- Konu Sahibi bahargunay
Herkese Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum , yazdıklarınız bana cesaret verdi. Ben 2004 yılından beri tedavi görüyorum . Tedavim İstanbul da sürüyordu orada Psikoz teşhisi konulmuştu ve 25 mg Ser....l kullanıyordum .BU ilacı ömür boyu kullanmam gerektiği söylenmişti.Evlendim ve İzmire yerleştik. 2.5 yıl korkudan doktora gidememiştim. Çünkü kendimi ilaç içerek çocuk sahibi olamayacağımı düşünüyordum . İzmir de iyi bir doktor araştırdım ve cesaret ettim en sonunda. Doktora gittiğimde hastalığımın Bipolar Bozukluk olduğunu söyledi bu şekilde de devam edebileceğim hamilelik planı yapabileceğim ama ilacımın B grubu bir ilaçla değiştirilmesinin daha uygun olduğunu özellikle bu ilacın koruyucu etkisinin diğerine göre daha iyi olduğunu belirtti. Ayrıca korunmayı bırakarak hamile kalmamam için bir engel olmadığını belirtti. 12.5 gram Lep...x kullanıyorum .Artık tedavinin son aşamasındayım sanırım . Çünkü hiçbir şekilde ilacı bırakmama izin yok. Hatta bu ilacı kullanarak yeni doğum yapmış bir hastasının olduğunu daha önce de var olduğunu söyledi. Sizin yazdıklarınızı da okuyunca çok heyecanlandım . Allah hepimize yardım etsin . İnşallah , bebeği doğan arkadaşları tebrik ediyorum .
canım meraba aramıza hoşgeldin izmire benim şehrimede hoşgeldin ayrıca tedavinin son aşamasına gelmesine çok sevindim inşallah allah şifa versin bende 3 ay önce tedavimin son aşamasındaydım ve hamile kaldım şu an 3 aylık hamileyim cuma günü tam doz tedaviye tekrar başlıyorum maalesef sende moralini hep yüksek tut bu çok önemli yoksa bi adım bile ilerleyemezsin gülüm. kafana hiçbişey takma bizlerden cesaret al hayata sarıl hep umut dolu ol bu çok önemli . en kısa zamanda iy haberlerini alırız inşallah. izmirdeki doktorundan memnunmusun canım? doktorun kim onuda sormak istiyorum müsaadenle. çünkü benim doktorum bana cesaret vermiyor nasılsın ilaca ihtiyaç duyuyormusu v.s. soruyor. ben daha cesaret verici yaklaşıma ihtiyaç duyuyorum. biraz zorlanıyorum o yüzden hamileliğimin ilk döneminde cumayı iple çekiyorum ilaçlarıma başlıcam diye allah hepimizi sevindirsin ve yardımcımız olsun seni çok öpüyorum tatlım görüşmek üzere...