• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Manik depresyon (bipolar bozukluk) tedavisi gören hamileler.. Gelin birlik olalım..

Herkese Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum , yazdıklarınız bana cesaret verdi. Ben 2004 yılından beri tedavi görüyorum . Tedavim İstanbul da sürüyordu orada Psikoz teşhisi konulmuştu ve 25 mg Ser....l kullanıyordum .BU ilacı ömür boyu kullanmam gerektiği söylenmişti.Evlendim ve İzmire yerleştik. 2.5 yıl korkudan doktora gidememiştim. Çünkü kendimi ilaç içerek çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyordum . İzmir de iyi bir doktor araştırdım ve cesaret ettim en sonunda. Doktora gittiğimde hastalığımın Bipolar Bozukluk olduğunu söyledi bu şekilde de devam edebileceğim hamilelik planı yapabileceğim ama ilacımın B grubu bir ilaçla değiştirilmesinin daha uygun olduğunu özellikle bu ilacın koruyucu etkisinin diğerine göre daha iyi olduğunu belirtti. Ayrıca korunmayı bırakarak hamile kalmamam için bir engel olmadığını belirtti. 12.5 gram Lep...x kullanıyorum .Artık tedavinin son aşamasındayım sanırım . Çünkü hiçbir şekilde ilacı bırakmama izin yok. Hatta bu ilacı kullanarak yeni doğum yapmış bir hastasının olduğunu daha önce de var olduğunu söyledi. Sizin yazdıklarınızı da okuyunca çok heyecanlandım . Allah hepimize yardım etsin . İnşallah , bebeği doğan arkadaşları tebrik ediyorum .

canım meraba aramıza hoşgeldin izmire benim şehrimede hoşgeldin ayrıca :1: tedavinin son aşamasına gelmesine çok sevindim inşallah allah şifa versin bende 3 ay önce tedavimin son aşamasındaydım ve hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim cuma günü tam doz tedaviye tekrar başlıyorum maalesef sende moralini hep yüksek tut bu çok önemli yoksa bi adım bile ilerleyemezsin gülüm. kafana hiçbişey takma bizlerden cesaret al hayata sarıl hep umut dolu ol bu çok önemli . en kısa zamanda iy haberlerini alırız inşallah. izmirdeki doktorundan memnunmusun canım? doktorun kim onuda sormak istiyorum müsaadenle. çünkü benim doktorum bana cesaret vermiyor nasılsın ilaca ihtiyaç duyuyormusu v.s. soruyor. ben daha cesaret verici yaklaşıma ihtiyaç duyuyorum. biraz zorlanıyorum o yüzden hamileliğimin ilk döneminde :19: cumayı iple çekiyorum ilaçlarıma başlıcam diye :46: allah hepimizi sevindirsin ve yardımcımız olsun seni çok öpüyorum tatlım görüşmek üzere... :54:

Herkese Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum , yazdıklarınız bana cesaret verdi. Ben 2004 yılından beri tedavi görüyorum . Tedavim İstanbul da sürüyordu orada Psikoz teşhisi konulmuştu ve 25 mg Ser....l kullanıyordum .BU ilacı ömür boyu kullanmam gerektiği söylenmişti.Evlendim ve İzmire yerleştik. 2.5 yıl korkudan doktora gidememiştim. Çünkü kendimi ilaç içerek çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyordum . İzmir de iyi bir doktor araştırdım ve cesaret ettim en sonunda. Doktora gittiğimde hastalığımın Bipolar Bozukluk olduğunu söyledi bu şekilde de devam edebileceğim hamilelik planı yapabileceğim ama ilacımın B grubu bir ilaçla değiştirilmesinin daha uygun olduğunu özellikle bu ilacın koruyucu etkisinin diğerine göre daha iyi olduğunu belirtti. Ayrıca korunmayı bırakarak hamile kalmamam için bir engel olmadığını belirtti. 12.5 gram Lep...x kullanıyorum .Artık tedavinin son aşamasındayım sanırım . Çünkü hiçbir şekilde ilacı bırakmama izin yok. Hatta bu ilacı kullanarak yeni doğum yapmış bir hastasının olduğunu daha önce de var olduğunu söyledi. Sizin yazdıklarınızı da okuyunca çok heyecanlandım . Allah hepimize yardım etsin . İnşallah , bebeği doğan arkadaşları tebrik ediyorum .

canım aramıza ve benim şehrime izmire hoşgeldin...:16: tedavinin son aşamasında olmana çok sevindim dilerim rabbim gönlüne göre verir. bende tedavimin son aşamasında korunmayı bıraktım ve şimdi 3 aylık hamileyim ama tedavime yüksek dozdan başlıcam artık .sende hamile kalırsın canım hepsi olur. yalnız moraliniyüksek tut arkadaşım hepsi olur geriden. burdaki doktorundan memnunmusun? ben benm doktorumden son zamanlarda memnun değil gibiyim. doktorumdan cesaret verici yaklaşım göremiyorum buda cesaretimi kırıyor gibi sanki. sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim doktorunu gülüm? sana rabbimden şifa diliyorum ve iyi haberlerini herzaman bekliyorum kendine çok iyi bak tatlım öptüm :54:

Yerim yerim yerim ben senii..
Allah'!ım çok şükür..
Senin adına çok mutluyum bahar..:46::46::46:
Çok yakılıklı, sevimli bir oğluşun var..:emir_bebek:

Cereeeeeeeeennnn..
Gel bak, burada ne vaaaaaaarrr..................

niilcim burdayım burdayım gülüm :16: allah bağışlasın baharın bebişni inşallah bizede nasip olur . eeee sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor? benm biraz zor gibi ilaçlarm düşük dozda olduğu için. ama bu cuma yüksek doza başlıcam 3.ncü ayım doluyor diye. tekrar cesaret dolu olacağım günleri iple çekiyorum. ne dersin toparlanırmıyım faydası olurmu yüksek dozun? aslında biliyorum hepsi geçicek bak baharın nasıl geçti kucağına bebeğini bile aldı. ne mutlu darısı seninde başına inşallah nilcim. inin hep aklımdasın her kulübte göz attığımda gözlerim senin iyi haberini arıyor. inşallah birlikte sevinicez :emir_bebek: sende hamile kalıcan :46: ama beni sakın unutma haa dünya işlerine dalıp olurmu ? dualarım ve kalbim seninle arkadaşım alllaha emanet ol öpüldüüüün :54:

canım meraba aramıza hoşgeldin izmire benim şehrimede hoşgeldin ayrıca :1: tedavinin son aşamasına gelmesine çok sevindim inşallah allah şifa versin bende 3 ay önce tedavimin son aşamasındaydım ve hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim cuma günü tam doz tedaviye tekrar başlıyorum maalesef sende moralini hep yüksek tut bu çok önemli yoksa bi adım bile ilerleyemezsin gülüm. kafana hiçbişey takma bizlerden cesaret al hayata sarıl hep umut dolu ol bu çok önemli . en kısa zamanda iy haberlerini alırız inşallah. izmirdeki doktorundan memnunmusun canım? doktorun kim onuda sormak istiyorum müsaadenle. çünkü benim doktorum bana cesaret vermiyor nasılsın ilaca ihtiyaç duyuyormusu v.s. soruyor. ben daha cesaret verici yaklaşıma ihtiyaç duyuyorum. biraz zorlanıyorum o yüzden hamileliğimin ilk döneminde :19: cumayı iple çekiyorum ilaçlarıma başlıcam diye :46: allah hepimizi sevindirsin ve yardımcımız olsun seni çok öpüyorum tatlım görüşmek üzere... :54:

Hoşbulduk Cerenciğim teşekür ederim canım bunun sizleri görünce çok mutlu oldum birbirimize destek olarak bunubaşarabileceğimize ben de inanıyorum burdaki doktorumdan memnunum daha yeni gittim Ege ün. doktorlarından Prof.Dr.Baybars Veznedaroğlu doktorum bana cesaret verdi daha ilk gittim zaten ben korktuğumu söyledim o tam tersi hastalığımın korkulacak bir hastalık olmadığını diğer hastalarından örnekler verdi hamileliği ertelemem gerektiğini söyledi hafta sonu kan tahlili vereceğim ilacın yan etkisine bakacak hamileyken ihitaç duyduğunda gelirsin dedi senin doktorun kim canım ben araştırmışdım en sonunda bu doktora gitmeye karar verdim sen şu an ilaç kullanıyor musun ben hamileliğin başlangıcından itibaren ilaç kullanmak zorundaymışım ondan korkuyorum doktor iyi düşünelim iyi olsun diye destek veriyor ama...inşallah Bahar gibi biz de bütün korkularımızı aşıp mutlulukla kucağımızı alırız bebişlerimizi sizleri görünce daha çok inanıyorum buna dualarım seninle canım ...Ben de öpüyorum canım görüşmek üzere

niilcim burdayım burdayım gülüm :16: allah bağışlasın baharın bebişni inşallah bizede nasip olur . eeee sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor? benm biraz zor gibi ilaçlarm düşük dozda olduğu için. ama bu cuma yüksek doza başlıcam 3.ncü ayım doluyor diye. tekrar cesaret dolu olacağım günleri iple çekiyorum. ne dersin toparlanırmıyım faydası olurmu yüksek dozun? aslında biliyorum hepsi geçicek bak baharın nasıl geçti kucağına bebeğini bile aldı. ne mutlu darısı seninde başına inşallah nilcim. inin hep aklımdasın her kulübte göz attığımda gözlerim senin iyi haberini arıyor. inşallah birlikte sevinicez :emir_bebek: sende hamile kalıcan :46: ama beni sakın unutma haa dünya işlerine dalıp olurmu ? dualarım ve kalbim seninle arkadaşım alllaha emanet ol öpüldüüüün :54:

Ben seni unuturmuyum..
Birtanemsin sen...:16:
Dualarımın başındasın inan..

Ama bak, 3 ayı doldurdun.. Ne güzel..
İlaçların mucizevi etkisini biliyorsun.. Tabii ki seni zımba gibi hissettirecek bu ilaçlar..
Hatta ikiz bile olsaydı dersin belkide..:49::49:

Zaten hamilelikte, ilaca mecbur olmasan bile, en zor aylardır, ilk 3 ay.. Bunu biliyorsun. O yüzden, zaten normal bir rahatlamada olacağını düşün.. Eee bunun üstüne ilaçta gelince.. Bence çok mutlu bir hamilelik geçirirsin.. Emininm buna ben..

Benden bir haber yok şimdilik.. Ayın 15. inde adet olmam gerek.. Bakalım bu ay ne olacak. Son 3 gün. Bekliyorum heyecanla.. Ama eğer bu ay hamile kalmazsam, 2-3 ay korunayımda tekrar biraz ilacımı yükselteyim diyorum.. Çünkü en düşük dozda kullanıyorum ya ilacı, ara sıra müthiş iç bunalmalarım oluyor.. E tabi doktorumla da görüşerek.. Birde şuan kullandığım ilaçtan için rahat değil yaa.. Yani hamilelik için daha masum ilaçlar var.. Benimki masum olmayanların arasında.. Aslında bu arada bu ilacı kesip, diğerine başlasam mı diyorum bazen.. Sonra hamile kalsam.. Ama o yeni ilaçta bunun gibi olumlu etkilermi beni.. O da var..

Amaaan.. Kafam allak bullak gördüğün gibi..:27:

canım aramıza ve benim şehrime izmire hoşgeldin...:16: tedavinin son aşamasında olmana çok sevindim dilerim rabbim gönlüne göre verir. bende tedavimin son aşamasında korunmayı bıraktım ve şimdi 3 aylık hamileyim ama tedavime yüksek dozdan başlıcam artık .sende hamile kalırsın canım hepsi olur. yalnız moraliniyüksek tut arkadaşım hepsi olur geriden. burdaki doktorundan memnunmusun? ben benm doktorumden son zamanlarda memnun değil gibiyim. doktorumdan cesaret verici yaklaşım göremiyorum buda cesaretimi kırıyor gibi sanki. sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim doktorunu gülüm? sana rabbimden şifa diliyorum ve iyi haberlerini herzaman bekliyorum kendine çok iyi bak tatlım öptüm :54:

Cerenciğim geçmişe dönük yazıları tekrar okudum da Panik Atak konusunda belki adını duymuşsundur ben doktor araştırırken adını sıkça duymuştum haddime değil ama yine de yazmak istedim Prf. Dr. Erhan BAYRAKTAR bu konuda kitaplar yazmış hastaların yorumları var sitelerde öpüyorum

sevgili arkadaşlar, çok şükür mutlu sona erdik, sevgili oğlumuz Yiğit Hasan Günay dünyaya geldi, ve bugün tam 10 günlük oldu, mucize bebek hepinizin ellerinden öper... Oğlum biraz düşük kilolu doğdu, 2700 doğdu, onun dışında sağlık açısından hiçbir sorunu yok, bu yolda bize manevi destek veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz, darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına... ucaklıyor ve artık sizlerden güzel haberler bekliyoruz... Sizi seviyoruz...

ayyy maşallah şimdi gördüm
gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

galiba hamileyim bende..
Adetim 6 gün geçti..
Dün dr. a gittim, kan testi yaptırdım..
B HCG 19.76 çıktı..
Daha çok çok yeniymiş..
Geç döllenme olmuş sanırım..

Cereeenn..
Şimdiden strese girdim ben yaa..
Daha 2. haftamda...:53:

Arkadaşlar merhaba gerek burada gerekse manik depresif konularını okurken biraz rahatladım...bende 13 haftalık gebeyim önceden obsesyona baglı depresyon tedavisi gördüm bir kaçyıl ilacım kesilmişken hamile kaldım amadoktorum stersli durumlarda hastalığın alevleneceğini söylemişti öylede oldu :(pasiflora ,bitki çayları falan işe yaramadı benimderdim dahaçok uyuyamak hastalığımla hamdolosun mücadele ediyorum ama uykusuzluk mahvediyor,çok dirençlibir bünyem var kolay kolay teslim olmayan.... Psikiyatriye ancak haftaya randevu buldum uykuyu halletsem mücedele ediyorum daha önceleri tolvon kullanırdım 5mg uyku için....kadın doğumcum 2.5 3mg bir ikigün kullan hiç bişey olmaz kısasüre için şimdi ben acaba 3-4mg yatmadan bu ilacı alsam artık nolur?bir fikri bilgisi olan yadauyku için daha az zararsız bir ilaçdoktoruna hemenulaşıp sorabilecek olup bana cevapverebilecek arkadaşlar yardım bekliyorum...duacınızım:(

arkadaşlar tüm sayfaları okudum. ama net bi şekilde ben ilacı hiç bırakmadım ve çocuğum sağlıklı diyen kimseyi görmedim. var mı böyle arkadaşlar?

Cerenciğim geçmişe dönük yazıları tekrar okudum da Panik Atak konusunda belki adını duymuşsundur ben doktor araştırırken adını sıkça duymuştum haddime değil ama yine de yazmak istedim Prf. Dr. Erhan BAYRAKTAR bu konuda kitaplar yazmış hastaların yorumları var sitelerde öpüyorum
canım benim çok teşekkür ederim ilgin için öpüyorum seni

Hoşbulduk Cerenciğim teşekür ederim canım bunun sizleri görünce çok mutlu oldum birbirimize destek olarak bunubaşarabileceğimize ben de inanıyorum burdaki doktorumdan memnunum daha yeni gittim Ege ün. doktorlarından Prof.Dr.Baybars Veznedaroğlu doktorum bana cesaret verdi daha ilk gittim zaten ben korktuğumu söyledim o tam tersi hastalığımın korkulacak bir hastalık olmadığını diğer hastalarından örnekler verdi hamileliği ertelemem gerektiğini söyledi hafta sonu kan tahlili vereceğim ilacın yan etkisine bakacak hamileyken ihitaç duyduğunda gelirsin dedi senin doktorun kim canım ben araştırmışdım en sonunda bu doktora gitmeye karar verdim sen şu an ilaç kullanıyor musun ben hamileliğin başlangıcından itibaren ilaç kullanmak zorundaymışım ondan korkuyorum doktor iyi düşünelim iyi olsun diye destek veriyor ama...inşallah Bahar gibi biz de bütün korkularımızı aşıp mutlulukla kucağımızı alırız bebişlerimizi sizleri görünce daha çok inanıyorum buna dualarım seninle canım ...Ben de öpüyorum canım görüşmek üzere

selam tatlım allahın izniyle seninde herşey yoluna girecek canım şimdi tıp çok ilerledi çareler çok elbet sana uygun olanı doktorun önericektir sana. ne insanlar var gazetede tv de görüyorum kalp hastsı yinede sağlıklı bebeği oluyor. bundan bir sene kadar önceydi galiba tv de izledim izmir tepecik ssk hastanesinde bi kadın doğum yapmış. hamileliğini dializde geçirmiş. böbrek hastasıymış doktorlar 100% sakat alınsın demişler kadın aldırmamış. haftanın 3 günü hep dialize girmiş. bebeği dünyaya getirmiş annede bebekte çok sağlıklıymış. bi gazetede gene okudumkadının biri göğüs kanseriymiş ( dağlara taşlara ) kemoterapi görüyormuş 40 yaşındaymış o dönemde gebe kalmış. doktorlar alınsın demişler süt hormonları zarar verir tedaviye demişler. kadın aldırmamış doğum yapmış kendi ve bebeği çok sağlıklıymış üstelik kanseri gebelik sayesinde geçmiş. ben inanıyorumki allah bizede yardımcı olucaktır canım bizde iyileşicez bebişlerimiz sağlıklı olucak sende en kısa zamanda hamile kalıcan. ben lustrale başldım. hamileliğimin ilk dönemlerindede bırakmadım gün aşırı içtim hep. şimdi düzenli yarım içicem 1 hafta sonra 1 tam alıp tedavime edicem canım. doktorum bucada filiz deniz .herşey iyi ve güzel olucak inşallah öpüldün gülüm kendine çok iyi bak :54:

Ben seni unuturmuyum..
Birtanemsin sen...:16:
Dualarımın başındasın inan..

Ama bak, 3 ayı doldurdun.. Ne güzel..
İlaçların mucizevi etkisini biliyorsun.. Tabii ki seni zımba gibi hissettirecek bu ilaçlar..
Hatta ikiz bile olsaydı dersin belkide..:49::49:

Zaten hamilelikte, ilaca mecbur olmasan bile, en zor aylardır, ilk 3 ay.. Bunu biliyorsun. O yüzden, zaten normal bir rahatlamada olacağını düşün.. Eee bunun üstüne ilaçta gelince.. Bence çok mutlu bir hamilelik geçirirsin.. Emininm buna ben..

Benden bir haber yok şimdilik.. Ayın 15. inde adet olmam gerek.. Bakalım bu ay ne olacak. Son 3 gün. Bekliyorum heyecanla.. Ama eğer bu ay hamile kalmazsam, 2-3 ay korunayımda tekrar biraz ilacımı yükselteyim diyorum.. Çünkü en düşük dozda kullanıyorum ya ilacı, ara sıra müthiş iç bunalmalarım oluyor.. E tabi doktorumla da görüşerek.. Birde şuan kullandığım ilaçtan için rahat değil yaa.. Yani hamilelik için daha masum ilaçlar var.. Benimki masum olmayanların arasında.. Aslında bu arada bu ilacı kesip, diğerine başlasam mı diyorum bazen.. Sonra hamile kalsam.. Ama o yeni ilaçta bunun gibi olumlu etkilermi beni.. O da var..

Amaaan.. Kafam allak bullak gördüğün gibi..:27:

canım arkadaşım benimmmm kıyamam ben sana kafanı okadar karıştırma allahın izniyle olur hepsi yeterki herşeyin hayırlısı olsun. geçicek canım benim bu durumum ama çok zorlanıyorum yinede bunu bilmeme rağmen :50: aaa bence tekrar korunmaya geçme canım herşeyde bi hayır vardır biliyorsun o kadar cesaretini toplamışken korunmaya başlıyarak başa dönüş yapma. sen yine korunma bı sıkıntın olsa bile hamile kalırsan mecburen ona göre tedavi uygulanır. ama biliyorsun korunmaya başlarsan yeni tedaviden çıkman uzun zaman alır bunu biliyon gülüm kaderinde ne yazıyorsa onu yaşa. korunmaya başlama bence akışına bırak herşeyi. ben gözümü kararttım öyle yaptım bak tedavimede başladım zorda geçse günlerim akıp gidiyor allahın izniyle. sende öyle yap sonrasında öyle yada böyle zaman geçiyor. cesaretini kaybetme ben hep yanındayı gülüm bunu hiç unutma umut umut umut umudun hiç kaybetme olurmu :3: seni allahıma emanet ediyorum canım ve çok öpüyorum :1:

galiba hamileyim bende..
Adetim 6 gün geçti..
Dün dr. a gittim, kan testi yaptırdım..
B HCG 19.76 çıktı..
Daha çok çok yeniymiş..
Geç döllenme olmuş sanırım..

Cereeenn..
Şimdiden strese girdim ben yaa..
Daha 2. haftamda...:53:

aaaaa nil bu senin haberinmi yanlış okumuyorum inşallah en son yazıştığklarımızı okuyup cevap yazıyordum şimdi bu yazıyı okudum sen adetini bekliyordun son yazında şimdi yeni hamilesin tarihe bakıyorum senin sanki doğrumu anlamışııım :46: :46: :46: hayırlısı olsuuun inşallah c anım benim rabbim hamileliğini tamamlayıp sağlıklı hayırlı doğum ile sağlıklı hayırlı bebişin kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım hiç birimizi zorda darda bırakmasın ayy :nazar: çok sevindim yaa. eee anlat bakalım arkadşım ne hissediyorsun :9: :9: bakalım tekmi ikizmi :46: hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum artık çok çok öpüldün taze annecik. bebişde sende allaha emanet olun bebişi okşa benim için o hisseder bunu :emir_bebek:

aaaaa nil bu senin haberinmi yanlış okumuyorum inşallah en son yazıştığklarımızı okuyup cevap yazıyordum şimdi bu yazıyı okudum sen adetini bekliyordun son yazında şimdi yeni hamilesin tarihe bakıyorum senin sanki doğrumu anlamışııım :46: :46: :46: hayırlısı olsuuun inşallah c anım benim rabbim hamileliğini tamamlayıp sağlıklı hayırlı doğum ile sağlıklı hayırlı bebişin kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım hiç birimizi zorda darda bırakmasın ayy :nazar: çok sevindim yaa. eee anlat bakalım arkadşım ne hissediyorsun :9: :9: bakalım tekmi ikizmi :46: hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum artık çok çok öpüldün taze annecik. bebişde sende allaha emanet olun bebişi okşa benim için o hisseder bunu :emir_bebek:

cerenim, evet hamileyim ben.. Günüm geçince dr. a gittim, kan tahlili yaptırdım..
Ama BHCG 19.76 çıktı..
Çok çok düşük yani..
Y açok geç döllenme oldu, ya da .......
Ya da düşme ihtimaliyla karşı karşıyayım..
Pazartesi bir tahlil daha yapılacak, o zaman belli olacak herşey..
Hayırlısını diliyorum, hepimiz için..

Canım benim ya, keşke aynı şehirde olsaydık seninle, destek olsaydık birbirimize..
O kadar isterdimki..
Kimsem yok benim burada, eşimden başka..
Kafa dengi bir arkadaşta bulamadım..
Bugün attım kendimi dışarı, sahilde dolaştım durdum, karabatakları izledim,
bir kedinin bir kuşu yakalamak için saklanışını..
Ama bir arkadaş gerşekten aranıyor..

Şimdi nasılsın sen peki, rahatladın mı?
Alıştın mı hamişliğe..

Rabb'im o kadar kolay bir hamilelik ve o kadar kolay bir doğum geçirtsin ki, hiç anlamayalım inşaAllah..
Şu mübarek Cuma günü hürmetine.. Sağlıkla ve sağlıklı yavrularımızı koklayalım kucaklarımızda..

Dualarım seninle birtanem..
Rabb'im her zaman yar ve yardımcın olsun..
Çok öptüm... İkinizide....:54:

arkadaşlar tüm sayfaları okudum. ama net bi şekilde ben ilacı hiç bırakmadım ve çocuğum sağlıklı diyen kimseyi görmedim. var mı böyle arkadaşlar?

Arkadaşım, nasıl görmedin..
Bak, konu sahibi bahar arkadaşımız daha yeni doğum yaptı..
Üstelik o bizden daha ağır ilaçlar kullanarak dünyaya getirdi oğluşunu..
Hatta resimleri bile var..
Görmedin mi..

Haa, daha fazla örnek arıyorsan, o zaman benim doktorumun yanına geleceksin..
"15 yıllık doktorum, bu güne kadar bir sürü hastam bu ilaçlarla hamilelik
geçirdiler ve hepside çok sağlıklı" dedi bana..
"İddia ediyorum, bu ilacın bebeğe hiçbir yan etkisi yok" dedi..
O birsürü hastasından biri de ben olacağım inşaAllah....:34:

Arkadaşım, nasıl görmedin..
Bak, konu sahibi bahar arkadaşımız daha yeni doğum yaptı..
Üstelik o bizden daha ağır ilaçlar kullanarak dünyaya getirdi oğluşunu..
Hatta resimleri bile var..
Görmedin mi..

Haa, daha fazla örnek arıyorsan, o zaman benim doktorumun yanına geleceksin..
"15 yıllık doktorum, bu güne kadar bir sürü hastam bu ilaçlarla hamilelik
geçirdiler ve hepside çok sağlıklı" dedi bana..
"İddia ediyorum, bu ilacın bebeğe hiçbir yan etkisi yok" dedi..
O birsürü hastasından biri de ben olacağım inşaAllah....:34:

canım senin doktorun hangi şehirde telefonla görüşme imkanımız var mı?

canım senin doktorun hangi şehirde telefonla görüşme imkanımız var mı?

Tabii.. Ben Trabzon'da yaşıyorum..
Emperial hastanesinde İrfan Bey..
Netten de telefon no.suna ulaşabilirsin canım..
İçin rahat etsin, konuş bencede..
Bizi de bilgilendir sonra, olur mu canım?:54:

Tabii.. Ben Trabzon'da yaşıyorum..
Emperial hastanesinde İrfan Bey..
Netten de telefon no.suna ulaşabilirsin canım..
İçin rahat etsin, konuş bencede..
Bizi de bilgilendir sonra, olur mu canım?:54:

allah senden razı olsun Rabbim hastalığına acil şifalar versin. şimdi aradım sekreteri cep no sunu verdi. henüz ulaşamadım ama ulaşınca sana haber vericem canım..

allah senden razı olsun Rabbim hastalığına acil şifalar versin. şimdi aradım sekreteri cep no sunu verdi. henüz ulaşamadım ama ulaşınca sana haber vericem canım..

Merak ettim, bakalım sana ne diyecek..
Bana çok rahat konuşmuştu..
Sen hangi şehirdesin canım?

Back