar gebelik yeni diye. tek umudum bu durumun çabuk geçmesi. stresten olsa gerek birkaç gün önce hafif kan geldi ama şimdi şükür bişey yok bebek iyiymiş dedi doktor benim kendimi rahat tutmam gerekiyormuş. olur olur zamanla kalbimi rahatlatırım inşallah tıpkı eskisi gibi. ee sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım :)) çok uzakmışsın canımmm yaa daha yakınlarda olsaydın muhakkak görüşabilmemiz için elimden geleni yapardım sağlık olsun yeter napalım birbirimizi unutmayalım yeter . olurda izmire yolun düşerse görüşürüz inşallah :)) allaha emanet ol gülüm seni öpüyoruz teyzesii
herkese selam arkadaşlar,
bende 4 senedir panik atak tedavisi görüyorum.ama halen ilaç kullanıyorum.8 yaşında kızım var.ona kerdeş yapmayı çok istiyorum.kadın doğum dr.hamileyken ilaç kullanamazsın dedi.psikiyatrisitim de ilk 3 ay kullanamazsın ama ondan sonra kullanabilirsin dedi.şu anda yasminde içiyorum.2.bebeği gerçekten çok istyorum.ama bir o kadarda korkuyorum.hemileyken çok kötü olursam ve ilaçsız geçiremezsem diye.daha önce yazılanlarıda okudum.biraz olsun moralim düzeldi.sizlerin anlattıklarını okuyunca.internette hep araştırıyorum.bir kısmı ilaç kullanılır bir kısmıda kullanılmaması iyi olur diyorlar.çok kararsızım.bu arada yaşda geçiyor.acele etmem gerek.bilmiyorum.kendimi çok çaresiz hissediyorum bazen.tecrübelerinizden bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun....
nilcim selam tatlım nasılsın? ben bi iyi bi kötü derken günleri geçiriyorum işte canım. bunada şükür diyorum beterin beteri vardır. zaten zorlu dönemden geçeceğimi aşağı yukarı tahmin ediyordum. çarpıntım 95lere çiktıydı. şükür şimdi yok. sabahları bulantılarım oluyor kahvaltı yapınca geçiyor. heralde 10 haftalık oldum. 1 martta randevum var doktorda. inşallah herşey yolunda çıkar. hafta sonu pskiyatrime gidicem normal tedaviye başlatsın artık. içtiğim düşük doz olduğu için zorluyor gibi beni . inanıyorum bugünler geçicek elbette allah büyük. rabbim hamilelik haberini sanada nasip etsin inşallah.. aaa sakın bak isteğinin bitmesi içn hiç bi sebep yok. sakın umudunu kaybettiğini duymak istemiyorum. herşey çok iyi gidiyor korunmuyorsun ve allahın izniyle hamilede kalıcaksın. hayat güzel bak birbirimizi anlıyoruz yalnız değilsin bunu unutma sakın! şimdi sana kayınvalidelik yapıcam haa! hep beni ve diğer arkadaşları aklına getir e cesaret al bizden. bizi unutmaki cesaretin kırılmasın . biz bebişşş istiyoruz bakalım. allahına güven . allahım hepimize yaşama sevinci versin yüreklerimizi daraltmasın . lütfen eskisi gibi hayat dolu ol yine beni yalnız bırakmz olurmuAaaaa.. Canım yaa..
Ben senin mesajını hiç görmemişim..
Aboneliklerimde halbuki..
Hiç uyarmadı yeni cevap var diye..
Canım benim, kendine dikkat et yaa..
İlaç kullanıyorsun değil mi hala?
ee, çarpıntın kaça kadar çıktı?
İlaçsız nasıl geçti peki..
Merak ediyorum seni..
Sende boşver herşeyi..,Uzat ayaklarını , dünyayı unut o zaman canım benim ya..
Önemli olan sensin..
Bunu unutma..
Bende ne olduysa, bu hafta kendimi hiç iyi hissetmiyorum yine..
İçimdeki sıkıntılar mahvediyor beni..
Bu sıkıntılarla boğuşmaktan, soğuyorum herşeyden..
Sürekli ölümü düünüyorum..
Nasıl olsa öleceğim, bebeği neden düşünüyorum ki diyorum..
Oysa daha geçen hafta ne kadar istekliydim..
Ne oluyorda hayattan böyle birden soğuyorum anlamıyorum..
Geçen ay bıraktım korunmayı ama hamilelik olmadı..
Bakalım ne olacak..
Allah'ım yardım etsin hepimize..
Hamilelik zaten zor, bizim durumumuzda olanlarınki 2-3 hamileliğe bedel oluyor..
Rabb'im darda zorda koymasın..
Sık sık uğra, haberlerini yaz, olur mu canım..
Allah'ıma emanet ediyorum seni..
Kuzucuğunu daa...
nilcim selam tatlım nasılsın? ben bi iyi bi kötü derken günleri geçiriyorum işte canım. bunada şükür diyorum beterin beteri vardır. zaten zorlu dönemden geçeceğimi aşağı yukarı tahmin ediyordum. çarpıntım 95lere çiktıydı. şükür şimdi yok. sabahları bulantılarım oluyor kahvaltı yapınca geçiyor. heralde 10 haftalık oldum. 1 martta randevum var doktorda. inşallah herşey yolunda çıkar. hafta sonu pskiyatrime gidicem normal tedaviye başlatsın artık. içtiğim düşük doz olduğu için zorluyor gibi beni . inanıyorum bugünler geçicek elbette allah büyük. rabbim hamilelik haberini sanada nasip etsin inşallah.. aaa sakın bak isteğinin bitmesi içn hiç bi sebep yok. sakın umudunu kaybettiğini duymak istemiyorum. herşey çok iyi gidiyor korunmuyorsun ve allahın izniyle hamilede kalıcaksın. hayat güzel bak birbirimizi anlıyoruz yalnız değilsin bunu unutma sakın! şimdi sana kayınvalidelik yapıcam haa! hep beni ve diğer arkadaşları aklına getir e cesaret al bizden. bizi unutmaki cesaretin kırılmasın . biz bebişşş istiyoruz bakalım. allahına güven . allahım hepimize yaşama sevinci versin yüreklerimizi daraltmasın . lütfen eskisi gibi hayat dolu ol yine beni yalnız bırakmz olurmunerden kimden destek alıcaz sonra seni seviyorum ve herzaman kalbimde dualarımda seninle canım arkadaşım. iyi haberlerini bekliyorum bebiş ve ben seni öpüyoruz teyzesi allaha emanet ol bizi unutma emi iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?